Je Bloomsite door een expert laten bouwen?

Zo snel mogelijk online

Door je website zo snel mogelijk online te zetten, kun jij je weer zo snel mogelijk gaan focussen op datgene waar jij goed in bent, namelijk; mensen helpen!

Wij begrijpen als geen ander dat het hebben van een onderneming veel tijd kost. Het hebben van een website is ontzettend belangrijk, maar komt bij veel mensen nog niet op de eerste plek.

Jij hebt gekozen voor Bloom, dat betekent dat jij al een stap in de goede richting hebt gezet!

Wij willen je super graag helpen om je website zo snel en goed mogelijk online te hebben. Daarom kun je nu ook jouw Bloomsite door ons laten maken. Het enige waar jij je nog mee bezig hoeft te houden, is het bedenken van de tekst! Ook daar zullen we je mee helpen!

Waarom zou je jouw Bloomsite door ons laten vullen?

N

Jij kunt je gaan richten op de daadwerkelijke inhoud van je Bloomsite

N

Jouw nieuwe Bloomsite wordt gevuld door onze website experts

N

Het is waarschijnlijk sneller klaar, omdat jij alleen tekst schrijft

N

Jij kunt je focussen zonder je bezig te houden met het bouwen

Hoe werkt het?

Wanneer wij de website voor jouw gaan vullen, doorlopen we samen de volgende stappen:

Stap 1: Aanleveren

Je ontvangt van ons een document, waarin er op een georganiseerde manier ruimte is om teksten voor al je pagina’s in te plaatsen. Net zoals in de Bloomsite staat duidelijk beschreven wat voor teksten je kunt schrijven.

l

Stap 2: Concept

Na het ontvangen van de content gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Wij nemen contact met je op om de planning te bespreken. Maximaal 2 weken na het aanleveren ontvang je van ons een concept.

Stap 3: Feedback

Zodra we jou het concept hebben gestuurd, kun jij de website doorlopen. Jij kunt dan alles doornemen en feedback geven op alles wat je ziet. Wij laten je dan direct weten wanneer het verwerkt wordt.

Stap 4: Lancering

Nadat wij je feedback verwerkt hebben, is jouw Bloomsite klaar om gelanceerd te worden! We zetten de website op de door jouw aangegeven domeinnaam online en maken de e-mailadressen voor je aan.

Het aanleveren van jouw content

Op het moment dat jij jouw website door ons wilt laten vullen, dan krijg je van ons een map met verschillende documenten. 

R

Content

In het document is ruimte voor elke pagina binnen je Bloomsite. Je schrijft dus in dit document de inhoud voor de; homepage, salespage, over mij pagina, contact pagina en 3 blogartikelen. Op elke pagina staat aangegeven wat voor stukken tekst je neer kunt zetten.

R

Afbeeldingen

Je kunt voor elke pagina aangeven welke afbeeldingen je waar wilt hebben. De afbeeldingen die je aanlevert maken wij voor je op maat en optimaliseren deze voor het internet. Hierdoor zorgen we ervoor dat je website zo snel mogelijk blijft.

R

Begeleiding

We hebben het zo opgebouwd dat je stapsgewijs alle content op je website kunt schrijven. De mappen en documenten zijn overzichtelijk opgeslagen en er wordt je precies vertelt wat je waar kunt schrijven.

Hoeveel kost het en hoe lang duurt het?

Het laten bouwen van een Bloomsite bieden we aan in een vast pakket, afhankelijk van de hoeveelheid content. Hiermee houden we rekening met de pagina’s die standaard in Bloom zitten. Dit zijn de volgende pagina’s: Home, Dienst, Blog, Over mij, Contact, Afspraak maken, Algemene voorwaarden, Disclaimer en Privacybeleid. Mocht je andere pagina’s of bijvoorbeeld meerdere Dienst pagina’s willen, dan is dit geen probleem. Wel zal hiervoor een meerprijs per pagina wordt gerekend. Hiervan zullen we je, voordat we aan de slag gaan met de website, op de hoogte brengen.

Wanneer we de inhoud van jouw binnen hebben gekregen zullen we een planning maken en zal je doorgaans binnen 2 weken al een eerste concept opgeleverd krijgen. Op dit concept kun je feedback geven dat we dan zo snel mogelijk zullen verwerken zodat de website daarna online kan.

We bouwen jouw website in het standaard sjabloon van Bloom. De standaard opmaak zoals achtergronden en lettertypes zullen we aanpassen om de website wel een eigen uitstraling te geven.

Dit zit er in het pakket:

3 maanden gratis Bloom

Zodat je tijdens het schrijven van de teksten en het bouwen van de website geen extra kosten hebt!

(t.w.v. €180)

i

Vooraf gemaakte documenten 

Weet precies welke teksten je moet schrijven door de begeleidende documenten. Hierdoor kun je gemakkelijk met de inhoud aan de slag en kun je de bezoekers van jouw website nog beter gaan begeleiden.

Vullen van de website

De website wordt door ons gevuld, waardoor deze direct professioneel wordt opgezet!

(t.w.v. €268)

2 feedback momenten

Lever feedback op het concept dat wij aanleveren en wij zullen deze helemaal naar wens aanpassen. 

(t.w.v. €67)

Geen €515 maar €450!

Doordat je in dit pakket jouw Bloom abonnement 3 maanden gratis krijgt, bespaar je €65 op de totale kosten en wanneer je de teksten voor jouw Bloomsite snel aanlevert, kun je ook ook al nieuwe cliënten aantrekken voordat je weer voor jouw abonnement gaat betalen!

Wil jij jouw Bloomsite door ons laten bouwen?

 Heb je nog vragen?

Bel dan 085 130 91 51 (en kies optie 1) of stuur een mail naar info@websitesvoortherapeuten.com