LAAT JE WEBSITE ANALYSEREN

Gratis website review sessie

Live websitescan sessie van 1,5 uur met feedback en interactieve discussies.

Praktische inzichten die je direct kunt toepassen op je eigen website.

Laat jouw website analyseren en leer van de feedback op websites van andere deelnemers.

Nu geen €45 maar GRATIS!

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens, zoals vermeld in onze privacyverklaring.

Ontzettend inspirerend en motiverende organisatie!

Heb meerdere sessies bij andere business coaches gedaan, maar deze organisatie is veruit de beste! Dit is geen kwestie van inzichten geven, dit is gewoon een kwestie van concrete stappen zetten.

Echt een aanrader als je (nog) weinig van ondernemen weet en wel wilt starten!”

– Miranda Bijlsma

Arthur Jansen

Business coach

“Sinds 2012 ervaring in het aantrekken van cliënten via het internet”

In de afgelopen jaren hebben we honderden websites geanalyseerd en hier concrete feedback op gegeven. Nu is het tijd dat we jouw website onder de loep nemen en je inspireren met de tips op websites van andere deelnemers.

In deze live website review sessie gaan we in 1,5 uur live 3 websites van deelnemers analyseren en hier feedback op geven. Zo kun jij concrete tips krijgen voor jouw eigen website en leren van de inzichten van anderen.

In de sessie is ook alle ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen, waardoor je de informatie extra goed kunt gaan toepassen op jouw eigen situatie.

Ontdek hoe jij meer bezoekers aan kunt trekken, wat jij kunt doen om meer cliënten aan te trekken en hoe je cliënten krijgt die bij jou passen.

Aan het einde van deze sessie heb je concrete actiepunten om mee aan de slag te gaan en weet je wat jij kunt doen om een website te creëren die je aan de lopende band nieuwe afspraken oplevert.

Van traditionele- naar winstgevende website

Wil je een website die je een volle praktijk oplevert?

Dan is het tijd voor actie!

Wij geloven erin dat jij niet hoeft te ploeteren om klanten aan te trekken. We weten uit ervaring dat je veel meer mensen kunt helpen door jouw website op de juiste manier in te zetten en helaas kunnen de meeste websitebouwers je hier niet bij helpen.

Daarom kan je nu gratis bij deze website review sessie zijn, zodat ook jij een volle praktijk krijgt en meer cliënte kunt helpen.

Speciaal voor therapeuten en coaches

Praktijken geholpen

Bloom websites online

Jaar ervaring

🖐 Krijgals eerstetoegang!

Black Friday is onze grootste korting met de meeste bonussen van het jaar, en zodra deze voorbij is, komt er pas volgend jaar weer zo'n grote actie! Zorg ervoor dat je je e-mail toevoegt aan onze lijst, zodat we jou direct toegang kunnen geven wanneer de actie live gaat!👇

You have Successfully Subscribed!