020 24 44 829 info@bloomsite.nl
Home » Artikelen » Zoekmachine Optimalisatie » Kiest hij de rode of de blauwe pil

Kiest hij de rode of de blauwe pil

23 mrt 2022

Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je ergens tegen opkijkt, maar er eigenlijk ook wel heel erg naar verlangt? Vorige week heb ik het eindelijk gedaan, ondanks dat ik er al een tijdje tegenaan zat te hikken.

Ik heb de nieuwe Matrix film gekeken, want ja; de eerste film was dusdanig revolutionair, dat een nieuwe toevoeging in dit verhaal, toch eigenlijk niet gemist kon worden.

Toch was ik bang dat deze film een enorme teleurstelling zou zijn, aangezien deel 2 en 3 niet dezelfde meesterwerken waren als deel 1 in mijn ogen.

In deze nieuwe film keren we terug naar een wereld van 2 realiteiten: de ene, een doorsnee leven; de ander over een wereld waarin blijkt dat het doorsnee leven een simulatie is; de matrix genaamd. Hoofdrolspeler Keanu Reeves vertolkt weer de rol van Mr. Anderson en moet in deze film wederom beslissen of hij voor de blauwe of de rode pil kiest. Wanneer hij de blauwe pil kiest blijft hij in de matrix en zal hij niet meer weten dat hij voor deze keuze heeft gestaan. Wanneer hij de rode pil kiest, zal hij de realiteit kunnen zien en wakker worden uit de matrix. Een erg interessant onderwerp dus.

De reden waarom ik hem toch ben gaan kijken, ondanks mijn angst voor teleurstelling? Omdat vrienden van mij zeiden dat het toch echt wel een prima film was, ondanks de 5.7 die hij krijgt op IMDb.

Het krijgen van persoonlijke aanbevelingen is nog steeds een van de meest krachtige manieren om klanten te krijgen. Hoe meer jouw klanten praten over jouw bedrijf, hoe eerder ze ook hun vrienden en familie naar jou door zullen sturen (net als bij deze film).

Daarnaast is het krijgen van reviews op Google de belangrijkste plek voor jouw praktijk om online aanbevelingen te krijgen. Als het cijfer van Matrix Resurrections een 8,3 was geweest in plaats van die 5,7, was er bij mij lang niet zoveel twijfel geweest om hem te kijken.

Een goed cijfer op basis van tientallen reviews op Google zorgt er niet alleen voor dat dit vertrouwen uitstraalt, maar het draagt ook nog eens enorm bij aan de vindbaarheid van jouw website.

Daarom heb ik een artikel geschreven waarin ik je alles vertel wat je moet weten over het verzamelen van aanbevelingen op Google. Zo leg ik je uit waarom Google reviews belangrijk zijn, hoe je Google reviews kunt verzamelen, hoe je jouw eigen Google review link kunt aanmaken en dingen zoals waar vind ik mijn Google reviews en hoe verwijder ik een review van Google.

Het verzamelen van reviews is dus echt een must en dit wil je gaan doen op Google (en dus niet op Facebook of bijvoorbeeld via de mail). Ga dus direct aan de slag en lees het artikel Een Google review krijgen.

Of Mr. Anderson in deze film wederom ervoor kiest om de rode pil te nemen en de realiteit onder ogen te zien zal ik verder niet verklappen, maar persoonlijk vond ik het een leuke film en kan ik hem aanraden.

Hoe waardevol was dit artikel voor je?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

We willen dit artikel zo goed mogelijk maken.

Wat zouden we hieraan kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen

Je website beter vindbaar maken (gratis)

Je website beter vindbaar maken (gratis)

Je website beter vindbaar maken op zoekmachines zoals Google wordt vaak gezien als iets ingewikkelds, tijdrovends en ontzettend duurs. Toch is het mogelijk om gratis en zonder al teveel moeite jouw website hoog te laten scoren in de zoekresultaten.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!