Je Bloomsite door een expert laten bouwen?

Zo snel mogelijk online

Door je website zo snel mogelijk online te zetten, kun jij je weer zo snel mogelijk gaan focussen op datgene waar jij goed in bent, namelijk; mensen helpen!

Wij begrijpen als geen ander dat het hebben van een onderneming veel tijd kost. Het hebben van een website is ontzettend belangrijk, maar komt bij veel mensen nog niet op de eerste plek.

Jij hebt gekozen voor Bloom, dat betekent dat jij al een stap in de goede richting hebt gezet!

Wij willen je super graag helpen om je website zo snel en goed mogelijk online te hebben. Daarom kun je nu ook jouw Bloomsite door ons laten vullen. Het enige waar jij je nog mee bezig hoeft te houden, is het bedenken van de tekst en ook daarvoor wijzen we je al in de juiste richting!

Waarom zou je jouw Bloomsite door ons laten vullen?

N

Jij kunt je gaan richten op de daadwerkelijke inhoud van je Bloomsite

N

Jouw nieuwe Bloomsite wordt gevuld door onze website experts

N

Het is waarschijnlijk sneller klaar, omdat jij alleen tekst schrijft

N

De website krijgt een extra design laag voor een nog professionelere look

N

Jij kunt je focussen zonder je bezig te houden met het bouwen

N

Je hoeft niet bezig te zijn met het leren gebruiken van het systeem

Hoe werkt het?

Wanneer wij de website voor jou gaan vullen, doorlopen we samen de volgende stappen:

Stap 1: Aanleveren

Je ontvangt van ons een map met documenten, waarin er op een georganiseerde manier ruimte is om teksten voor al je pagina’s in te plaatsen. Net zoals in de Bloomsite staat duidelijk beschreven wat voor teksten je kunt schrijven om je handvatten te geven.

l

Stap 2: Concept

Na het ontvangen van de teksten en afbeeldingen gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Wij nemen contact met je op om de planning te bespreken. Maximaal 2 weken na het aanleveren van alle content ontvang je van ons al een eerste concept van de website.

Stap 3: Feedback

Zodra we jou het concept hebben gestuurd, kun jij de website doorlopen. Jij kunt dan alles doornemen en feedback geven op alles wat je ziet. Wij laten je dan direct weten wanneer het verwerkt wordt.

Stap 4: Lancering

Nadat wij je feedback verwerkt hebben, is jouw Bloomsite klaar om gelanceerd te worden! We zetten de website op de door jouw aangegeven domeinnaam online en maken de e-mailadressen voor je aan.

Stap 5: Na lancering

Na de lancering zijn er nog een aantal onderdelen die we samen met jou zullen regelen. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een verplichte cookiemelding en het koppelen van de site aan Google Analytics voor inzicht in de statistieken van de website.

Stap 6: Zelf aan de slag

Wanneer dit allemaal klaar is, begint voor jou het echte werk. Nu kun je aan de slag om jouw website in te gaan zetten. Start bijvoorbeeld met het schrijven blogs, de vindbaarheid op Google of zet een e-mail marketing inschrijving op voor meer verbinding.

Het aanleveren van jouw content

Op het moment dat jij jouw website door ons wilt laten vullen, dan krijg je van ons een map met verschillende documenten. 

R

Content

In de map zijn documenten voor elke pagina binnen je Bloomsite. Je schrijft dus in dit document de inhoud voor de; homepage, verkooppagina, over mij pagina, contact pagina, 3 blogartikelen en nog veel meer. Op elke pagina staat aangegeven wat voor stukken tekst we van je nodig hebben om die pagina te kunnen vullen.

R

Afbeeldingen

Je kunt voor elke pagina aangeven welke afbeeldingen je waar wilt hebben. De afbeeldingen die je aanlevert maken wij voor je op maat en optimaliseren deze voor het internet. Hierdoor zorgen we ervoor dat je website zo snel mogelijk blijft en er wel visueel goed uit ziet.

R

Begeleiding

We hebben het zo opgebouwd dat je stapsgewijs alle content voor je website kunt schrijven. De mappen en documenten zijn overzichtelijk opgeslagen en er wordt je precies vertelt wat je waar kunt schrijven.

Hoeveel kost het en hoe lang duurt het?

Het laten bouwen van een Bloomsite bieden we aan in een vast pakket, afhankelijk van de hoeveelheid content. Hiermee houden we rekening met de pagina’s die standaard in Bloom zitten. Dit zijn de volgende pagina’s: Home, Dienst, Blog, Over mij, Contact, Afspraak maken, Algemene voorwaarden, Disclaimer en Privacybeleid. Daarnaast kun je ook 3 blogartikelen aanleveren en hebben we een speciale lokale SEO pagina voor de vindbaarheid. Mocht je andere pagina’s of bijvoorbeeld meerdere Dienst pagina’s willen, dan is dit geen probleem. Wel zal hiervoor een meerprijs per pagina wordt gerekend. Hiervan zullen we je, voordat we aan de slag gaan met de website, op de hoogte brengen.

Wanneer we de inhoud van jouw website binnen hebben gekregen zullen we een planning maken en zal je doorgaans binnen 2 weken al een eerste concept opgeleverd krijgen. Op dit concept kun je feedback geven dat we dan zo snel mogelijk zullen verwerken zodat de website daarna online kan.

We bouwen jouw website in het standaard sjabloon van Bloom. De standaard opmaak zoals achtergronden en lettertypes zullen we aanpassen om de website een eigen uitstraling te geven. We bouwen echter geen website op maat.

Na aanmelding voor dit pakket gaan we er vanuit dat je de content binnen 6 maanden aan ons aanlevert om ervoor te zorgen dat ons concept nog gelijk is aan de documenten die je van ons hebt gekregen. Indien er niet wordt aangevelerd zullen we in overleg met je gaan, maar behouden wij het recht om de opdracht te ontbinden. Bij ontbinding brengen we €150 kostenvergoeding in rekening voor de ontvange documenten en gemaakte uren.

Dit zit er in het pakket:

Bloom vanaf de aanlevering

Je gaat pas betalen voor jouw Bloom licentie vanaf het moment dat je de content aan ons aanlevert. Vanaf dan zullen wij een omgeving voor je opzetten waarin we voor je aan de slag gaan om de website te bouwen.

i

Vooraf gemaakte documenten

Weet precies welke teksten je moet schrijven door de begeleidende documenten. Hierdoor kun je gemakkelijk met de inhoud aan de slag.

(t.w.v. €250)

Vullen van de website

De website wordt door ons gevuld, waardoor deze direct professioneel wordt opgezet!

(t.w.v. €335)

2 feedback momenten

Lever feedback op het concept dat wij aanleveren en wij zullen deze helemaal naar wens aanpassen. 

(t.w.v. €134)

Geen €719 maar €450!

Doordat je alles in een vast pakket krijgt betaal je niet voor de individuele uren en je krijgt ook nog eens super waardevolle documenten die je helpen om de inhoud van jouw website op de juiste manier te structureren. Dit zorgt ervoor dat je €269 kunt besparen op het laten bouwen van jouw website!

i

Extra begeleiding nodig?!

Zou je het fijn vinden om voordat je aan de slag gaat met de inhoud van de website of tijdens het schrijven van de teksten eens te sparren met ons? Dat kan! We bieden een coaching sessie van een half uur of een uur, die je zelf invulling kunt geven waar jij het graag over wilt hebben.
Vraag de sessie hier aan!

Wil jij jouw Bloomsite door ons laten bouwen?

Heb je nog vragen?

Bel dan +31 20 24 44 829 of stuur een mail naar info@bloomsite.nl