GRATIS STARTERSGIDS + TIPS

Een eigen praktijk starten als coach of therapeut.

Ga jij een eigen praktijk starten of ben je net begonnen als therapeut of coach, dan zijn deze gratis startersgids en de tips voor jou!

N

30 verschillende essentiële onderwerpen

N

Speciaal voor coaches en therapeuten.

N

Bonus: in 9 stappen je eerste cliënten aantrekken

Meld je GRATIS aan voor onze mails met tips speciaal voor starters en ontvang de startersgids.

Eigen praktijk starten

#SuccesInPraktijk

Ik ben heel tevreden met het Bloom team, want ik heb super veel van hen geleerd. Sinds ik met hun mijn marketing doe, heb ik heel veel success in de praktijk en ben ik heel trots met mijn resultaten.

Ik adviseer iedere coach en therapeut om kennis te maken met hun kennis en diensten, je zal er heel blij mee zijn!

– Unmani

Over de gids

Een eigen praktijk starten

Wanneer je gaat starten met jouw praktijk als therapeut of coach kom je in aanraking met een heleboel nieuwe uitdagingen en obstakels. Daarom hebben we deze startersgids geschreven, waarin we meer dan 30 verschillende onderwerpen behandelen waar je aan moet denken bij de start en de groei van jouw nieuwe praktijk.

Van het vastleggen van de droom die jij voor jouw praktijk hebt, tot inzichten over vrijstelling van BTW. Van aansluiten bij een beroepsvereniging tot het opzetten van een website die actief cliënten voor jouw praktijk kan aantrekken.

We behandelen het allemaal in deze meest uitgebreide gratis gids voor startende coaches en therapeuten die online beschikbaar is: ‘Startersgids: hoe start ik een praktijk

Z

Boordevol met informatie

Deze 26 pagina dikke gids geeft je inzichten en tips over meer dan 30 verschillende onderwerpen waar je mee te maken krijgt bij het starten van een praktijk.
Z

Vol met links naar waardevolle tools

De gids staat vol met links naar waardevolle tools, websites en informatie zodat je direct met de geleerde kennis aan de slag kunt voor jouw praktijk.
P

Gratis stappenplan: de eerste cliënten aantrekken in jouw praktijk

In dit stappenplan leer jij hoe je in 9 stappen jouw eerste cliënten kunt aantrekken en hoe je deze kunt inzetten om een sneeuwbal effect te creëren voor meer aanvragen.

Over ons

Websites voor therapeuten

In de afgelopen jaren hebben wij via onze blogartikelen, mailinglijst, online trainingen, challenges, seminars, website software en community tienduizenden ondernemers mogen helpen bij het aantrekken van cliënten via het internet.

Met deze kennis en ervaringen van ons en van meer dan 500 therapeuten en coaches die gebruik maken van onze website software, hebben wij de meest uitgebreide gratis startersgids voor therapeuten en coaches op het internet geschreven. Zo wordt een eigen praktijk starten een eitje en kun jij aan de slag om cliënten te helpen!

Een eigen praktijk starten
Een eigen praktijk starten

Voor wie

Startende therapeuten en coaches

Een eigen praktijk starten als therapeut of coach kan nogal wat uitdagingen met zich meebrengen. Ondernemen is waarschijnlijk nieuw voor je en er is enorm veel waar je aan moet denken bij het oprichten van een nieuw bedrijf.

Ga jij in de komende tijd dus beginnen met een nieuwe praktijk of ben jij dit jaar nog gestart, dan is de Startersgids: hoe start ik een praktijk echt iets voor jou.

Ontdek wat er allemaal komt kijken in de begin fase van jouw nieuwe coachingpraktijk of als je een eigen praktijk start als therapeut. Krijg duidelijk voor ogen waar je allemaal aan moet denken en ga aan de slag met het stappenplan om jouw eerste cliënten aan te trekken bij de start van jouw praktijk.

Deze startersgids is een echte aanrader voor iedereen die een eigen praktijk gaat beginnen als coach of therapeut en de start zo goed mogelijk wilt aanpakken.

De onderwerpen

Hoe start ik een praktijk

In de gids behandelen we meer dan 30 onderwerpen, hieronder vind je een aantal van de belangrijkste:

De basis van jouw praktijk

Wat is de droom en missie voor jouw praktijk, wat maakt jou uniek, blijf met beide benen op de grond, wat wordt de naam, verdienmodellen, diensten, kosten en inkomsten.

Administratie en juridisch

Kamer van koophandel, vergoed door zorgverzekeraars, MBK en PSBK, AGB code, BIG register, beroepsverenigingen, algemene voorwaarden, privacyverklaring, disclaimer en meer.

Marketing voeren

Een plan om cliënten aan te trekken, wervende website, domeinnaam en e-mailadres, boekingen en agenda, social media, e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie.

GRATIS STARTERSGIDS

Een eigen praktijk starten als coach of therapeut.

Ga jij een eigen praktijk starten of ben je net begonnen als therapeut of coach, dan is deze startersgids voor jou!

N

30 verschillende essentiële onderwerpen

N

Speciaal voor coaches en therapeuten.

N

Bonus: in 9 stappen je eerste cliënten aantrekken

Eigen praktijk starten