Zo’n website kan ook jij maken met Bloomsite!

Colours of Happiness

Ilaria Caputo

 

iOrganice

 Esther de Boer

{

Dankzij jullie enthousiaste hulp en ondersteuning, is het gelukt om een top website te maken! Heel blij dat jullie alle technische dingen zo goed regelen, zodat ik me alleen met de inhoud en layout bezig hoef te houden.

Ik raad jullie van harte aan!

Centrum de Spreng

Ariane Sprengers

{

Binnen een half jaar stond mijn site op de eerste pagina in Google. Uit eerdere ervaringen weet ik dat dit moeilijk haalbaar was. Maar nu met de zeer betrokken hulp van Tim en Joas zelf een site gemaakt en ben ik goed zichtbaar.

Effect is meer clienten. Yess!!!

Coeurage

 Lichen Herstel

Bernadette Klepper

{

Na de start van mijn praktijk direct begonnen met Bloom, want ik had nog geen website en ook geen cliënten. Vanaf het moment dat mijn Bloomsite online stond ontving ik direct aanvragen!

Ondertussen krijg ik elke maand zeker 6 nieuwe cliënten via mijn website voor een traject van 5, 10 of 15 behandelingen.

Het resultaat is meer dan 5000 euro omzet per maand!

Het Keerpunt

Arianne van Kleef 

{

“Het is echt ontzettend makkelijk om je website te maken met Bloom. De instructiefilmpjes loodsen je stapje voor stapje door het proces heen. Iedereen kan dit! Zelfs voor de cookie- en google instellingen ontvang je AVG-proof instructies.

Maak gerust je nieuwe start in zichtbaarheid met een website bij Bloom!”

Hypnose Centrum de Roos

 

{

“Ik wilde graag een website die op een professionelen manier gemaakt werd , helaas kan ik dat zelf niet.

Ik kwam op de site van Bloom en om de website te laten bouwen door hun sprak mij erg aan.

Het contact met hen is altijd fijn, zij denken en voelen met je mee in welke richting je met het bouwen van je website op wilt gaan. Niks is te veel en altijd even vriendelijk, door hen heb ik een mooie website zoals ik het in gedachte had , door deze keuze heb ik uiteindelijk nog een tweede website door Bloom laten bouwen.

Dus als je in een goede website wilt investeren laat deze dan bouwen door Bloom!”

Beter Zijn

{

Ik heb een behoorlijke toeloop van nieuwe clienten die op mijn nieuwe website zien dat ik specialist ben in wat zij zoeken. Andere cliënten blijven ook nog komen, omdat ik nu een veel professionelere uitstraling heb. Op mijn oude website bood ik van alles aan. Nu maar een paar dingen waar ik echt goed in ben. Dat zien mensen en die denken: dat is mijn specialist, die kan mij helpen.

Denk nu zelf: als jij hulp zoekt heb je toch liever iemand die helemaal gespecialiseerd is in jouw klacht ipv gericht op van alles en nog wat?

Dus ik zeg DOEN. Maak een website met Bloom!

Kerstin Willems Energy Healing

De twee uilen

Wil jij ook zo’n mooie website?

Heb je vragen?

We komen graag met je in contact