020 24 44 829 info@bloomsite.nl

Upgrade naar Bloomsite Pro

Krijg 30 dagen gratis op het meest uitgebreide websitepakket voor therapeuten en coaches van Nederland!

Online agenda & afspraken laten boeken

Geef een digitale versie van jouw agenda weer en laat jouw cliënten direct een afspraak inplannen op een beschikbare datum en tijd. Zo hoef je niet meer te ‘heen-en-weren’ met jouw cliënt om een geschikt moment te vinden waardoor je een professionele ervaring creëert voor de cliënt en je direct tijd bespaart!

Diensten

Maak een agenda overzicht per dienst of maak een overzicht waar alle diensten die jij hebt direct in te zien zijn en kunnen worden geboekt.

Zoom integratie

Wanneer je werkt met Zoom wordt er automatisch een afspraak link naar de cliënt gestuurd, waardoor jij deze niet meer hoeft aan te maken.

Afspraak maken

Herinnering

Voor de afspraak wordt er automatisch een herinnering naar de cliënt gestuurd, waardoor de afspraak niet vergeten wordt.

Google agenda integratie

Te koppellen met een Google Agenda waardoor je gemakkelijk jouw beschikbaarheid kunt inzien op computer, tablet en mobiele telefoon.

Locaties

Werk je met meerdere locaties, dan kun je deze toevoegen waardoor de cliënt zelf kan kiezen welke hij wilt boeken.

Medewerkers

Het maakt niet uit of je alleen bent of met meerdere collega’s, je kunt gemakkelijk per medewerker locaties en lessen toewijzen.

Groepslessen, workshops en andere activiteiten

Wanneer je nu groepslessen, workshops of andere groepsactiviteiten of evenementen organiseert, dan weet je wat voor uitdaging het kan zijn om alle beschikbare data en plaatsen te communiceren op je website. Met de Evenementen functie van Bloom Pro is dat opgelost!

d

Overzicht

Geef direct een overzicht van alle beschikbare activiteiten weer of filter alleen de lessen van 1 specifieke activiteit voor een helder overzicht.

Beschikbare plaatsen

De klant ziet gelijk hoeveel plekken er nog voor lessen beschikbaar zijn, waardoor hij weet of hij nog langs kan komen of een andere datum moet kiezen.
g

Geen nee verkopen

Data die al zijn geweest of volle lessen worden automatisch verborgen, waardoor je geen ‘nee’ hoeft te verkopen, wat wel zo fijn is natuurlijk.
Z

Direct te boeken

De bezoeker kan direct een gewenste les of workshop selecteren, aangeven met hoeveel personen hij wilt komen en zijn plekken reserveren.

 Betaalpagina’s en facturatie

Wil je jouw diensten online laten afrekenen, bied je nu een traject aan dat in 1x wordt betaald, heb je een boek geschreven of bied je supplementen die je graag wilt verkopen via jouw website? Met de betaalpagina’s en en automatische facturatie van Bloomsite Pro kan het allemaal gedaan worden.

e

Geoptimaliseerd

De betaalpagina is zo ingericht dat het eenvoudig en snel is om jouw dienst of product af te nemen.

Klein of groot bedrag

Het maakt niet uit hoe klein of hoe groot de investering voor jouw product of dienst is, je kunt het gemakkelijk laten betalen.

Oneindig aanbod

Niet beperkt in het aantal betaalpagina’s, waardoor je voor alles een betaalpagina kunt maken.

Betaalmethodes en kortingscodes

Door de koppeling met het betaalsysteem Mollie zijn alle internationale betaalmethodes beschikbaar. Daarnaast kun je korting geven doordat je kunt werken met kortingscodes.

Geautomatiseerde facturatie

Doordat er automatisch facturen worden gegenereerd bij het boeken van een sessie of verkopen van een product of dienst bespaar je direct tijd en kun je gemakkelijk het overzicht bewaren tussen wie wel en niet heeft betaald.

Sales Funnels

Met een paar klikken zet je een nieuwe Sales Funnel op om jouw producten te verkopen. Bied een product aan en voeg een kassakoopje toe, laat meerdere up- en/of downsells doen of voeg zelfs een pop-up aanbod toe voor extra omzet.

b

Betaalpagina's

Met de geoptimaliseerde betaalpagina’s verhoog je jouw conversie door het toevoegen van USP’s, aanbevelingen en garanties bij de verkoop.

Kassakoopjes

Voeg een kassakoopje toe aan je bestelling, waardoor je nog meer waarde kunt bieden en de omzet van je bestelling direct kunt verhogen.

Upsells

Laat op de succespagina na een bestelling een upsell zien, om direct nog een bestelling te laten plaatsen voor een aansluitend product.

Pop-up aanbod

Biedt een extra deal aan op het moment dat iemand op de koopknop drukt, om op het juiste moment extra waarde te bieden en de omzet te vergroten.

Upgrade nu naar Bloomsite Pro

En krijg 30 dagen gratis.

Hoe werkt de upgrade?

Stap 1:

Vanaf het moment dat jij jouw Bloomsite upgrade naar ‘Bloomsite Pro’ zal jouw site je binnen enkele minuten worden geüpgraded. Je krijgt dan 30 dagen gratis toegang tot de ‘Bloomsite Pro’ functionaliteiten.

Stap 2:

Na de gratis proefperiode gaat jouw ‘Bloomsite’ abonnement automatisch over naar het gekozen ‘Bloom Pro’ abonnement. Wij zullen achteraf het verschil tussen deze twee abonnementen verrekenen.

Je krijgt daarbij het reeds betaalde, maar nog niet verbruikte bedrag als korting op de eerste periode(s) van het nieuwe ‘Bloom Pro’ abonnement.

 
Veelgestelde vragen

Wat is het verschil met de Booking add-on?

A: De Booking add-on hebben we aangeboden als een losse module bovenop je bestaande Bloomsite. Met de komst van Bloomsite Pro bieden we de functionaliteiten die je hiermee kreeg nu direct aan binnen het Pro pakket en krijg je dus ook nog toegang tot verbeterde betaalpagina’s, de mogelijkheid om een kassakoopje toe te voegen en om bijvoorbeeld upsells te doen.

Daarnaast is het aanbod dat we op dit moment hebben voor het Pro pakket dusdanig voordelig dat het eigenlijk in alle gevallen voordeliger is om over te stappen van een Bloomsite + Booking abonnement naar het Bloomsite Pro abonnement.

Kan ik weer downgraden na de gratis proefperiode?

A: Ja, de proefperiode is helemaal vrijblijvend en gratis. Wanneer je binnen 30 dagen van je proefperiode laat weten dat je toch niet gebruik wilt maken van de Pro functionaliteiten, dan zullen we je website downgraden en blijf je gewoon je huidige abonnement behouden. Je zit dus nergens aan vast.

Komt mijn huidige Bloomsite abonnement te vervallen?

A: Ja, wanneer je voor een bestaande website overstapt naar Bloomsite Pro, dan zal dit jouw eventuele bestaande abonnement(en) vervangen voor 1 abonnement waar alles in zit. Je hebt dus geen los abonnement meer nodig voor Booking.

Wat krijg ik allemaal met Bloomsite Pro?

A: Het Bloomsite Pro pakket biedt je een aantal nieuwe mogelijkheden zoals de Sales Funnels functies die je helpt om nog meer uit jouw website te halen. Daarnaast zit alles van de Booking add-on ook direct inbegrepen in dit pakket, waardoor je hier nu nog voordeliger gebruik van kunt maken.

Met de komst van het Pro pakket krijg je dus toegang de volgende functionaliteiten:

  • Agenda; via waar cliënten direct een afspraak in kunnen plannen op een beschikbare datum en tijd in jouw digitale agenda.
  • Evenementen; zodat je overzichtelijk jouw lessen of workshops kunt communiceren en laten reserveren via je website.
  • geoptimaliseerde Betaalpagina’s; via waar je direct jouw diensten kunt laten afrekenen via bijvoorbeeld iDeal of BanContact. Zo geef je een betere ervaring voor jouw cliënten en het bespaart uren aan werk voor het versturen en bijhouden van facturen. Deze pagina’s zijn ook verbeterd ten opzichte van de pagina’s die we aanboden binnen het Booking pakket.
  • Kassakoopjes; Voeg een kassakoopje toe aan je bestelling, waardoor je nog meer waarde kunt bieden en de omzet van je bestelling direct kunt verhogen.
  • Upsells; Laat op de succespagina na een bestelling een upsell zien, om direct nog een bestelling te laten plaatsen voor een aansluitend product.

 

Ga ik na het eerste jaar dan meer betalen?

A: Nee. De prijs die we nu afspreken is blijvend zolang je abonnement bij ons loopt. Dit betekent dat jij ook de komende jaren van Bloomsite Pro gebruik kunt blijven maken voor dezelfde prijs.

Moet ik opnieuw betalen voor Bloomsite Pro?

A: We gaan voor Bloomsite Pro een nieuwe overeenkomst aan, maar we zullen hierbij wel een verrekening doen met jouw bestaande Bloomsite abonnement zodat je niet dubbel betaalt voor een bepaalde periode. Heb je bijvoorbeeld 6 maanden geleden een abonnement van €800 per jaar betaald, dan verrekenen we de 6 resterende maanden (dus €400) als korting op de eerste betaling voor jouw Bloomsite Pro abonnement.

Ik begin net met mijn praktijk, is Bloom Pro dan iets voor mij?

A: Ja! Wanneer jij jouw praktijk goed wilt aanpakken, dan is dit het perfecte moment om in te stappen en direct een website op te zetten die je alles biedt dat je nodig hebt. De website is op de groei en biedt je gelijk alle mogelijkheden om zichtbaar te worden.

Heb je nog vragen?

Weet je niet zeker of een Bloomsite Pro bij je past of heb je nog vragen voordat je wilt beginnen? Neem dan contact met ons op om samen eens te kletsen over of een Bloomsite voor jou de beste keuze is.

Plan belafspraak

Je krijgt onze volledige aandacht

Plan belafspraak

Chat met ons

Via de knop rechts onderin het scherm

Kom direct in gesprek

Bel ons

Jouw vraag wordt direct beantwoord!

+31 (0)20 24 44 829

Stuur een mailtje

Liever per mail contact met ons?

Stel jouw vraag via e-mail

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!