020 24 44 829 info@bloomsite.nl
Home » Artikelen » Succesvolle praktijk » Als krokussen uit de grond

Als krokussen uit de grond

18 mrt 2022

Gister kwam ik langs een veldje dat helemaal vol stond met krokussen. Ik dacht altijd dat ze alleen paars waren, maar blijkbaar heb je ze tegenwoordig ook in allerlei andere kleuren. Wist ik veel.

Het is alweer een paar dagen mooi weer geweest en dan schieten de eerste bloemen direct uit de grond. Heerlijk zo’n veldje vol met kleur.

Grappig genoeg lijkt het met ondernemen hetzelfde te gaan de afgelopen jaren. Alleen al in mijn vriendengroep zijn er dit jaar 2 vriendinnen aan het starten met hun eigen bedrijf.

De ene is een tattoo artist en is bezig om een hele toffe spirituele tattoo ervaring op te zetten. Veel bijzonderder dan bij zo’n ‘Aldi verlichte’ shop in Amsterdam. De ander wilt gaan werken met coaches om hen te helpen bij hun onderneming. Heel erg nodig ook.

Ik vind het altijd leuk om vrienden te helpen bij dit soort nieuwe ondernemingen, maar wel alleen als ze er echt voor gaan. Ik heb geen zin om mijn tijd er in te steken om er vervolgens achter te komen dat ze hun ‘huiswerk’ niet hebben gedaan.

Wat altijd naar boven komt in de eerste coaching sessies die we dan hebben, is dat er echt enorm veel op je af komt als nieuwe ondernemer. Moet ik wel of geen BTW vrijstelling hebben, kan ik me het beste aansluiten bij een beroepsvereniging of liever niet, maar ook dingen zoals hoe zorg ik voor een website die cliënten aantrekt.

Omdat ik zie dat er zoveel mensen ervoor kiezen om hun droom als coach of therapeut na te jagen, verwacht ik dat jij waarschijnlijk ook wel iemand kent die net is begonnen om een eigen praktijk op te starten.

Speciaal om deze mensen te helpen hebben wij onze Startersgids geschreven en mijn vraag aan jou is; zou jij onze Startersgids met hen willen delen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat zij direct een goede start met hun praktijk maken?

Je kunt de volgende link met ze delen: https://bloomsite.nl/startersgids

Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we meer cliënten kunnen helpen en de wereld een stukje gezonder kunnen maken.

Hoe waardevol was dit artikel voor je?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

We willen dit artikel zo goed mogelijk maken.

Wat zouden we hieraan kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!