020 24 44 829 info@bloomsite.nl

Download hier de map voor het opzetten van jouw inschrijving!

De contentmap

Klik op de knop hieronder en kies rechts bovenin voor ‘Alles downloaden’ (het icoon van het bakje met het pijlje er in) om de contentmap te downloaden. Je vindt hierin documenten met uitleg en de sjablonen voor alle onderdelen die we nodig hebben. Bekijk hieronder de stappen die je moet doorlopen om aan de slag te kunnen met het schrijven van je content!

Bevestiging

Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiginsmail in je mailbox. Het is handig om ons even te laten weten als je deze binnen hebt gekregen. Zo weten wij dat je alles binnen hebt om mee aan de slag te gaan.

Hoe ga je aan de slag?

Stap 1: Download

Download de contentmap, waar mappen en documenten instaan voor alle content, door hierboven op de downloadknop te klikken. 

n

Stap 2: Pak uit

Er verschijnt een “Bestanden e-mailmarketing uitbesteden.zip” in de downloadmap. Klik hier met de linkermuisknop dubbel op.

i

Stap 3: Aan de slag

Open het bestand “1. Benodigdheden”. Daarna kun je aan de slag met het vullen van alle documenten voor jouw inschrijving!

Heel erg veel succes!

We zijn erg benieuwd naar het moois wat wij samen gaan creëren!

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!