020 24 44 829 info@bloomsite.nl
Home » Artikelen » Podcasts » Podcast: Colours of Happiness

Podcast: Colours of Happiness

15 okt 2021

Tim Menting: Projectmanger & Klantsucces

Marguerite Gevers Deynoot

In deze aflevering hebben we Ilaria Caputo van Colours of happiness te gast en gaan we het hebben over haar reis als ondernemer. Van eerste samenwerkingen, naar betaalde opdrachten tot het opstarten van haar eigen praktijk en hoe groei en zelfverzekerdheid een proces is geweest. Maar ook onze geschiedenis en samenwerking komt aan bod. Ilaria helpt mensen met hun zichtbaarheid en de marketing en laat hen zien hoe je op een liefdevolle manier mensen in beweging kunt krijgen. Daarnaast geeft ze ook coaching op persoonlijk vlak onder andere met paarden en helpt ze ondernemers bij de uitdagingen waar zij mee lopen.

Onderwerpen die we onder andere bespreken is de weerstand tegen het zelf beginnen, het nemen van de beslissing om werk uit te besteden, de grootste obstakels  van het afgelopen jaar en we eindigen met een aantal tips voor alle ondernemers.

Heb jij een onderwerp waar wij in een volgende aflevering over in gesprek zouden moeten gaan, heb je dringende vragen of wil jij jouw verhaal delen in een van de volgende afleveringen? Deel dan hier jouw vraag met ons.

Je kunt deze en alle afleveringen van de Reis van de Ondernemer Podcast altijd terugvinden op Spotify, Google podcast of Apple podcast, dus zorg dat je daar op de volgen knop klikt zodat je geen aflevering mist!

Hoe waardevol was dit artikel voor je?

Klik op de sterren om dit artikel te beoordelen

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die dit bericht beoordeelt.

We willen dit artikel zo goed mogelijk maken.

Wat zouden we hieraan kunnen verbeteren?

Gerelateerde artikelen

Podcast: Een marketingplan voor jouw praktijk

Podcast: Een marketingplan voor jouw praktijk

Op het gebied van marketing is er zoveel wat je kunt doen voor jouw praktijk. Daarom is het niet gek dat je niet precies weet waar te beginnen. In dit artikel laat ik je zien middels een stappenplan, welke eerste stappen jij moet zetten bij het opstarten van jouw praktijk op het moment dat je aan de slag wilt gaan met je marketing.

Lees meer
Podcast: De succespagina paradox

Podcast: De succespagina paradox

De succespagina. Een manier om goede resultaten te behalen, extra omzet, verkopen en betere aanbiedingen naar je klanten. Mits je het op de juiste manier inzet. De meeste ondernemers gebruiken deze pagina verkeerd. Wil jij weten wat je verkeerd doet en op welke manieren je jouw succespagina het beste in kunt zetten?

Lees meer
Podcast: Gratis waarde vs. verkopen

Podcast: Gratis waarde vs. verkopen

In deze aflevering gaan we het hebben over een onderwerp waar veel (startende) ondernemers mee worstelen: ‘Hoe kun je zorgen voor balans tussen een waardevolle contentstrategie en een commerciële insteek, waardoor je ook je producten en diensten kunt verkopen?’

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!