Een logo en huisstijl die 100% bij jou en jouw praktijk passen!

Herken jij dit?

Je bent super goed in je werk, maar vindt het lastig om zichtbaar te zijn en klanten binnen te halen.

Je huidige huisstijl/branding ontkracht je deskundigheid en professionaliteit.

Je weet dat je toe bent aan een nieuwe huisstijl, maar hebt geen idee waar je moet beginnen.

Laat mij je helpen waardoor jij…

… je geen zorgen hoeft te maken over het ontwerpproces.

… niet onnodig veel tijd kwijt bent en juist jouw tijd kunt besteden aan het werk waar je passie ligt.

… een prachtige huisstijl krijgt die jouw deskundigheid onderschrijft en helemaal bij je past.

Met als resultaat:

Een nieuwe huisstijl van jouw praktijk waarmee je gezien mag worden.

Je in je kracht staat, zelfverzekerd naar buiten kunt treden en met trots je passie kunt uitdragen.

Je de juiste doelgroep gaat bereiken en nog meer mensen kunt helpen met jouw expertise.

Een professioneel logo en bijpassende huisstijl zorgen ervoor dat je opvalt binnen je werkveld. Het benadrukt je professionaliteit en deskundigheid.

Wat gaan we doen?

Stap 1:

Je ontvangt een vragenlijst zodat ik jou en jouw praktijk beter leer kennen.

Stap 2:

Ik ontwerp 3 logo concepten op basis van de vragenlijst.

Stap 3:

Met jouw feedback gaan we 1 of een combinatie van de concepten verder uitwerken tot het logo 100% bij jou past.

Stap 4:

Het verder uitwerken van je huisstijl met visitekaartjes en eventuele andere huisstijlelementen.

Stap 5:

Je bent klaar om de wereld te veroveren met jouw passie!

Wat klanten zeggen:

Na 2 jaar ondernemen ben ik veranderd en ik voelde dat mijn logo en huisstijl ook een update konden gebruiken. Annemiek volgde ik al op social media en haar stijl sprak me aan. Ik wilde mijn bestaande logo houden, maar laten aanpassen. Annemiek begreep snel wat ik wilde en na een paar keer schakelen, was de update al klaar. Ze heeft me ook goed advies gegeven over het toepassen van mijn nieuwe huisstijl. Het was fijn om met Annemiek te werken en als ik weer hulp nodig heb bij mijn branding, kom ik zeker bij haar terug!

Marieke Steenbakkers

Annemiek is creatief, professioneel en ook gewoon een leuke vrouw om mee samen te werken. Ze heeft inmiddels verschillende producten (flyers, rolbanners, een schriftje, logo, etc) voor mijn bedrijf gemaakt binnen mijn bestaande huisstijl en alles ziet er fris en fruitig uit. Ze komt met goed eigen initiatief en luistert goed naar de wensen. Annemiek werkt snel en heeft geen moeite met deadlines halen. Ik werk graag met Annemiek en dit was dan ook zeker niet de laatste keer geweest dat ik met haar heb samengewerkt.

Naomi Dessaur

“Ik weet als geen ander wat jij nodig hebt om te kunnen stralen met jouw praktijk zodat je nog meer mensen kunt helpen..”

Dit ben ik

Annemiek, grafisch vormgever met al 10 jaar ervaring in de coach en therapeuten branch. Ik weet als geen ander wat jij nodig hebt om te kunnen stralen met jouw praktijk zodat je nog meer mensen kunt helpen.

Geen kant en klare oplossing, maar persoonlijke begeleiding en een prachtige huisstijl die jouw expertise en deskundigheid onderschrijft! Ik denk graag met je mee, ik kan me goed inleven en daardoor passende ontwerpen voor je maken. Ik kan je begeleiden en gerichte vragen stellen om op die manier een huisstijl te ontwerpen die bij jou en jouw doelgroep past.

Ik vind het prachtig dat we op deze manier samen de wereld mooier kunnen maken. Ik door het maken van mooie ontwerpen, en jij als coach/therapeut door het helpen van anderen met jouw expertise.

Hoe klanten mij ervaren

Het was fijn om met Annemiek samen te werken; ze kan goed luisteren en is snel en creatief. Haar aanpak is persoonlijk en direct. Annemiek heeft mijn bedrijfsfilosofie en -identiteit perfect weten te vertalen naar een logo en huisstijl die helemaal past bij wie ik ben. Superblij met het eindresultaat!

Astrid Voskuil

Ik vind het een feestje om met Annemiek te werken! Ze werkt snel, veel sneller dan je verwacht, is creatief en laat ruimte voor je eigen wijze als klant. Annemiek heeft de magisch mooie ontwerpen van verschillende e-books gemaakt. Annemiek maakt het gewoon mooier.

Anne-Lies Smal

Prijzen:

Opfrisbeurt Logo

Ben je blij met je huidige logo, maar is hij verouderd en niet meer van deze tijd? Dan kan je voor een opfrisbeurt gaan. Het concept en het idee blijven hetzelfde, maar net in een moderner jasje gestoken.

€ 250,-

Styleboard

Ga jij aan de slag met Bloom.Site en wil je hulp bij het design? Kies voor een styleboard zodat je een houvast hebt, en je zeker weet dat je website 100% aansluit op je huisstijl.

€ 35,-

E-Book

Wil jij dat je gratis weggever er super gaaf uitziet? Daar zorgen wij voor! ± 10 pagina’s. Inclusief een mooie mockup voor op je Bloomsite!

€ 250,-

Nieuw Logo:

We gaan aan de slag met een heel nieuw logo. Eerst maken we 3 concepten waarvan we er 1 of een combinatie verder uitwerken tot een definitief logo. Gegarandeerd dat je er helemaal blij van wordt!

€ 495,-

Visitekaartjes

Inclusief 250 gedrukte kaartjes zodat je meteen kunt beginnen met uitdelen. Ook mogelijk in combinatie met een afsprakenkaartje.

€ 150,-

Cadeaubon

Leuk om te geven én om te krijgen. Helemaal in je huisstijl, zodat ook je cadeaubon je professionaliteit uitstraalt.

€ 150,-

Flyer

Wil jij je flyers neerleggen bij andere organisaties om zo meer zichtbaarheid te creëren? Wij zorgen ervoor dat ze opvallen tussen de rest.

€ 150,-

* Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en drukkosten.

Wil jij een nieuw logo?

Laten we nu aan de slag gaan en krijg het visitekaartjes ontwerp inclusief 250 gedrukte kaartjes t.w.v €150 cadeau!

Voorbeelden van ontwerpen

Veelgestelde vragen: 

Ik heb zelf al een logo, kan je me dan ook helpen met andere huisstijl elementen?

Ja dat kan! Lever dan het logo aan en stuur het linkje naar je website mee. Dan zorg ik ervoor dat je huisstijl goed wordt doorgevoerd. 

Is het ontworpen logo mijn eigendom?

Ja, het definitieve logo is jouw eigendom. Je krijgt het logo in verschillende bestandsformaten aangeleverd zodat je het kunt verwerken in bijvoorbeeld je boekhoudsysteem en email handtekening.

Wat als ik de drie voorstellen niet leuk/goed vindt?

Dit gebeurt eigenlijk nooit. Vooraf vul je een vragenlijst in waardoor ik jou en je praktijk beter leer kennen. Hierdoor weet ik waar je voorkeur ligt én wat je absoluut niet wilt. Je mag ook altijd voorbeelden van logo’s meesturen die je mooi en niet mooi vindt. Zo krijg ik een duidelijk beeld en kan ik de logo’s speciaal ontwerpen  zodat ze bij jouw wensen passen. Als mijn stijl je aanspreekt, weet ik zeker dat ik voor jou een passend logo kan ontwerpen!

Als we er echt niet uitkomen, rekenen we 50% van het bedrag om (een deel van) de gemaakte uren te vergoeden.

Wat klanten zeggen:

Annemiek heeft heel snel mij 3 suggesties gedaan voor eventuele logo’s. Een sprong er het meeste uit en die heb ik gekozen. Ze heeft me ook geholpen met het logo op briefpapier en visitekaartjes en dat ging super vlot ! Een echte aanrader!

Marlies van West

Als je ideeën in je hoofd hebt voor een logo is het geweldig als iemand dat voor jou kan uitwerken en het eindresultaat precies is zoals je had gewenst. Na het uitwerken van meerdere concepten n.a.v. mijn input hebben we mijn favorieten steeds verder kunnen uitwerken en zelfs kunnen combineren tot een geweldig logo. Ik ben er onwijs blij mee, bedankt Annemiek!

Marit Brandsema

Wil jij ook een logo en huisstijl die 100% bij jou en jouw bedrijf passen?

Neem dan contact met ons op.

Vul dit formulier in

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in onze privacyverklaring.

🖐 Krijgals eerstetoegang!

Black Friday is onze grootste korting met de meeste bonussen van het jaar, en zodra deze voorbij is, komt er pas volgend jaar weer zo'n grote actie! Zorg ervoor dat je je e-mail toevoegt aan onze lijst, zodat we jou direct toegang kunnen geven wanneer de actie live gaat!👇

You have Successfully Subscribed!