020 24 44 829 info@bloomsite.nl

De Linkbooster is een van de aller krachtigste SEO technieken die je kunt gebruiken om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren, vooral in samenwerking met andere SEO technieken. Met de Linkbooster zorg je er namelijk voor dat je alles binnen je website met elkaar verbindt door middel van interne links. Je creëert een soort web van waardevolle informatie die elkaar allemaal aanbevelen.

Wikipedia is het beste voorbeeld hiervan; het staat vol met links naar andere pagina’s die allemaal aan elkaar linken.

Wat houd de Linkbooster precies in?

Het idee is dus dat alle informatie op je website aan elkaar gekoppeld wordt. Dit doe je door van bepaalde woorden links te maken die naar pagina’s met meer informatie over dit onderwerp verwijzen.
Je kiest dus een woord/begrip, zoals bijvoorbeeld “Pagina optimalisatie” en hier maak je een link van naar de pagina met meer informatie over pagina optimalisatie.

Dit kun je natuurlijk altijd al doen, maar wat is er dan zo bijzonder aan de Linkbooster?

Je wilt niet voor alle pagina’s en waardevolle artikelen zelf op alle pagina’s bepaalde woorden gaan linken. Het beste is als dit automatisch gebeurt. Hiervoor gebruik je een internal linking systeem, wat wij de Linkbooster noemen.
De Linkbooster is een systeem waarin jij aan kunt geven waar bepaalde termen heen moeten linken en dat systeem zorg er dan automatisch voor dat die term op elke gewenste pagina automatisch een link wordt naar de aangegeven URL.
Hiervoor hoef je dus geen handmatig werk te doen.

Stel dus jij de term burn-out standaard wilt linken aan het artikel ‘wat is een burn-out’, dan kun je dit aangeven in de Linkbooster en deze zal dan automatisch in alle bestaande en nieuwe pagina’s waar het woord burn-out voorkomt, een linkje aanmaken van de eerste term burn-out die op de pagina staat.

Door dit op de juiste manier in te zetten creëer je een web aan waardevolle informatie op je website, dat helemaal aan elkaar gelinkt is.

Wil jij een website waar de Linkbooster en nog veel meer waardevolle SEO tools in zitten?

Kijk dan nu naar wat een Bloomsite voor jou kan doen >>>