020 24 44 829 info@bloomsite.nl
Home » Artikelen » Updates » Mega grote SEO update Bloom

Mega grote SEO update Bloom

26 aug 2019

Tim Menting: Projectmanger & Klantsucces

Tim Menting

Dit is de allergrootste update die we tot nu toe hebben doorgevoerd bij Bloom! Dit is namelijk een zoekmachine optimalisatie update en we hebben echt ongelofelijk uitgepakt. We hebben er onder andere voor gezorgd dat de websites standaard beter naar boven gaan komen in Google er meer tools zijn om je website nog beter vindbaar te maken en we geven 2 ontzettend waardevolle en uitgebreide SEO trainingen volledig gratis aan al onze Bloomklanten.

Staat jouw Bloomsite online en wil je gebruik maken van de nieuwe functies, zodat jij beter gevonden wordt op Google?

Ga dan nu aan de slag met het SEO onderdeel in de Bloom: Aan de slag training.

Veranderingen aan je website

Pagina Optimalisatie

We hebben Yoast SEO vervangen met Yoast SEO premium. Hierbij krijg je nog betere analyses en kun je jouw pagina’s nog beter optimaliseren op je zoekwoorden!

Pagina Snelheid

We hebben nieuwe code optimalisatie technieken toegepast en maken nu gebruik van een nieuw caching systeem, dat ervoor zorgt dat de pagina’s nu 2x zo snel laden dan voorheen.

Local SEO

Om ervoor te zorgen dat je beter gevonden wordt door mensen in jouw omgeving, hebben we een Local SEO layout toegevoegd, waarin alle informatie op zo’n manier in de pagina staat zodat het goed gevonden kan worden op Google!

Mini Wiki

Je kunt nu een Mini Wiki op je website maken, waarmee je jouw website een ongelofelijke SEO boost kunt geven!
Je kunt hier namelijk op een hele gestructureerde manier hele waardevolle informatie mee gaan toevoegen aan je website. Dit zijn kleine informatieve artikelen, die de inhoud van je website gaan ondersteunen.
Je zou het kunnen omschrijven als een kennisbank, waar waardevolle artikelen instaan die gaan over definities van zaken die spelen rondom het onderwerp van jouw website of dienst.

AMP

Ook hebben we AMP toegevoegd aan jouw blogartikelen. Dit zorgt ervoor dat jouw artikelen nu een mobiele versie hebben die in de code compleet geoptimaliseerd is voor de vindbaarheid op Google!
Ook zorgt dit ervoor dat je blogartikelen 2 tot 5x sneller geladen worden!

Linkbooster

We hebben de Linkbooster toegevoegd aan je website, wat misschien wel de meest waardevolle manier is om alles op je website aan elkaar te linken.
Met een Linkbooster zorg je er eigenlijk voor dat je alle pagina’s en artikelen aan elkaar koppelt en een web aan waardevolle informatie creëert. Dit doe je niet door 1x naar een pagina of een artikel te linken, maar je zorgt ervoor dat elke keer wanneer er een bepaald begrip vernoemd wordt, dit automatisch linkt naar de pagina met meer informatie hierover.

Trainingen

Naast dat we je website hebben verbeterd en je meer mogelijkheden hebben gegeven om beter gevonden te kunnen worden, krijg je nu ook toegang tot 2 onwijs uitgebreide en waardevolle SEO trainingen.

In deze trainingen leer je echt alles wat je nodig hebt. In deze 2 trainingen:

  • maken we zoekmachine optimalisatie toegankelijk en behapbaar
  • leren we je alles wat je nodig hebt om goed gevonden te kunnen worden
  • geven we je een compleet uitgewerkt stappenplan (wat + hoe)
  • leren we je hoe je de basis optimalisatie van je website kunt doen
  • delen we SEO boosters met je waarmee je snel resultaat behaald

Als jij een Bloomklant bent, dan heb je vanaf nu toegang tot deze trainingen in de Wervende Website Community.

Aan de slag

Om je zo goed mogelijk te begeleiden bij alle nieuwe functionaliteiten, heb ik een nieuw SEO onderdeel toegevoegd aan de Bloom: Aan de slag training. In deze training link ik ook naar andere SEO trainingen, wanneer dit waardevol is.

Zorg er daarom voor dat je website online staat en ga dan aan de slag met de SEO module in de aan de slag training!

Hoe waardevol was dit artikel voor je?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

We willen dit artikel zo goed mogelijk maken.

Wat zouden we hieraan kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen

Waarom beveiliging van websites belangrijk is

Waarom beveiliging van websites belangrijk is

Waarom is beveiliging van websites belangrijk? Door de groei in Wordpress websites worden is het voor hackers steeds interessanter geworden om zich hierop te focussen. In dit artikel vertel ik je precies waarom het goed beveiligen van je website zo belangrijk is en hoe wij je hiermee kunnen helpen.

Lees meer
Contactformulier spam update

Contactformulier spam update

In deze update hebben we de contactformulieren geüpdatet, zodat er minder spam via verstuurd wordt. Dit hebben we gedaan door Google reCaptcha versie 3 te integreren met alle contactformulieren op de websites.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!