Wil jij hulp bij het schrijven van teksten?

Je hoeft niet alles zelf te bedenken!

Je hebt gekozen voor Bloom en je wilt zo snel mogelijk online, maar….. die teksten. Je blijft er maar tegenaan hikken. Het is gewoon niet echt jouw ding, maar je vindt dat het jouw ding zou moeten zijn…. Het probleem: je blijft uitstellen en dit frustreert je behoorlijk. Hartstikke zonde, want zolang je nieuwe website niet online staat heb je er natuurlijk nog niks aan.

Geen tijd

Het schrijven van de teksten binnen je Bloomsite kost de meeste tijd. Er zijn 100 andere dingen waar jij liever je tijd aan zou willen besteden, maar de teksten moeten wel geschreven worden.

Geen verstand

Het schrijven van goede aanspreken teksten is echt een kunst. Jij bent heel erg goed in jouw vak, maar hebt waarschijnlijk niet geleerd hoe je dit op het internet goed overbrengt.

Alles alleen

Alle teksten op je website moet je zelf bedenken. Het zou natuurlijk onwijs helpen op het moment dat je samen met een expert de teksten voor jouw website zou kunnen schrijven.

Ik help je graag

Ik ben Ilaria, marketingcoach. Ik help coaches en therapeuten met hun online zichtbaarheid, door te werken aan marketing, strategie en mindset.

Ik ben hooggevoelig en werk altijd intuïtief. Ik heb de afgelopen jaren al veel coaches en therapeuten mogen begeleiden met hun zichtbaarheid en hun marketing. Je website is eigenlijk de basis voor je zichtbaarheid en het verlengstuk van wie jij bent als therapeut of coach. Doordat ik vooral 1-op-1 werk en altijd een tijdje met iemand meeloop, weet ik precies wat wel en niet werkt.

Ik vind het leuk om me te verdiepen in jouw doelgroep en teksten te schrijven die helemaal bij jou én bij je ideale cliënt passen.

Mijn hart maakt nog steeds een sprongetje als mensen zich aanmelden via mijn website en zeggen “ik herken me precies in alles wat jij schrijft op je website.”.

Dat is precies wat ik wil bereiken en ik wil jou daar graag mee helpen!

Jaar ervaring

1 op 1 trajecten

Persoonlijke teksten die bij jou en je doelgroep passen

N

Doelgerichte teksten

Ik ga samen met jou aan de slag om teksten te creëren die bezoekers gaan begeleiden door jouw website.
N

Professionele teksten

De jarenlange ervaring van het werken met therapeuten en coaches lees je terug in de geschreven teksten.
N

Geen frustratie meer

Door samen aan de slag te gaan met de teksten wordt het werken aan teksten leuk!

N

Passende planning

Wij gaan samen kijken naar een planning die bij jou en jouw leven past.

Samen je teksten schrijven – dit is hoe het werkt

Stap 1: Powersessie | Eenmalig €200,-

Jouw teksten schrijven kan ik natuurlijk niet alleen. De website draait natuurlijk om jou en om jouw ideale cliënt. Om je echt te leren kennen starten we met een Powersessie van 2,5 uur. Hierin gaan we aan de slag met de basis van jouw website.

Ik wil jou graag leren kennen zodat ik weet wie je bent, waar je voor staat en wat jou uniek maakt. Daarnaast wil ik alles horen wat er maar te weten valt over je praktijk. Wie is je ideale cliënt? Hoe is je praktijk ontstaan? Hoe komen jouw cliënten nu naar jou toe? Hoe werk je? Samen gaan we bekijken wat er op je website moet komen en maken we actiepunten voor ons beide.

Stap 2: Schrijven | € 67, – per uur

In deze stap ga ik voor je aan de slag. Ik maak een schatting van de uren. Gemiddeld heb ik ongeveer 10 uur nodig voor het schrijven van de teksten en het doorlopen van alle vervolgstappen.

Ik mail jou met een planning en stuur je wekelijks de nieuwe teksten op. Daarnaast moet jij aan de gang met het zoeken van referenties en het uitzoeken van afbeeldingen voor de website. Ik ontvang graag per pagina jouw feedback. Deze verwerk ik en dan stuur ik die weer naar je terug.

Stap 3: Alles op een rijtje | € 67, – per uur

Zodra we alle teksten compleet hebben, zetten we alles nog even een op een rijtje. Zijn alle foto’s compleet? Kloppen alle contactgegevens? Zijn er nog dingen die we missen?
Daarna kan jij zelf aan de slag om je teksten in jouw Bloomsite te zetten of leveren we alles aan mijn collega’s aan wanneer je de website door ons wilt laten bouwen.

* De bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw

Wil jij samen met mij aan de slag met jouw teksten? 

Zodat je doelgerichte websiteteksten krijgt die je gaan helpen om cliënten aan te trekken? Boek dan direct een Powersessie, zodat we samen kunnen bespreken wie jij bent, waar jij voor staat en welke diensten je hebt. Na deze Powersessie ga ik voor je aan de slag om fantastische teksten voor je te schrijven!

Praktische informatie

Het proces verloopt in principe online. We hebben contact via mail en via Skype (of telefonisch). De Powersessie is wel een speciale sessie en ik vind het zelf heel leuk om hier live voor af te spreken. Samen overleggen we wat haalbaar is. Als we besluiten om live af te spreken, zoeken we een fijne plek om af te spreken.

Na de Powersessie, maak ik een realistische schatting van de uren die ik nodig denk te hebben voor het schrijven van je teksten. Ik heb ongeveer 10 uur nodig per website. Het aantal uur is afhankelijk van hoeveel pagina’s je wil hebben en welke speciale dingen er verder op je website moeten komen. Je krijgt een losse factuur voor de Powersessie, die na het inplannen wordt gefactureerd. De rest van de uren worden gefactureerd na afloop, als je website live gaat.

Veelgestelde vragen

Ik heb al teksten geschreven, ik zoek alleen iemand die met me mee wil kijken.

Helemaal goed hoor! Ik kijk graag met je mee om je te helpen bij het redigeren van teksten. Neem even contact op met support@websitesvoortherapeuten.com en vraag naar de mogelijkheden.

Kan ik extra pagina’s toevoegen?

Ja hoor, dat kan. We bepalen welke pagina’s op je website moeten komen tijdens de Powersessie. Houd er wel rekening mee dat ik meer teksten moet schrijven, als er meer pagina’s zijn en hiermee dus ook de kosten stijgen.

Kan je de website ook voor mij bouwen?

Wanneer je wilt dat de website gebouwd wordt, dan kan dat zeker. Ik zal dit dan niet voor je doen, maar een van de andere toppers van Bloom. Zij zijn hier de hele dag mee bezig en weten precies hoe ze jouw website er mooi uit kunnen laten zien. 

Bekijk de volgende pagina met meer informatie: https://bloomsite.nl/bloomsite-laten-bouwen/

Ik heb geen doelgroep gekozen, heeft het dan wel nut?

Ja hoor. Je zult toch teksten op je website moeten plaatsen! We benutten de Powersessie voor dit soort vragen. Samen met jou ga ik de diepte in om te kijken op wie je je wil richten. En als je je niet op iemand wil richten, bepalen we samen de focus in de teksten.

Direct aan de slag met een Powersessie? 

Boek direct een Powersessie, zodat we samen aan de slag kunnen aan jouw websitetesten!

Heb je nog vragen over het laten schrijven van teksten of de Powersessie?

Vul dan het formulier hieronder in en dan bespreken we de mogelijkheden!

8 + 8 =