Download de gratis gids

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

Concrete actiepunten om je website te verbeteren.

Stel meetbare doelen en volg je vooruitgang.

Krijg strategieën voor meer omzet en afspraken.

Vergroot de bezoekersstroom met 3 strategieën.

Verhoog de aanvragen met een goede website inrichting.

Optimaliseer je omzetgroei met betere klantinteracties.

Versterk je geloofwaardigheid met aanbevelingen.

Krijg een winstgevend bedrijf met meer tijd voor klanten.

Blijf succesvol met langdurige voordelen voor je bedrijf.

Bonus: opname live online training

Krijg gratis toegang tot een opnamen van de Winst op alle fronten training van 60 minuten en ontdek hoe je meer cliënten, winst en tijd in jouw praktijk krijgt, met een paar simpele stappen.

Website Winst gids

Ontvang jouw gratis gids!

Een eigen praktijk starten

5 bewezen pilaren

De eerste stap naar meer klanten

Jij hebt fantastische kennis waarmee je jouw cliënten een gezond en gelukkig leven kunt geven. Hoe je aan die cliënten komt, is echter een heel ander verhaal.

Er is zoveel dat je kan doen, dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Waar moet je beginnen en wat levert er nou echt klanten op?

Het eerste dat jij nodig hebt, is deze gratis gids. Hierin laten we je precies zien wat de 5 knoppen zijn waar jij aan kunt gaan draaien, om het aantal cliënten en de omzet die jouw website oplevert, te verhogen.

Na het lezen van deze gids weet jij dus precies welke stappen je kunt gaan zetten om een winstgevende website te creëren.

Bewezen strategieën

Alles in deze gids is gebaseerd op jarenlange bewezen strategieën voor gegarandeerd succes.

5 belangrijkste kerncijfers

Deze gids geeft je inzicht in wat de 5 belangrijkste kerncijfers voor de groei van jouw praktijk zijn, zodat je weet waar je aan kunt werken.

Concreet stappen zetten

Bij elk kerncijfer krijg je concrete actiepunten, zodat je direct met de geleerde kennis aan de slag kunt.

Voor therapeuten en coaches

De inhoud is speciaal gemaakt voor ondernemers met een eigen praktijk, waardoor je begrijpt waar we het over hebben.
Een eigen praktijk starten

#SuccesInPraktijk

“Ik ben heel tevreden met het Bloom team, want ik heb super veel van hen geleerd. Sinds ik met hun mijn marketing doe, heb ik heel veel success in de praktijk en ben ik heel trots met mijn resultaten.

Ik adviseer iedere coach en therapeut om kennis te maken met hun kennis en diensten, je zal er heel blij mee zijn!

– Unmani

Over ons

Websites voor therapeuten

In de afgelopen jaren hebben we via onze blogartikelen, mailinglijst, online trainingen en webinars tienduizenden ondernemers met een eigen praktijk geholpen bij het aantrekken van cliënten via het internet.

Met deze kennis en de ervaringen van meer dan 500 therapeuten en coaches die gebruik maken van onze websitesoftware, hebben wij de meest concrete gids voor een winstgevende website geschreven. Met de 5 stappen uit deze gids, wordt het bouwen van een winstgevende website voor jouw praktijk een eitje.

Stop dus nu met zoeken naar wat jij kunt doen en ontdekt de 5 belangrijkste stappen voor een website die winst oplevert!

Een eigen praktijk starten

jaar marketing ervaring

praktijken geholpen

software gebruikers

Een eigen praktijk starten

Voor wie

Herken je dit?

Je wilt doorgroeien met jouw bedrijf

De basis staat, de eerste klanten zijn binnen, maar wat kun je gaan doen om op te schalen? Ontdek wat de 5 belangrijkste kerncijfers zijn voor structurele groei in jouw bedrijf.

Je ziet door de bomen het bos niet meer

Online vind je allerlei tips en strategieën om te groeien met jouw bedrijf, maar waar moet je beginnen? Met zoveel mogelijkheden ben je al snel de weg kwijt op jouw reis als ondernemer.

Je hebt al van alles geprobeerd

Heb je in de afgelopen maanden al van alles geprobeerd, maar lijkt het alsof niets echt goed werkt? Leer waar jij je op moet focussen om van jouw bedrijf een succes te maken!

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!