020 24 44 829 info@bloomsite.nl
Home » Artikelen » Aanbevolen systemen » Een PayPro account aanmaken

Een PayPro account aanmaken

18 jul 2018

Tim Menting: Projectmanger & Klantsucces

Tim Menting

Na lang en veel betaalsystemen te hebben onderzocht zijn wij er achter gekomen dat PayPro een vrij simpel en betaalbaar betaalsysteem is voor je website. Wanneer je ook boekingen wilt laten doen, dan kun je beter kiezen voor ons eigen ingebouwde Bloom Booking systeem, maar voor een simpele betaling werkt PayPro goed. In dit artikel ga ik je laten zien hoe je binnen een paar minuten een PayPro account aanmaakt.

Het gebruik van PayPro biedt ontzettend veel voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat je geen hoge kosten hebt. Als je namelijk gewoon PayPro op de basis manier gebruikt, dan kost het maar € 15,- per maand. Tuurlijk zijn er allerlei andere mogelijkheden, waar je voor zou moeten betalen, maar voor de basis functionaliteiten niet.

Wil je weten wat op dit moment het beste betaalsysteem voor in je website is? Lees dan ons volgende artikel hierover: Beste betaalsysteem voor je website

Hoe maak je een PayPro account aan?

Volg de onderstaande stappen om binnen een paar minuten jouw PayPro account aan te maken! 

PayPro account aanmaken

Klik hier om je account aan te maken
Zodra je op de bovenstaande link geklikt hebt, kom je op het volgende scherm.  Vul hier je gegevens in en klik op account aanmaken. Denk eraan dat je een wachtwoord kiest wat je gemakkelijk kunt onthouden, maar niet makkelijk te raden is.

Registratie PayPro

Je komt dan op een pagina waar staat; “Gefeliciteerd! Je hebt een PayPro account”. Hier kun je doorklikken op de groene knop om naar het dashboard te gaan.

PayPro account aangemaakt
Je komt dan op het dashboard, waar je 2 meldingen ziet staan. 1 Melding gaat over het bevestigen van je e-mailadres en 1 melding is voor het definitief activeren van je account.
Meldingen

Bevestigen & activeren van je account

Ga naar de mail die je hebt ontvangen van PayPro met het onderwerp:
Hallo voor + achternaam, klik op de activatielink om je aanmelding bij PayPro te voltooien.
Klik in deze mail op “Aanmelding afronden” om je e-mailadres te bevestigen.

e-mail PayPro bevestigen
Je komt dan weer terug op PayPro. Bovenin staat nu nog alleen een melding om je account te activeren. Klik bovenin op “activeer nu”.
activeer account
Vul aanvullende informatie in over je bedrijf. Ik raad aan om alle velden hier in te vullen.
Informatie over je bedrijf
Vul je bankgegevens in, zodat je het geld wat je via PayPro verdient kunt opnemen.
Bankgegevens PayPro

Daarna kom je terug op het dashboard en dan staat er een nieuwe melding. Je kunt nu tot € 250,- aan betalingen ontvangen. Klik op “Limiet verwijderen”.

250 limiet paypro
Geef informatie over jezelf en upload je ID. Voor het gemak kun je hier het vinkje “Dit zijn dezelfde gegevens als mijn bedrijfsgegevens” aanvinken. Denk eraan dat je dan wel de overige velden ook invult.
Informatie over jezelf
Vervolgens kom je op een pagina waar je meerdere documenten moet ondertekenen. 2 van de documenten kun je via de website ondertekenen, maar het SEPA Incasso formulier zul je even moeten downloaden, ondertekenen en uploaden.
Documenten voor PayPro

Dan is alles goed ingevuld en zal PayPro het gaan controleren. Zodra dit goedgekeurd is krijg je een mail van paypro.

Als laatste stap kun je nog kiezen of je een andere dienst van PayPro wilt gebruiken. Doe je dit niet, dan kun je wel gewoon iDeal betaalpagina’s gebruiken om je diensten en producten te verkopen. Ook zijn er andere betaalopties beschikbaar.

Modules
Daarna ben je klaar en kan je een betaalpagina gaan aanmaken!
Betaalpagina aanmaken
Nu je een PayPro account hebt aangemaakt kun je gaan beginnen met het accepteren van betalingen op je website. Veel succes en ik hoop dat je veel plezier en succes gaat hebben door het gebruik van dit fantastische programma.

Begin nu met het aanmaken van je eerste betaalpagina

Volg de stappen die beschreven worden in het volgende artikel.

Hoe waardevol was dit artikel voor je?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

We willen dit artikel zo goed mogelijk maken.

Wat zouden we hieraan kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen

Waarom Google mijn Bedrijf belangrijk is

Waarom Google mijn Bedrijf belangrijk is

Google mijn Bedrijf is een gratis tool waarmee je jouw bedrijfsgegevens kunt beheren op websites van Google. Hiermee communiceer je belangrijke gegevens naar bestaande en nieuwe cliënten, zorg je voor een betere vindbaarheid en komt je website beter naar voren in de lokale zoekresultaten. In dit artikel leg ik je uit waarom dit belangrijk is voor jouw nieuwe onderneming.

Lees meer
Hoe kies ik een goed wachtwoord

Hoe kies ik een goed wachtwoord

Met het gebruik van internet word je tegenwoordig geconfronteerd met veel websites die vereisen dat je een gebruikersaccount aanmaakt en een wachtwoord kiest. In dit artikel ga ik je een aantal do’s, don’ts en tips geven die jou kunnen helpen om je wachtwoord beter uit te kunnen kiezen en geef ik je tools om je wachtwoorden te kunnen beschermen.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!