020 24 44 829 info@bloomsite.nl
Home » Artikelen » Succesvolle praktijk » Binnen 10 minuten klaar en ik betaalde de hoofdprijs

Binnen 10 minuten klaar en ik betaalde de hoofdprijs

30 mrt 2022

Een paar weken geleden heb ik een situatie meegemaakt die me binnen 10 minuten €85 heeft gekost, maar wat een enorme waardevolle les was.

Ik heb een paar weken op een huisje in Amersfoort gepast en dit huisje staat op een park. Het is zo goed als in het bos (ik hoef alleen de weg over te steken) en heeft een heerlijk stukje tuin. Erg lekker dus met het mooie weer dat we in de afgelopen weken hebben gehad.

Bij dit park zijn alle brievenbussen centraal bij de ingang geplaatst en mijn brievenbus zou ik moeten kunnen openen met een sleuteltje. Het probleem was echter dat ik het sleuteltje niet had.

Ik ben dus op zoek gegaan naar een bedrijf dat het slot voor me open kon maken en er een nieuw slotje in kon zetten. Ik heb zelf namelijk niet de apparatuur om een slot door te boren en die vervolgens ook nog te vervangen.

Er kwam dus iemand langs die het slotje er uit heeft geboord en er een nieuwe in heeft gezet. Het was nog even pielen om het nieuwe slotje op de juiste maat te krijgen, maar letterlijk binnen 10 minuten was hij klaar.

“Dat wordt dan €102,85, dat is inclusief de BTW.”

Een behoorlijk bedrag voor een werkje van 10 minuten, maar de les die ik hieruit met jou wil delen is heel belangrijk.

In dit geval gaat het namelijk niet om de tijd die er in is gestoken, het gaat om het resultaat dat er is bereikt. Wanneer ik dit namelijk zelf had moeten doen, had ik eerst apparatuur moeten regelen, ik had een goed vervangend slotje moeten zoeken en die op maat moeten maken.

Dit had mij allemaal veel meer tijd, moeite en geld gekost.

Ook bij jou in de praktijk komen mensen voor een bepaald resultaat. Ze willen van hun klachten af komen en dit kan een enorme impact hebben op het leven van deze mensen.

Wanneer jij een kind van zijn overgewicht af helpt, dan is het niet alleen de paar uurtjes die jij er in steekt dat waarde heeft. Dit kind krijgt meer zelfvertrouwen, krijgt misschien wel zijn eerste relatie, gaat betere cijfers op school halen en noem maar op wat voor verdere gevolgen dit kan hebben.

De ouders van dit kind vinden deze resultaten waarschijnlijk enorm waardevol. Die waarde, dat is waar jij voor betaald krijgt; niet het uurtje dat jij er in hebt gestoken.

Vraag jij al wat jouw dienst waard is of werk je nog steeds uurtje factuurtje en betalen mensen alleen voor jouw tijd?

Binnenkort geef ik weer onze online masterclass Winstgevende praktijk. De interactieve masterclass helpt je te ontdekken wat jouw #1 gewoonte is die je weerhoudt om een écht winstgevende praktijk te creëren.

Je kunt er nu nog gratis bij zijn via https://bloomsite.nl/masterclass

Zie ik je daar?

Hoe waardevol was dit artikel voor je?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score 3 / 5. Aantal stemmen: 1

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

We willen dit artikel zo goed mogelijk maken.

Wat zouden we hieraan kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!