Home » Artikelen » Podcasts » Podcast: Colours of Happiness

Podcast: Colours of Happiness

15 okt 2021

Tim Menting: Projectmanger & Klantsucces

Marguerite Gevers Deynoot

In deze aflevering hebben we Ilaria Caputo van Colours of happiness te gast en gaan we het hebben over haar reis als ondernemer. Van eerste samenwerkingen, naar betaalde opdrachten tot het opstarten van haar eigen praktijk en hoe groei en zelfverzekerdheid een proces is geweest. Maar ook onze geschiedenis en samenwerking komt aan bod. Ilaria helpt mensen met hun zichtbaarheid en de marketing en laat hen zien hoe je op een liefdevolle manier mensen in beweging kunt krijgen. Daarnaast geeft ze ook coaching op persoonlijk vlak onder andere met paarden en helpt ze ondernemers bij de uitdagingen waar zij mee lopen.

Onderwerpen die we onder andere bespreken is de weerstand tegen het zelf beginnen, het nemen van de beslissing om werk uit te besteden, de grootste obstakels  van het afgelopen jaar en we eindigen met een aantal tips voor alle ondernemers.

Heb jij een onderwerp waar wij in een volgende aflevering over in gesprek zouden moeten gaan, heb je dringende vragen of wil jij jouw verhaal delen in een van de volgende afleveringen? Deel dan hier jouw vraag met ons.

Je kunt deze en alle afleveringen van de Reis van de Ondernemer Podcast altijd terugvinden op Spotify, Google podcast of Apple podcast, dus zorg dat je daar op de volgen knop klikt zodat je geen aflevering mist!

Hoe waardevol was dit artikel voor je?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

We willen dit artikel zo goed mogelijk maken.

Wat zouden we hieraan kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen

Podcast: LIEFDEVOL cliënten aantrekken

Podcast: LIEFDEVOL cliënten aantrekken

Het verkopen van je dienst en van jezelf is voor veel coaches en therapeuten een lastig onderdeel. In dit artikel bespreek ik de angsten en onzekerheden, de obstakels waar men tegenaan loopt, hoe je hier het beste mee om kunt gaan en vooral hoe je kunt verkopen op een liefdevolle en integere manier.

Lees meer
Podcast: Een marketingplan voor jouw praktijk

Podcast: Een marketingplan voor jouw praktijk

Op het gebied van marketing is er zoveel wat je kunt doen voor jouw praktijk. Daarom is het niet gek dat je niet precies weet waar te beginnen. In dit artikel laat ik je zien middels een stappenplan, welke eerste stappen jij moet zetten bij het opstarten van jouw praktijk op het moment dat je aan de slag wilt gaan met je marketing.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *