Omdat jij je succesvol hebt aangemeld voor het webinar, krijg je van ons een cadeautje:

Je krijgt ons boek nu gratis, je betaalt alleen de verpakking en verzendkosten!

Boek

De goed presterende website

N

Meest complete websiteboek (stappenplan)

N

Strategie voor een stabiele stroom aan klanten

N

Meer bezoekers op jouw website

N

Verbinding en vertrouwen met potentiële klanten

N

Een website die jouw dienst verkoopt

L

Actielijst om direct aan de slag te gaan

Boeken besteld

Jaar marketing & sales ervaring

Waardevolle pagina's

Over ons

Joas & Arthur (auteurs)

Een website is veel meer dan een visitekaartje voor jouw bedrijf, het is een marketingtool waarmee je actief klanten kunt aantrekken!

In de afgelopen jaren hebben wij d.m.v onze blogartikelen, mailinglijst, online trainingen, seminars, website software en community meer dan 10.000 ondernemers mogen helpen bij het aantrekken van klanten via het internet.

Met deze kennis hebben wij het A.C.V. model ontwikkeld, dat de basis van dit boek vormt.

Het boek is voortgekomen uit ons eerdere eBook, dat door meer dan 7000 ondernemers is gedownload. Dat was voor ons ook de reden om hem daadwerkelijk te gaan publiceren!

Joas Schurer & Arthur Jansen
Trotse auteurs van dit prachtige boek!

Aanbevelingen

Wat anderen over dit boek zeggen

“Wat een compleet boek! 

De schrijvers, Joas en Arthur, weten waar ze het over hebben en delen hun kennis in dit boek. Het omvat alle belangrijke onderwerpen die komen kijken bij het maken van een website én verbinding met potentiële klanten. Het wordt ook nog allemaal uitgelegd in heldere, begrijpelijke taal

Kortom, dit boek is een aanrader voor iedereen die cliënten wilt werven met zijn of haar website!”

Rita Woudenberg

“Ik heb veel verschillende online trainingen gevolgd (gratis en ook betaald). Nog nooit heb ik alle info zo helder, duidelijke en direct toepasbaar in één boek gezien. Echt waanzinnig gaaf. 

Na het lezen van dit boek wist ik 100% zeker dat ik er niet langer onderuit kon komen en ben ik direct aan de slag gegaan. Inmiddels begrijp ik helemaal hoe het werkt en heb ik zoveel spijt dat ik die stap niet eerder heb gemaakt.

Had ik dit boek maar eerder gelezen…”

Ingrid Reuvers

Mijn grootste nieuwe inzicht is het beschreven trechter model dat je laat zien hoe je bezoekers kunt aantrekken en om kunt zetten naar klanten.

Het is duidelijk geschreven door experts die snappen hoe je online-marketing kunt inzetten voor je praktijk.

Met dit waardevolle boek, met ongelofelijk veel informatie en de nieuwste feiten, heb ik een praktische tool in handen om kritisch mijn website te bekijken en te finetunen.

Een echte aanrader!

Roberto Gutierrez

Het boek heeft mij als startende ZZP-er geholpen om na te denken hoe ik mijzelf zichtbaarder op de markt kan zetten, wat hierbij gaat helpen en hoe ik hierop mijn website goed kan inrichten.

Jullie manier van schrijven maakt de informatie goed leesbaar en begrijpelijk. Er is hierbij duidelijk oog voor de niet-deskundigen op dit gebied.

Het heeft mij in ieder geval verder gemotiveerd om de zeer bruikbare tips in mijn website verder door te voeren.

Bedankt voor jullie stimulerende enthousiasme!

Nicole van Alder

Een voorsprong op de rest

Ontvang dit boek nu gratis, ga aan de slag en zorg voor meer bezoekers op jouw website, meer mensen die jou zullen gaan zien als expert en meer klanten voor jouw bedrijf!

Wanneer jij de strategieën uit dit boek gaat toepassen zal je een streepje voor hebben op 85% van jouw collega ondernemers.

“De goed presterende website” is het meest complete handboek voor een website die daadwerkelijk klanten zal gaan aantrekken voor jouw praktijk.

Pak deze kans!

Wil jij een website die klanten voor je aantrekt?

Bestel dan nu ons boek en ontdek hoe jij klanten kunt aantrekken met je website!

Veel gestelde vragen:

Wanneer kan ik het boek thuis verwachten?

Zodra jij het boek besteld krijg je van ons een mail met daarin een indicatie van het aantal dagen dat het duurt voordat je het boek in huis hebt. We versturen de boeken in batches van 100, zodat we niet elke dag met stapels boeken naar PostNL hoeven te lopen 😉

Zit ik ergens aan vast als ik het boek bestel?

Nee, je zit nergens aan vast. Zodra jij het boek besteld ontvang je deze binnen het aangegeven termijn bij je thuis. Je hoeft verder geen andere diensten of producten van ons te kopen als je dat niet wilt. Het mag natuurlijk wel altijd 😉

Waarom betaal ik zelf de verpakking en verzending?

Het laten drukken van dit boek kost ons een heleboel geld. We zijn bereid om je het boek gratis te geven, maar als we ook de verzendkosten en verpakking moeten betalen, lopen we hierop leeg. Jij krijgt het boek dus compleet gratis van ons en betaalt zelf de verpakking en verzendkosten, wel zo eerlijk, toch?

Wat is het verschil tussen dit boek en het eBook?

Bij een vragenrondje kwamen we erachter dat veel mensen het eBook niet volledig hadden gelezen, omdat je niet even een boek van 136 pagina’s op de computer gaat lezen. De fysieke versie van het boek heeft nagenoeg dezelfde inhoud als het eBook, maar kun je lekker in je hand nemen en op de bank lezen! Wel zo prettig, toch?

You have Successfully Subscribed!