Download hier de map voor het opzetten van jouw inschrijving!

De contentmap

Klik op de knop hieronder en kies rechts bovenin voor ‘Alles downloaden’ (het icoon van het bakje met het pijlje er in) om de contentmap te downloaden. Je vindt hierin documenten met uitleg en de sjablonen voor alle onderdelen die we nodig hebben. Bekijk hieronder de stappen die je moet doorlopen om aan de slag te kunnen met het schrijven van je content!

Bevestiging

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiginsmail in je mailbox. Het is handig om ons even te laten weten als je deze binnen hebt gekregen. Zo weten wij dat je alles binnen hebt om mee aan de slag te gaan.

Hoe ga je aan de slag?

Stap 1: Download

Download de contentmap, waar mappen en documenten instaan voor alle content, door hierboven op de downloadknop te klikken. 

n

Stap 2: Pak uit

Er verschijnt een “Bestanden e-mailmarketing uitbesteden.zip” in de downloadmap. Klik hier met de linkermuisknop dubbel op.

i

Stap 3: Aan de slag

Open het bestand “1. Benodigdheden”. Daarna kun je aan de slag met het vullen van alle documenten voor jouw inschrijving!

Heel erg veel succes!

We zijn erg benieuwd naar het moois wat wij samen gaan creëren!

🖐 Krijgals eerstetoegang!

Black Friday is onze grootste korting met de meeste bonussen van het jaar, en zodra deze voorbij is, komt er pas volgend jaar weer zo'n grote actie! Zorg ervoor dat je je e-mail toevoegt aan onze lijst, zodat we jou direct toegang kunnen geven wanneer de actie live gaat!👇

You have Successfully Subscribed!