Ontdek hét stappenplan om cliënten aan te trekken en leer…

hoe een massagepraktijk meer dan 8000 bezoekers per maand op zijn website krijgt;

wat paardencoach Maaike heeft gedaan om binnen 1 maand 655 aanmeldingen te krijgen;

Hoe onze klanten een gevulde praktijk krijgen en hoe jij dit ook kunt gaan toepassen.

Online Webinar

Woensdag 5 april 10:00 tot 12:00

Nu geen €49,95 maar GRATIS!

 #ConcreteStappen

Ontzettend inspirerend en motiverende organisatie!

Heb meerdere sessies bij andere business coaches gedaan, maar deze organisatie is veruit de beste! Dit is geen kwestie van inzichten geven, dit is gewoon een kwestie van concrete stappen zetten.

Echt een aanrader als je (nog) weinig van ondernemen weet en wel wilt starten!”

– Miranda Bijlsma

Arthur Jansen

Business coach

“Jarenlange ervaring in het aantrekken van cliënten via het internet”

Hoi daar!

Meer dan 4000 therapeuten en coaches hebben in de afgelopen jaren ons webinar gevolgd en weten nu hoe zij actief cliënten kunnen aantrekken.

Mijn naam is Arthur Jansen en ik ben mede oprichter en businesscoach bij Bloom en ik kijk er enorm naar uit om ook jou te leren hoe je op vaste basis cliënten kunt aantrekken via het internet.

Ik ga je van begin tot einde meenemen in het hoe het A.C.V. model jou helpt om meer bezoekers aan te trekken, vertrouwen op te bouwen en jouw dienst te verkopen.

Aan het einde van dit webinar weet je precies welke stappen jij moet zetten om cliënten aan te trekken met jouw winstgevende website.

Van traditionele- naar winstgevende website

Wil je een nieuwe website gaan maken, maar weet je (nog) niet hoe je ervoor zorgt dat je bezoekers en aanvragen krijgt?

Of heb je een website en ben je wel tevreden over hoe deze eruit ziet, maar niet met hoeveel cliënten hij voor je aantrekt?

Dan is het tijd voor actie!

Wij geloven erin dat jij niet hoeft te ploeteren om klanten aan te trekken. We weten uit ervaring dat je veel meer mensen kunt helpen door jouw website op een integere en liefdevolle manier in te zetten.

Daarom willen we onze kennis, over online marketing en webpsychologie, met je delen in dit gratis online webinar.

Stap voor stap naar meer cliënten

Het doel van dit webinar is om jou te laten zien wat er nodig is voor een website die actief en op constante basis cliënten voor jou zal gaan aantrekken.

Let op: We gaan hiervoor drastisch veranderen hoe jij naar jouw website en communicatie kijkt, zodat jouw website een winstgevende marketing machine kan worden.

Veel websites zijn in de kern niet vanuit de juiste principes gebouwd en de kans is groot dat dit bij jouw website ook mis gaat.

Daar gaan wij je bij helpen!

Een bewezen model

Marketing is simpelweg het in contact komen met jouw potentiële cliënten en een band met hen opbouwen zodat ze cliënt bij jou zullen gaan worden.

Hoe beter jij deze band op kunt gaan bouwen en hoe aantrekkelijker het is om dit met jou te doen, hoe meer cliënten jij zult gaan krijgen.

En niet zomaar cliënten…

Cliënten die gemotiveerd zijn, die goed bij jou passen en die bereid zijn om te doen wat er nodig is om van hun klachten af te komen.

Het A.C.V. model geeft je een overzichtelijk stappenplan om dit voor jouw praktijk te gaan realiseren.