Met korting werk uitbesteden of samen aan de slag?

Laat door ons werkzaamheden in de website doen of ga samen met ons aan de slag met hele mooie kortingen!

Uitbesteden

€17,- per uur korting

Laat nieuwe inhoud zoals pagina’s of blogartikelen door ons toevoegen of bestaande inhoud aanpassen om zelf tijd te besparen.

Samen Bloomen

€25,- korting

Duik samen met ons 1 uur lang met ‘hulp-op-afstand’ in jouw website om deze te maken zoals jij hem wilt of om al jouw vragen te beantwoorden.

Coaching op strategie

€75 korting

1 uur coaching om te sparren over een nieuwe strategie of inhoudelijk eens te kijken naar de volgende stappen in jouw praktijk.

Inschrijving opzetten

€25,- korting

Laat door ons de inschrijving op jouw gratis weggever opzetten en jouw MailBlue account inrichten om hiermee aan de slag te kunnen.

Booking inrichten

€17,- per uur korting

Besteed het inrichten van de Booking add-on aan ons uit en laat cliënten direct sessies inboeken in jouw agenda of verkoop producten.

Bespaar tijd en frustratie!

Waarom moeilijk doen als we het samen kunnen oppakken?

Door uitvoerend werk aan ons uit te besteden of samen aan de slag te gaan bespaar je niet alleen tijd, maar ook een hoop frustratie!

Werkzaamheden uitbesteden

Wil jij al tijden een nieuwe pagina op je website, maar kom je er niet aan toe of loop je er tegenaan dat je iets wilt aanpassen maar heb je er geen zin in? Dan kun je dit nu op uurbasis en met korting aan ons uitbesteden. Dit scheelt jou een heleboel tijd, waardoor jij je kunt bezighouden met zaken die belangrijk voor je zijn en voor ons is het een eitje aangezien wij hier dagelijks mee bezig zijn.

Dingen die je bijv. aan ons kunt uitbesteden;

N

Toevoegen van pagina's of blogartikelen

Wil je een nieuwe dienst toevoegen of door ons jouw laatste blogartikelen laten plaatsen op de website?

N

Inhoud aanpassen

Klopt er iets niet meer op de website of zou je een pagina toch graag anders opgebouwd zien?

N

Website strak trekken

Door ons een design sausje over jouw website laten gieten of de website laten doorlopen op verbeteringen of fouten?

Of heb je ander uitvoerend werk binnen de website? Bespaar dan direct een heleboel tijd en laat het gelijk goed doen, door het door ons uit te laten voeren binnen jouw eigen Bloomsite!

Let op: maar beperkt beschikbaar

We houden per maand extra uren bezet om uitvoerend werk voor je te doen. Er zit natuurlijk maar een beperkt aantal uren in een maand, dus wie het eerst aanlevert, zal dan ook het eerste opgeleverd krijgen. Wees er dus snel bij!

Wil jij dus een nieuwe pagina of blog op jouw website laten plaatsen, wil je graag dat wij iets voor je aanpassen of bijvoorbeeld de uitstraling van jouw Bloomsite wat liefde geven?

Neem dan hieronder direct contact met ons op, om samen de mogelijkheden te bespreken voor jouw Bloomsite.

Uitbesteden

Normale prijs €67

€50 p/u

Z

Per 15 minuten mogelijk

Z

Achteraf gefactureerd

Z

Aan ons uitbesteden

Z

Nieuwe content plaatsen

Z

Bestaande content beheren

Z

Binnen 2 weken verwerkt

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Nu werk uitbesteden!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Samen met ons in jouw website werken?

Wil je eens samen met ons door jouw website lopen om je meest dringende vragen te stellen of zou je het fijn vinden als wij je 1-op-1 laten zien hoe je iets kunt doen in de website? Dan hebben we de perfecte oplossing voor jou!

1 uur samen aan de slag

In deze sessie van 60 minuten kijken wij met ‘hulp-op-afstand‘ live met je mee in jouw Bloomsite zodat we deze samen extra goed kunnen maken. Laat live een scan doen van jouw Bloomsite, krijg tips over de inrichting en uitstraling en krijg jouw vragen persoonlijk beantwoord terwijl wij met je meekijken in jouw eigen Bloom omgeving. Zo wordt jouw website echt een droomwebsite!

Let op: dit is alleen voor het werk in de Bloomsite of visueel advies, niet voor advies over de inhoud of strategie.

Dingen waar we mee aan de slag kunnen;

N

Een professional mee laten kijken

Vind je het gewoon fijn om eens samen met een van ons door alle paginas van de website te lopen?

N

Specifieke vragen beantwoord

Heb je vragen over hoe je iets kunt doen en zou je die graag persoonlijk beantwoord willen hebben?

N

Een uitstraling creëren

Wil je een bepaalde look in jouw website, maar krijg je het niet voor elkaar om dit zelf op te zetten?

I

Ontvang een opname

We maken een opname van de sessie, waardoor je deze altijd terug kunt kijken. Zo kun je later zelf ook met de inhoud aan de slag en gemakkelijk terugkijken ‘hoe dat ook alweer ging‘.

1 uur samen in de website werken!

Normaal €100, nu voor maar €75 excl. BTW!

Strategische coaching sessie

Ben jij er aan toe om de volgende stap te zetten in jouw praktijk maar weet je niet welke dit moet zijn of heb je plannen voor een bepaalde strategie en zou je hier graag eens over willen sparren? Plan dan een strategische coaching sessie in!

Onderwerpen waar we over kunnen sparren;

N

Welke stap moet ik nu zetten met mijn praktijk

Staat jouw website online en wil je de volgende stappen zetten om te kunnen groeien, maar weet je niet welke strategie je nu het beste kunt gaan toepassen voor jouw praktijk?

N

Is dit een goed idee om te doen

Heb je een specifiek plan voor bijvoorbeeld e-mail marketing of zoekmachine optimalisatie en wil je hier graag eens over sparren met een professional?

N

Concreet advies op strategie of ondernemen

Op zoek naar iemand die al jaren ervaring in ondernemen heeft en heb je een lijstje met vragen die je graag beantwoord ziet?

Of heb je andere uitdagingen op het gebied van marketing of ondernemen waar je graag eens over zou willen praten ? Dan is een strategische coaching sessie perfect voor jou!

Al jaren ervaring

Joas en Arthur zijn ondernemer sinds 2012, hebben inmiddels tienduizenden mensen bereikt, al honderden klanten geholpen en hebben in de afgelopen jaren tientallen strategieën met succes en met mislukking zelf toegepast. Daar is veel van geleerd!

Met deze ervaring en kennis over webpsychologie, sales, (online) marketing en nog veel meer zijn er altijd wel specifieke adviezen die ze jou kunnen geven bij het laten groeien van jouw praktijk.

Ga dus in een sessie van 1 uur met Arthur of Joas aan de slag met jouw praktijk en de strategieën voor de komende tijd!

Strategische coaching sessie

60 minuten

Normaal €200, nu voor maar €125 excl. BTW!

Strategische coaching sessie

30 minuten

Normaal €100, nu voor maar €62,50 excl. BTW!

E-mail marketing inschrijving opzetten?

Wil je e-mail marketing inzetten om verbinding te maken, maar geen zin of tijd om het ‘technische’ gedoe uit te zoeken en om jouw MailBlue account aan jouw website te koppelen? Wij zetten de inschrijving voor je op, jij hoeft alleen de inhoud te maken!

E-mail marketing koppelen

Wij kunnen een inschrijving voor jouw gratis weggever voor je opzetten in jouw Bloomsite en ervoor zorgen dat alle juiste pagina’s staan en de inschrijving gekoppeld is aan jouw MailBlue/ActiveCampaign account.

Bij dit pakket ontvang je van ons Word documenten waarmee je de inhoud voor de verschillende pagina’s en mails die automatisch verstuurd worden kunt aanmaken. Daarbij zullen we ook jouw MailBlue account inrichten zodat je hiermee aan de slag kunt en we zetten een eerste automatisering op om verbinding te maken en jouw dienst te verkopen.

Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de inhoud voor de pagina’s en e-mails te maken volgens de sjablonen!

Wat wij voor je doen;

N

Aanmaken en invullen van de Inschrijfpagina, succespagina en downloadpagina.

N

Basis inrichting van jouw MailBlue doorvoeren

N

MailBlue koppelen met jouw website

N

Aanmaken van een Lijst en Formulier in MailBlue

N

Formulier op de inschrijfpagina zetten + privacyverklaring koppelen

N

Je ontvangt een sjabloon voor de mail direct na de inschrijving, voor bevestiging van inschrijving en eventueel doorverwijzen naar download

En verder ook nog;

N

Je ontvangt sjablonen voor 2 extra mails* die wij opzetten in de automation

N

Optioneel: Extra opvallende knop naar de inschrijfpagina in het menu toevoegen

N

Optioneel: Oproep tot actie sectie naar de inschrijfpagina toevoegen aan de homepage

*Mail 1: Hoe was mijn Gratis Weggever > na 2 dagen
*Mail 2: Wat is jouw grootste uitdaging > na 5 dagen

Z

Bonus: SPF en DKIM instellingen

Wij stellen de SPF en DKIM van jouw MailBlue account in binnen onze server, waardoor je mailcampagnes minder snel in de spam komen, wat je natuurlijk wilt voorkomen!

E-mail marketing inschrijving laten opzetten

Normaal €100, nu voor maar €75 excl. BTW!

Booking laten opzetten

Heb jij je aangemeld voor de Bloom Booking add-on om een agenda toe te voegen aan jouw website of om producten te kunnen verkopen? kom je er echter niet aan toe om dit op te zetten en in te richten?

Diensten, evenementen en producten

We starten met een gratis telefonische transformatiesessie waarin we samen gaan kijken naar welke diensten je hebt en hoe deze in Booking opgezet kunnen worden. Voor deze sessie vul je eerst een document in waaruit wij inzicht krijgen in jouw diensten.

Vervolgens ontvang je van ons een document waarin jij alle informatie over jouw praktijk, diensten en producten in kwijt kunt en wij zullen op uurbasis hiermee alles in jouw website opzetten.

Jij hoeft alleen de benodigde informatie met ons te delen en vervolgens kunnen jouw cliënten direct via je website inplannen of digitale en fysieke producten bestellen.

Agenda, kalender of producten in Booking add-on laten opzetten

Normaal €67, nu voor maar €50 per uur excl. BTW!

Onzeker of nog vragen?

Weet je niet zeker of een van deze diensten bij je past of heb je nog vragen voordat je wilt beginnen? Neem dan contact met ons op om samen eens te kletsen over wat wij allemaal nog meer voor je kunnen betekenen.

Bel: +31 20 24 44 829