Je Bloomsite door een expert laten bouwen?

Zo snel mogelijk online

Door je website zo snel mogelijk online te zetten, kun jij je weer zo snel mogelijk gaan focussen op datgene waar jij goed in bent, namelijk; mensen helpen!

Wij begrijpen als geen ander dat het hebben van een onderneming veel tijd kost. Het hebben van een website is ontzettend belangrijk, maar komt bij veel mensen nog niet op de eerste plek.

Jij hebt gekozen voor Bloom, dat betekent dat jij al een stap in de goede richting hebt gezet!

Wij willen je super graag helpen om je website zo snel en goed mogelijk online te hebben. Daarom kun je nu ook jouw Bloomsite door ons laten maken. Het enige waar jij je nog mee bezig hoeft te houden, is het bedenken van de tekst! Ook daar zullen we je mee helpen!

Waarom zou je jouw Bloomsite door ons laten vullen?

N

Jij kunt je gaan richten op de daadwerkelijke inhoud van je Bloomsite

N

Jouw nieuwe Bloomsite wordt gevuld door onze website experts

N

Het is waarschijnlijk sneller klaar, omdat jij alleen tekst schrijft

N

Jij kunt je focussen zonder je bezig te houden met het bouwen

Hoe werkt het?

Wanneer wij de website voor jouw gaan vullen, doorlopen we samen de volgende stappen:

Stap 1: Aanleveren

Je ontvangt van ons een document, waarin er op een georganiseerde manier ruimte is om teksten voor al je pagina’s in te plaatsen. Net zoals in de Bloomsite staat duidelijk beschreven wat voor teksten je kunt schrijven.

l

Stap 2: Concept

Na het ontvangen van de content gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Wij nemen contact met je op om de planning te bespreken. Maximaal 2 weken na het aanleveren ontvang je van ons een concept.

Stap 3: Feedback

Zodra we jou het concept hebben gestuurd, kun jij de website doorlopen. Jij kunt dan alles doornemen en feedback geven op alles wat je ziet. Wij laten je dan direct weten wanneer het verwerkt wordt.

Stap 4: Lancering

Nadat wij je feedback verwerkt hebben, is jouw Bloomsite klaar om gelanceerd te worden! We zetten de website op de door jouw aangegeven domeinnaam online en maken de e-mailadressen voor je aan.

Het aanleveren van jouw content

Op het moment dat jij jouw website door ons wilt laten vullen, dan krijg je van ons een map met verschillende documenten. 

R

Content

In het document is ruimte voor elke pagina binnen je Bloomsite. Je schrijft dus in dit document de inhoud voor de; homepage, salespage, over mij pagina, contact pagina en 3 blogartikelen. Op elke pagina staat aangegeven wat voor stukken tekst je neer kunt zetten.

R

Afbeeldingen

Je kunt voor elke pagina aangeven welke afbeeldingen je waar wilt hebben. De afbeeldingen die je aanlevert maken wij voor je op maat en optimaliseren deze voor het internet. Hierdoor zorgen we ervoor dat je website zo snel mogelijk blijft.

R

Begeleiding

We hebben het zo opgebouwd dat je stapsgewijs alle content op je website kunt schrijven. De mappen en documenten zijn overzichtelijk opgeslagen en er wordt je precies vertelt wat je waar kunt schrijven.

Hoeveel kost het en hoe lang duurt het?

Zodra wij de content hebben ontvangen gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Het bouwen van jouw Bloomsite kost ons 3 tot 5 uur, afhankelijk van de hoeveelheid content. Hiermee houden we rekening met de pagina’s die standaard in Bloom zitten. Mocht je extra pagina’s willen hebben, dan is dit geen probleem. Wel kan het zijn dat we er dan langer dan 5 uur mee bezig zijn. Hiervan zullen we je op de hoogte houden tijdens het proces.

Bij het aanleveren van je content nemen we contact met je op en laten we je precies weten wanneer de conceptversie van jouw Bloomsite klaar is. Zo weet je precies wat je kunt verwachten! Het is dus niet zo dat het standaard 2 weken duurt voor het concept klaar is.

We bouwen jouw website in het standaard sjabloon van Bloom. De standaard opmaak dingen zoals achtergronden en lettertypes zullen we aanpassen.

}

3 – 5 uur

Gemiddeld duurt het 3 tot 5 uur om een website te vullen.

€ 67,- per uur

Ons uurtarief is exclusief BTW.

Wil jij dat we het bouwen van je Bloomsite uit handen nemen?

Vul hieronder dan het formulier in!

Heb je nog vragen?
Bel dan 085 130 91 51 (en kies optie 3)

LET OP: We bouwen binnen Bloom dus geen website op maat, maar je krijg een website binnen het Bloom concept.

9 + 3 =

*LET OP: gebruik het e-mailadres waarmee je Bloom hebt afgenomen
*Je ontvangt binnen 1 werkdag een bevestiging per mail