020 24 44 829 info@bloomsite.nl
Home » Artikelen » Podcasts » Podcast: Perfectionisme is de killer van succes

Podcast: Perfectionisme is de killer van succes

29 okt 2021

Tim Menting: Projectmanger & Klantsucces

Marguerite Gevers Deynoot

Perfectionisme kennen we allemaal wel. Perfectionisme is ‘het volmaakte nastreven’. Niets is goed genoeg. Nooit is het klaar. Altijd is er nog iets wat beter kan. Klinkt dit bekend?

Sommige mensen kunnen daar beter mee omgaan dan anderen. In deze podcast gaan Arthur en Joas het hebben over hoe perfectionisme je kan tegenhouden in jouw bedrijf. Zo bespreken ze welke dingen zij zien bij hun klanten als gevolg van perfectionisme, de valkuilen die daardoor ontstaan en de processen waar men in kan vastlopen bij het maken van een website.

Heb jij een onderwerp waar wij in een volgende aflevering over in gesprek zouden moeten gaan, heb je dringende vragen of wil jij jouw verhaal delen in een van de volgende afleveringen? Deel dan hier jouw vraag met ons.

Je kunt deze en alle afleveringen van de Reis van de Ondernemer Podcast altijd terugvinden op Spotify, Google podcast of Apple podcast, dus zorg dat je daar op de volgen knop klikt zodat je geen aflevering mist!

De concrete opdracht:

Wanneer je bezig bent met het schrijven van een bepaalde pagina of blog. Iets in die trant waarbij het een activiteit is die je moet herhalen, kijk dan eens of je het voor deze keer binnen een bepaald tijdsbestek kunt doen. Kijk hoever je komt en wat het dan is, dat is dan wat het wordt en daarbij moet je het dan ook laten. Dit zorgt ervoor dat ja ten eerste efficienter en sneller leert werken op dat soort manieren en ten tweede leer je steeds makkelijker content te zijn met hetgene wat je kunt doen met de resources die je hebt, zoals tijd, kennis en geld.

En als tweede opdracht: neem eens de tijd voor jezelf en schrijf op met welke projecten je nu bezig bent en kijk naar hoelang je er al mee bezig bent geweest. Ga dan eens kijken zoals het nu is, of je het online kan zetten en zet dat dan ook daadwerkelijk online.

Hoe waardevol was dit artikel voor je?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

We willen dit artikel zo goed mogelijk maken.

Wat zouden we hieraan kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen

Podcast: Geen steun van je partner (of omgeving)

Podcast: Geen steun van je partner (of omgeving)

Jij wilt dolgraag een succesvolle praktijk, maar je partner vindt het maar ingewikkeld en ziet je worstelen. Hij vindt dat je beter een baan kan gaan zoeken. In deze aflevering hebben we het over steun van je partner of omgeving en het ontbreken daarvan en geven we tips om hiermee om te gaan.

Lees meer
Podcast: LIEFDEVOL cliënten aantrekken

Podcast: LIEFDEVOL cliënten aantrekken

Het verkopen van je dienst en van jezelf is voor veel coaches en therapeuten een lastig onderdeel. In dit artikel bespreek ik de angsten en onzekerheden, de obstakels waar men tegenaan loopt, hoe je hier het beste mee om kunt gaan en vooral hoe je kunt verkopen op een liefdevolle en integere manier.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!