020 24 44 829 info@bloomsite.nl
Home » Artikelen » Succesvolle praktijk » Één been in m’n nek en m’n snufferd in de sneeuw

Één been in m’n nek en m’n snufferd in de sneeuw

3 mrt 2022

Aan het einde van de middag zette ik de afdaling in naar het dal, toen ik plotseling met één been in m’n nek en met m’n gezicht in de sneeuw lag…

Het was alweer 5 jaar geleden dat ik voor het laatst op een snowboard had gestaan, vandaar dat ik met ietwat knikkende knieën begon aan mijn eerste afdaling.

Even rustig inkomen op de blauwe pistes tot de zelfverzekerdheid weer wat was teruggekomen, want ik had geen zin om te vallen natuurlijk 😉

Gelukkig ging het vrij snel en voor ik het wist gleed ik al slalommend over de Zwitserse pistes naar beneden.

Het was prachtig weer en ik keek uit over een van de hoogste bergen van Europa; de Junkfrau. Deze berg wordt ook wel de Top of Europe genoemd en heeft met haar 3454 meter hoogte een magisch effect op me gehad.

Vlak voordat ik met m’n snufferd in de sneeuw belandde was ik met een beweging die het beste te omschrijven is als een pirouette-salto-koprol door de lucht gevlogen over een geasfalteerde weg heen… AUW.

Ik deed iets wat ervoor zorgt dat veel ondernemers nooit een winstgevend bedrijf weten te creëren; TWIJFELEN!

Door te twijfelen en niet te kiezen ging ik vlak voordat ik het dal bereikt had op m’n bek.

Door te twijfelen en niet te kiezen, bereik jij waarschijnlijk nog niet de resultaten met je bedrijf die jij graag zou willen bereiken.

Geen keuzes maken‘ is één van de 10 onderdelen die we behandelen in onze nieuwe Online Masterclass. Hierin leren we je waarom maar 18,4% van alle coaches het red om winstgevend te worden met z’n praktijk. Je kunt je gratis aanmelden via deze pagina.

Wanneer jij gaat starten met jouw praktijk, dan wil je het natuurlijk direct goed aanpakken. Daarom hebben we ook een gratis startersgids voor je die je hier kunt aanvragen: https://bloomsite.nl/startersgids

Hoe waardevol was dit artikel voor je?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

We willen dit artikel zo goed mogelijk maken.

Wat zouden we hieraan kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!