Home » Artikelen » Podcasts » Podcast: Omgaan met onzekerheden

Podcast: Omgaan met onzekerheden

25 nov 2021

Tim Menting: Projectmanger & Klantsucces

Marguerite Gevers Deynoot

In deze aflevering gaan we het hebben over onzekerheden in je onderneming.

Joas en Arthur spreken dagelijks coaches en therapeuten die geregeld bang zijn om zichzelf zichtbaar te maken. Wat zij hebben ervaren is dat hier veel verschillende oorzaken achter zitten, maar in de basis komt dit bijna altijd neer op een of meerdere onzekerheden die er spelen in het bedrijf.

Joas en Arthur gaan op onderzoek uit waar deze angsten nou vandaan komen, maar vooral hoe je er mee om kunt gaan. Daarnaast delen ook zij hun grootste onzekerheden in hun reis als ondernemers.

Heb jij een onderwerp waar wij in een volgende aflevering over in gesprek zouden moeten gaan, heb je dringende vragen of wil jij jouw verhaal delen in een van de volgende afleveringen? Deel dan hier jouw vraag met ons.

Je kunt deze en alle afleveringen van de Reis van de Ondernemer Podcast altijd terugvinden op Spotify, Google podcast of Apple podcast, dus zorg dat je daar op de volgen knop klikt zodat je geen aflevering mist!

Hoe waardevol was dit artikel voor je?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

We willen dit artikel zo goed mogelijk maken.

Wat zouden we hieraan kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen

Podcast: Hoe schrijf ik een goed blog artikel

Podcast: Hoe schrijf ik een goed blog artikel

Het schrijven van blog artikelen is belangrijk voor je vindbaarheid en om meer bezoekers op je website te krijgen. In dit artikel geef ik je antwoorden en tips op vragen als hoe schrijf je nou een goed blog artikel, hoe bedenk ik onderwerpen voor mijn blog, hoe structureer ik mijn blog en nog veel meer.

Lees meer
Podcast: Gratis waarde vs. verkopen

Podcast: Gratis waarde vs. verkopen

In deze aflevering gaan we het hebben over een onderwerp waar veel (startende) ondernemers mee worstelen: ‘Hoe kun je zorgen voor balans tussen een waardevolle contentstrategie en een commerciële insteek, waardoor je ook je producten en diensten kunt verkopen?’

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *