Je Bloomsite door ons laten bouwen?

Krijg jouw website zo snel mogelijk online en bespaar tijd, geld en frustratie!

Je website is sneller online en met een professionele look

Je hoeft niet bezig te zijn met 'technisch gedoe'

Alleen de inhoud maken volgens een stappenplan

Na eerst zelf geprutst te hebben, met als resultaat een onrustige kermis aan kleur en tekst, besloten om het uit handen te geven.

Een mens kan namelijk niet alles zelf. Met Bloom heb ik het enorm getroffen. Ze zijn geduldig, denken mee en houden je bij de les. Het resultaat is een mooie rustige website waar ik heel erg blij mee ben.

Echt een aanrader voor iedereen die z’n tijd wel beter kan gebruiken.

– Katja Vledder – Bos

Zo snel mogelijk online

N

Binnen 2 weken na aanlevering al een concept

N

Je kunt zelfs de teksten door ons laten schrijven

N

Laat optioneel ook de afbeeldingen aan ons over

Hoe sneller jouw website online staat, hoe eerder hij cliënten voor je kan gaan aantrekken. Wij begrijpen als geen ander dat jij je het beste bezig kunt houden met de dingen waar jij goed in bent.

Je hebt gekozen voor een Bloomsite omdat je graag een professionele website wilt die resultaat oplevert. Laten we er samen voor zorgen dat dit zo snel mogelijk gaat gebeuren.

Hoe werkt het?

Stap 1: Gesprek

Na het ontvangen van je bestelling plannen we een eerste gesprek in om samen te kijken wat je graag zou willen en hoe jij aan de slag kunt gaan. Je kunt bij de check-out aangeven of je de afbeeldingen zelf wilt uitzoeken of dit door ons laten doen.

Stap 2: Aanleveren

Je download een map met documenten, waarin er op een georganiseerde manier ruimte is om teksten voor al je pagina’s in te plaatsen. Net zoals in de Bloomsite staat duidelijk beschreven wat voor teksten je kunt schrijven om je handvatten te geven.

l

Stap 3: Concept

Na het ontvangen van de teksten (en afbeeldingen) gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Wij nemen contact met je op om de planning te bespreken. Maximaal 2 weken na het aanleveren van alle content ontvang je van ons al een eerste concept van de website.

Stap 4: Feedback

Zodra we jou het concept hebben gestuurd, kun jij de website controleren. Jij kunt dan alles doornemen en feedback geven op alles wat je ziet. Dit plaats je in het feedback document. Wij gaan dan weer voor je aan de slag en laten jou weten wanneer we dit gaan verwerken.

l

Stap 5: Feedback controleren

Nadat wij je feedback verwerkt hebben kun jij nogmaals de hele website controleren. Wanneer je helemaal tevreden bent en definitief akkoord geeft, gaan we door naar de volgende stap!

Stap 6: Lancering

Nu is jouw Bloomsite klaar om gelanceerd te worden! We zetten de website op de door jouw aangegeven domeinnaam online en maken e-mailadressen voor je aan.

Stap 7: Na lancering

Na de lancering zijn er nog een aantal onderdelen die we samen met jou zullen regelen. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een verplichte cookiemelding en het koppelen van de site aan Google Analytics voor inzicht in de statistieken van de website.

Stap 8: Zelf aan de slag

Wanneer dit allemaal klaar is, begint voor jou het echte werk. Nu kun je aan de slag om jouw website in te gaan zetten. Start bijvoorbeeld met het schrijven blogs, de vindbaarheid op Google of zet een e-mailmarketing inschrijving op voor meer verbinding.

Het aanleveren van jouw content

Op het moment dat jij jouw website door ons gaat laten vullen, dan krijg je van ons een map met verschillende documenten.

R

Content

In de map zijn documenten voor elke pagina binnen je Bloomsite. Je schrijft dus in dit document de inhoud voor de; homepage, verkooppagina, over mij pagina, contact pagina, 3 blogartikelen en nog veel meer. Op elke pagina staat aangegeven wat voor stukken tekst we van je nodig hebben om die pagina te kunnen vullen.

R

Begeleiding

We hebben het zo opgebouwd dat je stapsgewijs alle content voor je website kunt schrijven. De mappen en documenten zijn overzichtelijk opgeslagen en er wordt je precies vertelt wat je waar kunt schrijven.

R

Afbeeldingen

Je kunt voor elke pagina aangeven welke afbeeldingen je waar wilt hebben. De afbeeldingen die je aanlevert maken wij voor je op maat en optimaliseren deze voor het internet. Het is ook mogelijk om door ons professionele afbeeldingen voor jouw website te laten zoeken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het laten bouwen van een Bloomsite bieden we aan in een vast pakket, afhankelijk van de hoeveelheid content. Hiermee houden we rekening met de pagina’s die standaard in Bloom zitten. De volgende pagina’s zitten 1x in het pakket:

Home, Verkooppagina (Dienst), Blog, Over mij, Contact, Afspraak maken, Algemene voorwaarden, Disclaimer en Privacybeleid. Daarnaast kun je ook 3 blogartikelen aanleveren en hebben we een speciale lokale SEO pagina voor de vindbaarheid.

Mocht je andere pagina’s of bijvoorbeeld meerdere Verkooppagina’s willen, dan is dit geen probleem. Wel zal hiervoor een meerprijs per pagina wordt gerekend. Hiervan zullen we je, voordat we aan de slag gaan met de website, op de hoogte brengen.

Wanneer we de inhoud van jouw website binnen hebben gekregen zullen we een planning maken en zal je doorgaans binnen 2 weken al een eerste concept opgeleverd krijgen. Op dit concept kun je feedback geven dat we dan zo snel mogelijk zullen verwerken, zodat de website daarna online kan.

We bouwen jouw website in het standaard sjabloon van Bloomsite. De standaard opmaak zoals achtergronden en lettertypes zullen we aanpassen om de website een eigen uitstraling te geven. We bouwen echter geen website op maat, maar gebruiken hiervoor dus de opbouw volgens ons concept.

Na aanmelding voor dit pakket gaan we er vanuit dat je de content binnen 6 maanden aan ons aanlevert om ervoor te zorgen dat ons concept nog gelijk is aan de documenten die je van ons hebt gekregen. Indien er niet wordt aangeleverd zullen we in overleg met je gaan, maar behouden wij het recht om de opdracht te ontbinden. Bij ontbinding brengen we €150 kostenvergoeding in rekening voor de ontvangen documenten en gemaakte uren.

Dit zit er in het pakket

i

Vooraf gemaakte documenten

Weet precies welke teksten je moet schrijven door de begeleidende documenten. Hierdoor kun je gemakkelijk met de inhoud aan de slag.

(t.w.v. €250)

Vullen van de website

De website wordt door ons gevuld en opgemaakt, waardoor deze direct professioneel wordt opgezet!

(t.w.v. €720)

2 feedback momenten

Lever feedback op het concept dat wij aanleveren en wij zullen deze helemaal naar wens aanpassen.

(t.w.v. €180)

Geen €1150 maar €850!

Doordat je alles in een vast pakket krijgt, betaal je niet voor de individuele uren en je krijgt ook nog eens super waardevolle documenten die je helpen met de inhoud!

Afbeeldingen laten zoeken?

Vind je het lastig of afbeeldingen te zoeken voor jouw website? Laat door ons professionele stockfoto afbeeldingen voor je zoeken, die jouw website extra kleur geven. Eigen foto’s zijn altijd handig, maar met deze extra dienst hoef je er maar een paar aan te leveren!

i

Extra begeleiding nodig?!

Zou je het fijn vinden om, voordat je aan de slag gaat met de inhoud van de website of tijdens het schrijven van de teksten, eens te sparren met ons? Dat kan!

Vraag een coaching sessie aan >>>

Heb je nog vragen of twijfels?

Wil je eens bellen over de mogelijkheden van het laten vullen van jouw Bloomsite?

Plan dan hieronder vrijblijvend een afspraak:

Laat jouw Bloomsite bouwen

Bloomsite laten bouwen

€850

of 3 termijnen van €295

Z

Zo snel mogelijk online

Z

Bespaar tijd, geld en frustratie

Z

Professionele uitstraling

Z

Binnen 2 weken een concept

Z

Begeleidende documenten

Z

2 feedback momenten

q

Bloomsite abonnement start na aanlevering van de content

q

Niet voor Bloomsite Starter

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

🖐 Krijgals eerstetoegang!

Black Friday is onze grootste korting met de meeste bonussen van het jaar, en zodra deze voorbij is, komt er pas volgend jaar weer zo'n grote actie! Zorg ervoor dat je je e-mail toevoegt aan onze lijst, zodat we jou direct toegang kunnen geven wanneer de actie live gaat!👇

You have Successfully Subscribed!