020 24 44 829 info@bloomsite.nl
Home » Artikelen » Podcasts » Podcast: Omgaan met onzekerheden

Podcast: Omgaan met onzekerheden

25 nov 2021

Tim Menting: Projectmanger & Klantsucces

Marguerite Gevers Deynoot

In deze aflevering gaan we het hebben over onzekerheden in je onderneming.

Joas en Arthur spreken dagelijks coaches en therapeuten die geregeld bang zijn om zichzelf zichtbaar te maken. Wat zij hebben ervaren is dat hier veel verschillende oorzaken achter zitten, maar in de basis komt dit bijna altijd neer op een of meerdere onzekerheden die er spelen in het bedrijf.

Joas en Arthur gaan op onderzoek uit waar deze angsten nou vandaan komen, maar vooral hoe je er mee om kunt gaan. Daarnaast delen ook zij hun grootste onzekerheden in hun reis als ondernemers.

Heb jij een onderwerp waar wij in een volgende aflevering over in gesprek zouden moeten gaan, heb je dringende vragen of wil jij jouw verhaal delen in een van de volgende afleveringen? Deel dan hier jouw vraag met ons.

Je kunt deze en alle afleveringen van de Reis van de Ondernemer Podcast altijd terugvinden op Spotify, Google podcast of Apple podcast, dus zorg dat je daar op de volgen knop klikt zodat je geen aflevering mist!

Hoe waardevol was dit artikel voor je?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

We willen dit artikel zo goed mogelijk maken.

Wat zouden we hieraan kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen

Hoe start ik een podcast?

Hoe start ik een podcast?

Het proces van een podcast opzetten gaat in verschillende stappen. In dit artikel ga ik je laten zien hoe je de eerste stappen zet, waar je op moet letten en wat belangrijke keuzes zijn die jij zal moeten maken zodat ook jij een podcast kunt gaan starten!

Lees meer
Podcast: De succespagina paradox

Podcast: De succespagina paradox

De succespagina. Een manier om goede resultaten te behalen, extra omzet, verkopen en betere aanbiedingen naar je klanten. Mits je het op de juiste manier inzet. De meeste ondernemers gebruiken deze pagina verkeerd. Wil jij weten wat je verkeerd doet en op welke manieren je jouw succespagina het beste in kunt zetten?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *