020 24 44 829 info@bloomsite.nl

Een Mini Wiki is eigenlijk een soort wikipedia binnen jouw eigen website met informatie over jouw vakgebied. Dit is vaak informatie dat je niet standaard op jouw website wilt hebben staan, maar wat wel waardevolle kennis kan zijn waarvan jij weet dat als een bezoeker dat interessant vindt, hij mogelijk ook wel geïnteresseerd is in jouw dienst.

Je kunt een Mini Wiki ook een beetje vergelijken met jouw blogpagina, alleen zijn de artikelen die je hier op zet veel meer kennis gericht. Dat terwijl jouw blogartikelen bijvoorbeeld ook meer entertaining kunnen zijn. Zoals ik al zei kun je jouw Mini Wiki vergelijken met Wikipedia en daarop zou je ook niet snel een case study of verhaal vinden, maar echt puur informatieve kennis.

Waarom een Mini Wiki?

Een krachtige manier om je website een goede SEO boost te geven is door een Mini Wiki op je website te maken. Een Mini Wiki houdt eigenlijk in dat je op een gestructureerde manier hele waardevolle informatie gaat toevoegen aan je website. Dit is aanvullende waardevolle informatie, waarmee je de inhoud van je pagina’s of artikelen ondersteund. Je zou het kunnen omschrijven als een kennisbank, waar waardevolle artikelen instaan die gaan over definities van zaken die spelen rondom het onderwerp van jouw website of dienst.

De artikelen zijn dus niet hetzelfde als blogartikelen, maar zijn meer kennis gericht. De Mini Wiki heeft echter wel dezelfde soort structuur als een blog, waarbij je dus gebruik maakt van een hoofdpagina, categorieën en artikelen.

Wil jij een website waar de Mini Wiki en nog veel meer waardevolle SEO tools in zitten?

Kijk dan nu naar wat een Bloomsite voor jou kan doen >>>