020 24 44 829 info@bloomsite.nl

Werk uitbesteden of samen aan de slag?

Laat door ons werkzaamheden in de website doen of ga samen met ons aan de slag.

Website beheer

Laat nieuwe inhoud zoals pagina’s of blogartikelen door ons toevoegen of bestaande inhoud aanpassen om zelf tijd te besparen.

Digitale agenda

Laat cliënten direct sessies inboeken in jouw agenda of verkoop (gratis) tickets voor jouw workshops of groepslessen.

Online betalen

Jouw cliënten direct via de website laten betalen voor losse sessies, pakketten of trajecten of zelfs losse producten, zoals een boek.

Inschrijving opzetten

Laat door ons de inschrijving op jouw gratis weggever opzetten en jouw MailBlue account inrichten om hiermee aan de slag te kunnen.

Coaching op strategie

1 uur coaching om te sparren over een nieuwe strategie of inhoudelijk eens te kijken naar de volgende stappen in jouw praktijk.

Teksten laten schrijven

We kunnen helpen bij het schrijven van teksten voor een nieuwe pagina, mail of social media campagne; je kunt het zo gek niet bedenken.

Samen Bloomen

Duik samen met ons 1 uur lang met ‘hulp-op-afstand’ in jouw website om deze te maken zoals jij hem wilt of om al jouw vragen te beantwoorden.

Facebook advertenties

Een eenvoudige manier om jouw bereik te vergroten! Ga samen met Ilaria aan de slag voor jouw advertentie.

Logo ontwerp en huisstijl

Een logo en huisstijl die 100% bij jou en jouw praktijk passen. Je kunt o.a kiezen uit een nieuw ontwerp of jouw huidige logo laten opfrissen!

Hulp nodig voor iets dat hier niet bij staat?

We zijn bezig om onze dienstverlening uit te breiden en ons netwerk aan partners te vergroten. Heb je hulp nodig bij iets dat hier niet bij staat, laat het ons dan weten:

Werkzaamheden uitbesteden

Wil jij al tijden een nieuwe pagina op je website, maar kom je er niet aan toe of loop je er tegenaan dat je iets wilt aanpassen maar heb je er geen zin in? Dan kun je dit nu op uurbasis aan ons uitbesteden. Dit scheelt jou een heleboel tijd, waardoor jij je kunt bezighouden met zaken die belangrijk voor je zijn en voor ons is het een eitje aangezien wij hier dagelijks mee bezig zijn.

Dingen die je bijv. aan ons kunt uitbesteden;

N

Toevoegen van pagina's of blogartikelen

Wil je een nieuwe pagina toevoegen of door ons jouw laatste blogartikelen laten plaatsen op de website?

N

Inhoud aanpassen

Klopt er iets niet meer op de website of zou je een pagina toch graag anders opgebouwd zien?

N

Website strak trekken

Door ons een design sausje over jouw website laten gieten of de website laten doorlopen op verbeteringen of fouten?

Of heb je ander uitvoerend werk binnen de website? Bespaar dan direct een heleboel tijd en laat het gelijk goed doen, door het door ons uit te laten voeren binnen jouw eigen Bloomsite!

Let op: maar beperkt beschikbaar

We houden per maand extra uren bezet om uitvoerend werk voor je te doen. Er zit natuurlijk maar een beperkt aantal uren in een maand, dus wie het eerst aanlevert, zal dan ook het eerste opgeleverd krijgen. Wees er dus snel bij!

Wil jij dus een nieuwe pagina of blog op jouw website laten plaatsen, wil je graag dat wij iets voor je aanpassen of bijvoorbeeld de uitstraling van jouw Bloomsite wat liefde geven?

Neem dan hieronder direct contact met ons op, om samen de mogelijkheden te bespreken voor jouw Bloomsite.

Uitbesteden

Koop een strippenkaart en besteed werk op uurbasis aan ons uit. Hoe groter de strippenkaart, hoe meer korting je krijgt!

A

1 uur: €90

A

3 uur: €255 (€85 per uur)

A

5 uur: €400 (€80 per uur)

A

10 uur: €750 (€75 per uur)

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Nu werk uitbesteden!

Benieuwd naar het werk dat je aan ons kunt uitbesteden of onzeker over welke strippenkaart jij nodig hebt? Plan een afspraak:

Digitale agenda en online kalender

Wil jij een digitale agenda of online evenementen kalender zodat cliënten direct een afspraak kunnen plannen of een plek voor een sessie kunnen reserveren, wij helpen je hierbij.

Diensten, evenementen en agenda

Je ontvangt van ons een document waarin jij alle informatie over jouw praktijk, diensten en producten in kwijt kunt. Met deze documenten krijgen wij een idee van de diensten die jij aanbiedt en hoe complex dit is om op te zetten. Vervolgens doen we een telefonische sessie waarin we samen gaan kijken naar jouw diensten en bespreken we hoe we deze voor je kunnen opzetten. Daarin krijg je ook een indicatie van de uren die we nodig hebben om dit voor je te doen. 

Jij hoeft alleen de benodigde informatie met ons te delen en vervolgens kunnen jouw cliënten direct via je website inplannen of digitale en fysieke producten bestellen.

Agenda en/of kalender in Bloomsite laten opzetten

€90,- per uur excl. BTW!

Sales funnel laten opzetten

Heb jij je aangemeld voor Bloomsite Professional om een sales funnel toe te voegen aan jouw website of om producten te kunnen verkopen? Kom je er echter niet aan toe om dit op te zetten en in te richten?

Betaalpagina, kassakoopje, upsell

Je krijgt een document waarin jij alle informatie over jouw praktijk, diensten en producten in kwijt kunt en hierin kun je aangeven of je bijvoorbeeld een kassakoopje op de betaalpagina wilt of een upsell na de bestelling wilt toevoegen. Met dit document krijgen wij een idee van de sales funnel die jij wilt laten opzetten en hoe complex dit is om te doen. Vervolgens doen we een telefonische sessie waarin we samen gaan kijken naar jouw diensten en bespreken we hoe we deze voor je kunnen opzetten. Daarin krijg je ook een indicatie van de uren die we nodig hebben om dit voor je te doen.

Betaalpagina, kassakoopje, upsell, downsell of aanbod pop-up laten opzetten

€90,- per uur excl. BTW!

E-mail marketing inschrijving opzetten?

Wil je e-mail marketing inzetten om verbinding te maken, maar geen zin of tijd om het ‘technische’ gedoe uit te zoeken en om jouw MailBlue account aan jouw website te koppelen? Wij zetten de inschrijving voor je op, jij hoeft alleen de inhoud te maken!

E-mail marketing koppelen

Wij kunnen een inschrijving voor jouw gratis weggever voor je opzetten in jouw Bloomsite en ervoor zorgen dat alle juiste pagina’s staan en de inschrijving gekoppeld is aan jouw MailBlue/ActiveCampaign account.

Bij dit pakket ontvang je van ons Word documenten waarmee je de inhoud voor de verschillende pagina’s en mails die automatisch verstuurd worden kunt aanmaken. Daarbij zullen we ook jouw MailBlue account inrichten zodat je hiermee aan de slag kunt en we zetten een eerste automatisering op om verbinding te maken en jouw dienst te verkopen.

Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de inhoud voor de pagina’s en e-mails te maken volgens de sjablonen!

Wat wij voor je doen;

N

Aanmaken en invullen van de Inschrijfpagina, succespagina en downloadpagina.

N

Basis inrichting van jouw MailBlue doorvoeren

N

MailBlue koppelen met jouw website

N

Aanmaken van een Lijst en Formulier in MailBlue

N

Formulier op de inschrijfpagina zetten + privacyverklaring koppelen

N

Je ontvangt een sjabloon voor de mail direct na de inschrijving, voor bevestiging van inschrijving en eventueel doorverwijzen naar download

En verder ook nog;

N

Je ontvangt sjablonen voor 2 extra mails* die wij opzetten in de automation

N

Optioneel: Extra opvallende knop naar de inschrijfpagina in het menu toevoegen

N

Optioneel: Oproep tot actie sectie naar de inschrijfpagina toevoegen aan de homepage

*Mail 1: Hoe was mijn Gratis Weggever > na 2 dagen
*Mail 2: Wat is jouw grootste uitdaging > na 5 dagen

Z

Bonus: SPF en DKIM instellingen

Wij stellen de SPF en DKIM van jouw MailBlue account in binnen onze server, waardoor je mailcampagnes minder snel in de spam komen, wat je natuurlijk wilt voorkomen!

E-mail marketing inschrijving laten opzetten

€100,00 excl. BTW!

Strategische coaching sessie

Ben jij er aan toe om de volgende stap te zetten in jouw praktijk maar weet je niet welke dit moet zijn of heb je plannen voor een bepaalde strategie en zou je hier graag eens over willen sparren? Plan dan een strategische coaching sessie in!

Onderwerpen waar we over kunnen sparren;

N

Welke stap moet ik nu zetten met mijn praktijk

Staat jouw website online en wil je de volgende stappen zetten om te kunnen groeien, maar weet je niet welke strategie je nu het beste kunt gaan toepassen voor jouw praktijk?

N

Is dit een goed idee om te doen

Heb je een specifiek plan voor bijvoorbeeld e-mail marketing of zoekmachine optimalisatie en wil je hier graag eens over sparren met een professional?

N

Concreet advies op strategie of ondernemen

Op zoek naar iemand die al jaren ervaring in ondernemen heeft en heb je een lijstje met vragen die je graag beantwoord ziet?

Of heb je andere uitdagingen op het gebied van marketing of ondernemen waar je graag eens over zou willen praten ? Dan is een strategische coaching sessie perfect voor jou!

Al jaren ervaring

Joas en Arthur zijn ondernemer sinds 2012, hebben inmiddels tienduizenden mensen bereikt, al honderden klanten geholpen en hebben in de afgelopen jaren tientallen strategieën met succes en met mislukking zelf toegepast. Daar is veel van geleerd!

Met deze ervaring en kennis over webpsychologie, sales, (online) marketing en nog veel meer zijn er altijd wel specifieke adviezen die ze jou kunnen geven bij het laten groeien van jouw praktijk.

Ga dus in een sessie van 1 uur met Arthur of Joas aan de slag met jouw praktijk en de strategieën voor de komende tijd!

Wat klanten zeggen over onze coaching sessies

Strategische coaching sessie

60 minuten

€200,- excl. BTW

Strategische coaching sessie

30 minuten

€100,- excl. BTW!

Blog artikel toevoegen

Heb jij genoeg inspiratie om blog artikelen te schrijven maar kom je er niet aan toe om dit toe te voegen aan je website? Laat je artikelen dan door ons toevoegen aan je website!

Blogartikelen

Nieuwe content toevoegen aan je website is natuurlijk super goed voor je vindbaarheid, maar soms mis je de energie om het technische gedeelte in je website te doen. Laat ons het technische gedeelte doen, zodat jij je kunt focussen op de inhoud!

Je krijgt een document waarin jij de inhoud kwijt kunt van je blogartikel. Daarnaast geef je door onder welke categorie dit artikel valt en kies je een uitgelichte afbeelding uit voor boven het artikel. Wij zullen dan de inhoud toevoegen aan je website en de afbeelding bewerken en optimaliseren.

We gaan per artikel uit van ongeveer 15 minuten voor het toevoegen*

Blogartikel met uitgelichte afbeelding toevoegen aan je website

€25,- per artikel excl. BTW!

Samen met ons in jouw website werken?

Wil je eens samen met ons door jouw website lopen om je meest dringende vragen te stellen of zou je het fijn vinden als wij je 1-op-1 laten zien hoe je iets kunt doen in de website? Dan hebben we de perfecte oplossing voor jou!

1 uur samen aan de slag

In deze sessie van 60 minuten kijken wij met ‘hulp-op-afstand‘ live met je mee in jouw Bloomsite zodat we deze samen extra goed kunnen maken. Laat live een scan doen van jouw Bloomsite, krijg tips over de inrichting en uitstraling en krijg jouw vragen persoonlijk beantwoord terwijl wij met je meekijken in jouw eigen Bloom omgeving. Zo wordt jouw website echt een droomwebsite!

Let op: dit is alleen voor het werk in de Bloomsite of visueel advies, niet voor advies over de inhoud of strategie.

Dingen waar we mee aan de slag kunnen;

N

Een professional mee laten kijken

Vind je het gewoon fijn om eens samen met een van ons door alle paginas van de website te lopen?

N

Specifieke vragen beantwoord

Heb je vragen over hoe je iets kunt doen en zou je die graag persoonlijk beantwoord willen hebben?

N

Een uitstraling creëren

Wil je een bepaalde look in jouw website, maar krijg je het niet voor elkaar om dit zelf op te zetten?

I

Ontvang een opname

We maken een opname van de sessie, waardoor je deze altijd terug kunt kijken. Zo kun je later zelf ook met de inhoud aan de slag en gemakkelijk terugkijken ‘hoe dat ook alweer ging‘.

Samen in de website werken

60 minuten

€90,- excl. BTW!

Samen in de website werken

30 minuten

€50,- excl. BTW!

Wij staan altijd voor je klaar!

Stuur een bericht

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in onze privacyverklaring.

Bedrijfsgegevens:

}

Maandag: 10:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 17:00

Bloom Online B.V.
KvK nummer: 86627538

Zekeringstraat 7a
1014 BM Amsterdam

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!