Home » Artikelen » Podcasts » Podcast: Omgaan met onzekerheden

Podcast: Omgaan met onzekerheden

25 nov 2021

Tim Menting: Projectmanger & Klantsucces

Marguerite Gevers Deynoot

In deze aflevering gaan we het hebben over onzekerheden in je onderneming.

Joas en Arthur spreken dagelijks coaches en therapeuten die geregeld bang zijn om zichzelf zichtbaar te maken. Wat zij hebben ervaren is dat hier veel verschillende oorzaken achter zitten, maar in de basis komt dit bijna altijd neer op een of meerdere onzekerheden die er spelen in het bedrijf.

Joas en Arthur gaan op onderzoek uit waar deze angsten nou vandaan komen, maar vooral hoe je er mee om kunt gaan. Daarnaast delen ook zij hun grootste onzekerheden in hun reis als ondernemers.

Heb jij een onderwerp waar wij in een volgende aflevering over in gesprek zouden moeten gaan, heb je dringende vragen of wil jij jouw verhaal delen in een van de volgende afleveringen? Deel dan hier jouw vraag met ons.

Je kunt deze en alle afleveringen van de Reis van de Ondernemer Podcast altijd terugvinden op Spotify, Google podcast of Apple podcast, dus zorg dat je daar op de volgen knop klikt zodat je geen aflevering mist!

Hoe waardevol was dit artikel voor je?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

We willen dit artikel zo goed mogelijk maken.

Wat zouden we hieraan kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen

Hoe start ik een podcast

Hoe start ik een podcast

Het proces van een podcast opzetten gaat in verschillende stappen. In dit artikel ga ik je laten zien hoe je de eerste stappen zet, waar je op moet letten en wat belangrijke keuzes zijn die jij zal moeten maken zodat ook jij een podcast kunt gaan starten!

Lees meer
Podcast: Een marketingplan voor jouw praktijk

Podcast: Een marketingplan voor jouw praktijk

Op het gebied van marketing is er zoveel wat je kunt doen voor jouw praktijk. Daarom is het niet gek dat je niet precies weet waar te beginnen. In dit artikel laat ik je zien middels een stappenplan, welke eerste stappen jij moet zetten bij het opstarten van jouw praktijk op het moment dat je aan de slag wilt gaan met je marketing.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *