Home » Artikelen » Podcasts » Podcast: Perfectionisme is de killer van succes

Podcast: Perfectionisme is de killer van succes

29 okt 2021

Tim Menting: Projectmanger & Klantsucces

Marguerite Gevers Deynoot

Perfectionisme kennen we allemaal wel. Perfectionisme is ‘het volmaakte nastreven’. Niets is goed genoeg. Nooit is het klaar. Altijd is er nog iets wat beter kan. Klinkt dit bekend?

Sommige mensen kunnen daar beter mee omgaan dan anderen. In deze podcast gaan Arthur en Joas het hebben over hoe perfectionisme je kan tegenhouden in jouw bedrijf. Zo bespreken ze welke dingen zij zien bij hun klanten als gevolg van perfectionisme, de valkuilen die daardoor ontstaan en de processen waar men in kan vastlopen bij het maken van een website.

Heb jij een onderwerp waar wij in een volgende aflevering over in gesprek zouden moeten gaan, heb je dringende vragen of wil jij jouw verhaal delen in een van de volgende afleveringen? Deel dan hier jouw vraag met ons.

Je kunt deze en alle afleveringen van de Reis van de Ondernemer Podcast altijd terugvinden op Spotify, Google podcast of Apple podcast, dus zorg dat je daar op de volgen knop klikt zodat je geen aflevering mist!

De concrete opdracht:

Wanneer je bezig bent met het schrijven van een bepaalde pagina of blog. Iets in die trant waarbij het een activiteit is die je moet herhalen, kijk dan eens of je het voor deze keer binnen een bepaald tijdsbestek kunt doen. Kijk hoever je komt en wat het dan is, dat is dan wat het wordt en daarbij moet je het dan ook laten. Dit zorgt ervoor dat ja ten eerste efficienter en sneller leert werken op dat soort manieren en ten tweede leer je steeds makkelijker content te zijn met hetgene wat je kunt doen met de resources die je hebt, zoals tijd, kennis en geld.

En als tweede opdracht: neem eens de tijd voor jezelf en schrijf op met welke projecten je nu bezig bent en kijk naar hoelang je er al mee bezig bent geweest. Ga dan eens kijken zoals het nu is, of je het online kan zetten en zet dat dan ook daadwerkelijk online.

Gerelateerde artikelen

Hoe start ik een podcast

Hoe start ik een podcast

Het proces van een podcast opzetten gaat in verschillende stappen. In dit artikel ga ik je laten zien hoe je de eerste stappen zet, waar je op moet letten en wat belangrijke keuzes zijn die jij zal moeten maken zodat ook jij een podcast kunt gaan starten!

Lees meer
Podcast: De kracht van Community

Podcast: De kracht van Community

Als zelfstandig ondernemer moet je niet alleen goed zijn in de methode die je uitvoert, maar ook in sales, marketing, klant contact, etc. Op een boekhouder na, moet je eigenlijk van alle markten thuis zijn. In dit artikel heb ik het over de kracht van community, alle voordelen dat het met zich meebrengt en hoe een community jou kan helpen als zelfstandig ondernemer.

Lees meer
Podcast: De succespagina paradox

Podcast: De succespagina paradox

De succespagina. Een manier om goede resultaten te behalen, extra omzet, verkopen en betere aanbiedingen naar je klanten. Mits je het op de juiste manier inzet. De meeste ondernemers gebruiken deze pagina verkeerd. Wil jij weten wat je verkeerd doet en op welke manieren je jouw succespagina het beste in kunt zetten?

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *