Home » Artikelen » Podcasts » Podcast: De succespagina paradox

Podcast: De succespagina paradox

28 sep 2021

Tim Menting: Projectmanger & Klantsucces

Marguerite Gevers Deynoot

In deze podcast aflevering gaan we het hebben over de succespagina paradox. Iets wat we zelf heel lang verkeerd hebben gedaan. Echter, nu we weten hoe we het goed kunnen inzetten halen we er ook daadwerkelijk goede resultaten uit: veel extra omzet, verkopen en betere aanbiedingen naar onze klanten.

De succespagina is de pagina die zichtbaar wordt nadat iemand zich inschrijft op je mailinglijst of nadat iemand een product bij je heeft gekocht. Oftewel de pagina die na een conversie actie wordt getoond. Toch gebruiken meeste ondernemers deze pagina verkeerd.

Waarom gebruiken ze deze pagina dan verkeerd?

De pagina, zoals de naam al een beetje voordoet, wordt als bedankpagina ingezet. Hierbij wordt aangegeven dat je aankoop succesvol is verlopen of je wordt bedankt voor de aankoop die je hebt gedaan, and that’s it… Dit is zonde! Want op dat moment is de persoon in actie op jouw website en is dat juist het warmste moment waarop de bezoeker actief kan zijn op jouw website. Juist dan wil je het contact behouden en de vervolgstap inzetten.

Wil je weten wat jij verkeerd doet en op welke manieren je jouw succespagina het beste in kunt zetten? Beluister dan de aflevering van deze week en leer wat tripwires, upsells, en one time offers voor jou kunnen betekenen.

Heb jij een onderwerp waar wij in een volgende aflevering over in gesprek zouden moeten gaan, heb je dringende vragen of wil jij jouw verhaal delen in een van de volgende afleveringen? Deel dan hier jouw vraag met ons.

Je kunt deze en alle afleveringen van de Reis van de Ondernemer Podcast altijd terugvinden op Spotify, Google podcast of Apple podcast, dus zorg dat je daar op de volgen knop klikt zodat je geen aflevering mist!

De concrete opdracht van deze week:
Ga naar je website en bekijk welke succes pagina’s je op dit moment hebt. Plaats daar in ieder geval 1 social media knop op, zoals een like, volg of abonneer knop. Zelfs al is het maar een link naar je Facebook pagina, maar plaats er iets op waardoor je een vervolgactie creëert voor degene die op dat moment iets bij je afneemt.

Wil jij hulp bij de ontwikkeling? Doe dan mee met onze challenge op 4 oktober waarin wij je leren hoe je een funnel op kunt zetten, wat voor soort product je kunt neerzetten en alles wat erbij komt kijken bij het aanbieden van een upsell. Op bloomsite.nl/challenge worden alle in’s en out’s over de challenge met je gedeeld en kun je zien wat je kunt verwachten.

Dus; meld je aan voor de 30% meer omzet challenge en ga de uitdaging aan! >>>

Gerelateerde artikelen

Hoe start ik een podcast

Hoe start ik een podcast

Het proces van een podcast opzetten gaat in verschillende stappen. In dit artikel ga ik je laten zien hoe je de eerste stappen zet, waar je op moet letten en wat belangrijke keuzes zijn die jij zal moeten maken zodat ook jij een podcast kunt gaan starten!

Lees meer
Podcast: Gratis waarde vs. verkopen

Podcast: Gratis waarde vs. verkopen

In deze aflevering gaan we het hebben over een onderwerp waar veel (startende) ondernemers mee worstelen: ‘Hoe kun je zorgen voor balans tussen een waardevolle contentstrategie en een commerciële insteek, waardoor je ook je producten en diensten kunt verkopen?’

Lees meer
Podcast: Colours of Happiness

Podcast: Colours of Happiness

In deze aflevering is Ilaria Caputo van Colours of happiness te gast en gaan we het hebben over haar reis als ondernemer. Ilaria helpt mensen met hun zichtbaarheid en marketing. Daarnaast geeft ze ook coaching op persoonlijk vlak en helpt ze bij de uitdagingen waar ondernemers mee lopen.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *