Jouw eerste Facebook Advertentie laten maken

Een eenvoudige manier om jouw bereik te vergroten zonder dat het je zelf heel veel moeite kost, is door middel van adverteren op Facebook en Instagram. Maar… dit is een hele wereld apart! Er zijn ontzettend veel opties. Een succesvolle advertentie bestaat uit twee dingen: hij is technisch goed ingeregeld én daarnaast werkt hij met goede teksten en geschikte foto’s naar een duidelijk doel. 

Ik, Ilaria, help coaches en therapeuten met hun marketing en (online) zichtbaarheid en ben expert bij het inzetten van advertenties op Facebook en Instagram. De afgelopen jaren heb ik honderden advertentiecampagnes opgezet bij coaches en therapeuten en in al tienduizenden euro’s aan advertentiebudget ingezet voor al mijn klanten. Ik weet ondertussen best goed wat wél en niet werkt en hou de markt continu in de gaten. Ik werk zelf altijd vanuit mijn gevoel en intuïtie, en weet hoe lastig het voor jou kan zijn om marketing in te zetten voor je praktijk. Dat heb je immers niet geleerd! Ik help je hier graag mee en onderzoek graag welke manier bij jou past.

Wanneer we samen aan de slag gaan met jouw eerste advertiecampagne, bellen we samen eerst om de strategie te bespreken. Ik vertel je hoe je twee goede teksten kunt schrijven om twee variaties van 1 advertentie te maken en ik laat weten wat voor fotomateriaal ik van je nodig heb. De teksten controleer ik voor je en pas ik eventueel aan, zodat ze marketingtechnisch goed in elkaar zitten en echt aantrekkelijk zijn voor potentiële cliënten. Vervolgens zet ik de advertentie online en laat ik ze zien aan de juiste doelgroep! Daarna is het een kwestie van laten draaien, monitoren en eventueel bijsturen.

We hebben in het begin bijna dagelijks contact over de advertentie. Wat zo fijn is – als een advertentie goed loopt, kun je hem hergebruiken! Eén keer aanmaken dus, en daarna blijven gebruiken. Ik ontzorg je helemaal, je hoeft je niet bezig te houden met technisch gedoe. We beginnen klein, namelijk met een advertentiebudget van €50 euro. Zo blijft het voor jou ook behapbaar. Je hoeft geen honderden euro’s in je advertentie te steken om resultaat te bereiken. Als de advertentie goed loopt, overleggen we samen hoe we de advertentie verder laten draaien.

Samen aan de slag? Boek dan direct je eerste advertentiecampagne!

R

Strategie bespreken en de juiste doelgroep in Facebook instellen

We gaan samen de juiste strategie voor de advertentie bepalen en daarna zorg ik ervoor dat jouw advertentie alleen wordt getoond aan de juiste mensen.

R

Hulp bij het schrijven van de teksten en het kiezen van de juiste foto's

We gaan samen 1 campagne opzetten, met twee variaties aan teksten en 3 verschillende afbeeldingen, om zo het beste resultaat te behalen.

R

Een Facebook advertentie account opzetten en inrichten

Om te kunnen adverteren zal ik een advertentie account voor je aanmaken en inrichten. Vanuit hier zullen alle advertenties worden aangemaakt.

R

De campagne opzetten en monitoren

Nadat de campagne is gestart zal ik deze blijven monitoren en waar nodig bijsturen.

Jaar advertentie ervaring

Campagnes opgezet

Advertentie budget besteed