020 24 44 829 info@bloomsite.nl

Gefeliciteerd met jouw bestelling!

We gaan er samen voor zorgen dat jij straks precies weet hoe jij jouw website moet optimaliseren om hoger te komen in Google. Laten we ervoor gaan dat jij ook dit soort grafieken terug gaat vinden in jouw Google Analytics (zie afbeeldingen) ?

Lees onderstaande informatie even aandachtig door

Is dit de eerste training die je bij ons hebt gekocht?

Dan ontvang je van ons een mail met afzender ‘Wervende Website Community’ en als onderwerp ‘Welkom bij de Wervende Website Community’. In deze mail vind jij jouw logingegevens en een link naar de inlogpagina.

Heb jij al eerder een training bij ons gekocht?

Dan is de kans groot dat jij al een account hebt in de Wervende Website Community. Wanneer jij hetzelfde e-mailadres hebt gebruikt als jouw bestaande account, dan is de training toegevoegd aan je account en heb je dus toegang tot de training door in te loggen en in het menu naar ‘Trainingen’ te navigeren.

Kijk dus snel in je mailbox, want je hebt aardig wat mailtjes van ons ontvangen!

Check ook even je SPAM folder, soms komt de mail daarin terecht…

Is er iets onduidelijk?

Heb je geen mails ontvangen, of is er iets niet duidelijk? Stuur ons dan even een mail naar support@websitesvoortherapeuten.com, dan zorgen wij dat we je vraag binnen 1 werkdag zullen beantwoorden.

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!