Home » Artikelen » Podcasts » Podcast: Perfectionisme is de killer van succes

Podcast: Perfectionisme is de killer van succes

29 okt 2021

Tim Menting: Projectmanger & Klantsucces

Marguerite Gevers Deynoot

Perfectionisme kennen we allemaal wel. Perfectionisme is ‘het volmaakte nastreven’. Niets is goed genoeg. Nooit is het klaar. Altijd is er nog iets wat beter kan. Klinkt dit bekend?

Sommige mensen kunnen daar beter mee omgaan dan anderen. In deze podcast gaan Arthur en Joas het hebben over hoe perfectionisme je kan tegenhouden in jouw bedrijf. Zo bespreken ze welke dingen zij zien bij hun klanten als gevolg van perfectionisme, de valkuilen die daardoor ontstaan en de processen waar men in kan vastlopen bij het maken van een website.

Heb jij een onderwerp waar wij in een volgende aflevering over in gesprek zouden moeten gaan, heb je dringende vragen of wil jij jouw verhaal delen in een van de volgende afleveringen? Deel dan hier jouw vraag met ons.

Je kunt deze en alle afleveringen van de Reis van de Ondernemer Podcast altijd terugvinden op Spotify, Google podcast of Apple podcast, dus zorg dat je daar op de volgen knop klikt zodat je geen aflevering mist!

De concrete opdracht:

Wanneer je bezig bent met het schrijven van een bepaalde pagina of blog. Iets in die trant waarbij het een activiteit is die je moet herhalen, kijk dan eens of je het voor deze keer binnen een bepaald tijdsbestek kunt doen. Kijk hoever je komt en wat het dan is, dat is dan wat het wordt en daarbij moet je het dan ook laten. Dit zorgt ervoor dat ja ten eerste efficienter en sneller leert werken op dat soort manieren en ten tweede leer je steeds makkelijker content te zijn met hetgene wat je kunt doen met de resources die je hebt, zoals tijd, kennis en geld.

En als tweede opdracht: neem eens de tijd voor jezelf en schrijf op met welke projecten je nu bezig bent en kijk naar hoelang je er al mee bezig bent geweest. Ga dan eens kijken zoals het nu is, of je het online kan zetten en zet dat dan ook daadwerkelijk online.

Hoe waardevol was dit artikel voor je?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

We willen dit artikel zo goed mogelijk maken.

Wat zouden we hieraan kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen

Podcast: Gratis waarde vs. verkopen

Podcast: Gratis waarde vs. verkopen

In deze aflevering gaan we het hebben over een onderwerp waar veel (startende) ondernemers mee worstelen: ‘Hoe kun je zorgen voor balans tussen een waardevolle contentstrategie en een commerciële insteek, waardoor je ook je producten en diensten kunt verkopen?’

Lees meer
Podcast: De kracht van Community

Podcast: De kracht van Community

Als zelfstandig ondernemer moet je niet alleen goed zijn in de methode die je uitvoert, maar ook in sales, marketing, klant contact, etc. Op een boekhouder na, moet je eigenlijk van alle markten thuis zijn. In dit artikel heb ik het over de kracht van community, alle voordelen dat het met zich meebrengt en hoe een community jou kan helpen als zelfstandig ondernemer.

Lees meer
Podcast: Hoe schrijf ik een goed blog artikel

Podcast: Hoe schrijf ik een goed blog artikel

Het schrijven van blog artikelen is belangrijk voor je vindbaarheid en om meer bezoekers op je website te krijgen. In dit artikel geef ik je antwoorden en tips op vragen als hoe schrijf je nou een goed blog artikel, hoe bedenk ik onderwerpen voor mijn blog, hoe structureer ik mijn blog en nog veel meer.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *