Klik deze pagina niet weg… Hier staat een eenmalig uniek aanbod op!

Alle kennis en begeleiding die je nodig hebt om succesvol te ondernemen

… in 1 voordelig Premium Lidmaatschap op de Bloom Academy

Van starter tot vol met cliënten

Door stap voor stap aan de slag te gaan, weet je altijd wat jij kunt gaan doen voor meer succes in jouw praktijk.

Vol zelfvertrouwen aan de slag

De belangrijkste onderwerpen op het gebied van ondernemerschap en marketing worden behandeld.

Je staat er niet alleen voor

Met de maandelijkse groepssessies via Zoom is er altijd wat te doen en houd je contact met gelijkgestemden.

Alleen nu €450 €225,- per jaar (50% korting)

Het Premium Lidmaatschap op de Bloom Academy inspireert mij steeds opnieuw tot actie om mijn praktijk op de kaart te zetten. Om allerlei redenen schieten marketing, bloggen en de website er nog wel eens bij in. De modules, challenges en vooral de contacten met Arthur en Joas en de andere community leden zorgen ervoor dat ik aangehaakt blijf en steeds stappen blijf maken.

Ik heb nu een hele mooie website waar klanten positief op reageren, de toeloop naar mijn praktijk neemt gestaag toe en tijdens de laatste challenge ben ik enorm geholpen met inzichten om mijn planning en efficiëntie te verbeteren nu het drukker wordt.”

– Susanne Cruijff

De Bloom Academy is dé plek om samen met gelijkgestemde ondernemers te werken aan de groei van jouw praktijk!

Wil jij stap voor stap jouw droom creëren?

Je bent gemotiveerd om jouw praktijk te laten stralen en bent actief opzoek gegaan naar een oplossing. Omdat ondernemen nog nieuw voor je is, zijn er nog veel dingen die spannend of moeilijk zijn. Op het internet zie je allerlei dingen langskomen, zoals: Facebook, SEO, Adverteren en E-mailmarketing.

Allemaal leuk en aardig, maar waar moet je nou eigenlijk mee beginnen en wat is dan de stap die je daarna moet gaan zetten?

Door de ontwikkelingen van het internet is er zo ontzettend veel mogelijk. Iedereen kan tegenwoordig vanuit zijn woonkamer een succesvol bedrijf opzetten, maar hoe kom je nou aan de juiste kennis om dit te kunnen bereiken? 

Wij hebben gemerkt dat therapeuten, coaches en trainers ontzettend goed zijn in hun vak, maar onvoldoende kennis hebben over zaken als: ondernemerschap, marketing en sales. Hierdoor lukt het maar steeds niet om de praktijk neer te zetten die ze zo graag zouden willen hebben.

Daar brengen wij verandering in door één plek te creëren waar alle kennis te vinden is die je nodig hebt om jouw droom waar te maken! 

In de Bloom Academy vind je namelijk 12 uitgebreide online trainingen, live (online) coachingsessies en premium business challenges, die ervoor zorgen dat jij alle kennis krijgt die nodig is om jouw praktijk te transformeren naar een succesvolle onderneming!

Al onze kennis is voor jou!

In de afgelopen jaren hebben wij meer dan 20.000 therapeuten, coaches en trainers mogen helpen bij het aantrekken van meer cliënten via het internet. In die periode hebben wij ontdekt wat er nodig is om een groot succes te maken van jouw praktijk. Al onze inzichten delen we met jou in onze online trainingen met uitgebreide video’s en opdrachten en live sessies waarin we je aan de slag zetten!

De trainingen hebben nu al meer dan tweeduizend therapeuten en coaches geholpen om met meer potentiële cliënten in contact te komen, meer cliënten aan te trekken en hun droom waar te maken; een stralende praktijk creëren waar ze vele levens mee veranderen.

Wij willen ook jou helpen om een stralende praktijk te creëren.

Sluit jij je aan voor het succes van jouw praktijk? 

Arthur & Joas en het hele team van Bloom!

Jaar marketingervaring

Premium Leden

Community leden

Dit krijg jij als Premium Bloom Academy Lid

Op eigen tempo: 12 online trainingen

Ga op jouw eigen tempo stap voor stap aan de slag aan jouw praktijk. Met onderwerpen zoals ondernemerschap, planning, effectieve websites, het opnemen van jouw eigen online training of zelfs adverteren op Facebook heb je altijd de juiste kennis bij de hand om volgende stappen te zetten. Het maakt dus niet uit of je nog moet starten of al jaren bezig bent, je vindt hierin altijd alles dat je nodig hebt om te kunnen groeien met jouw praktijk.

1x per maand: Website Review

Wil je graag feedback en advies van een export op hoe je meer uit jouw website kunt halen? Dat kan! Elke maand kun je deelnemen aan een live website review sessie via Zoom. In deze groepssessie krijgen elke maand 3 deelnemers persoonlijke coaching van een expert bij hun website. Ontdek wat jij kunt verbeteren voor meer resultaat en wat andere ondernemende therapeuten en coaches van jouw website vinden. Zo kunnen we allemaal van elkaar leren.

1x per maand: Mastermind

Elke maand gaan we in een groepscoaching samen aan de slag om jouw praktijk naar een volgend level te tillen. In deze sessie behandelen we de belangrijkste vragen die spelen in de community en gaan we samen sparren over de beste antwoorden, strategieën en stappen die jij kunt gaan zetten in jouw praktijk.

Door het groepseffect krijg je een kijkje in de keuken bij andere praktijken en kan iedereen van elkaar leren, zodat je onder begeleiding van een expert fantastische resultaten kunt gaan bereiken.

Op jouw moment: Alle opnames

Alle live sessies worden opgenomen, dus zelfs wanneer je er niet bij aanwezig kunt zijn, kun je met alle sessies aan de slag. Zo zijn er nu al meer dan 20 website review sessies opgenomen. Daarnaast zijn er ook ruim 20 mastermind sessies over onderwerpen zoals ‘welke prijs vraag ik voor mijn dienst’ tot ‘hoe gebruik ik de statistieken van mijn website’. Ook staan er tientallen business challenges online waar je direct mee aan de slag kunt.

Niet alleen: 2500+ gelijkgestemden

Als zelfstandig werkend therapeut, coach of trainer moet je alles binnen jouw praktijk zelf doen, wat je het gevoel kan geven dat je er helemaal alleen voor staat. Daarom is het zo ongelooflijk belangrijk om een groep met andere ondernemers, die in het zelfde schuitje zitten en snappen in welke positie jij zit, om je heen te verzamelen. Dit zorgt ervoor dat je gemotiveerd en geïnspireerd wordt om al jouw ideeën uit te werken en om er werkelijkheid van te maken.

Als homeopaat kan ik iedereen helpen, maar tijdens de training ‘De Basis voor jouw Praktijk’ is voor mij duidelijk geworden, dat als ik een duidelijke doelgroep kies, ik beter gevonden kan worden. Sinds ik een doelgroep heb gekozen loopt mijn praktijk veel beter. Als Bloom Academy lid kan ik alle trainingen bij Websites voor Therapeuten volgen. Arthur en Joas zijn heel enthousiast en goed bereikbaar. Ik ben heel blij dat zij op mijn pad zijn gekomen.

– Thea Dudink

Dit is niets voor jou…

Wist je dat maar zo’n 10% van iedereen die zich aanmeldt voor een lidmaatschap zoals dit er echt wat mee gaat doen?

Wil jij het liefste alleen maar met cliënten werken? Heb je geen zin om elke week uren te moeten besteden aan marketing, sales of andere dingen die bij ondernemen horen?

Dan is dit niets voor jou…

Wij willen alleen werken met echte aanpakkers, met doorbijters, met mensen die willen vlammen en bereid zijn om te doen wat er nodig is om een echte impact te creëren met hun praktijk.

Wil jij met jouw praktijk aan de slag en ben je op zoek naar wat jij kunt doen om tientallen cliënten per week te helpen en de omzet in jouw praktijk zo snel mogelijk te laten groeien naar meer dan €3000,- per maand?

Dan ben je op de juiste plek en is dit lidmaatschap een van de beste investeringen die je ooit zal doen.

Welkom bij de Bloom Academy!

50% wederkerende korting

Premium lidmaatschap

€225

i.p.v. €450 per jaar

Z

12 online trainingen

Z

12 Business challenges (per jaar)

Z

12 LIVE website reviews (per jaar)

Z

12 LIVE mastermind sessies (per jaar)

Z

Alle opnames van de live sessies

Z

Community met 2500+ gelijkgestemden

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

14 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

We zijn zeker van de kracht van het Premium Lidmaatschap en dat wij je hiermee echt verder zullen helpen bij het behalen van de gewenste resultaten.

Daarom bieden we je een 100% veilige aankoop. Als jij niet tevreden bent over het Premium Lidmaatschap van de Bloom Academy, laat het ons dan binnen 14 dagen weten en dan krijg je een volledige terugbetaling. Zonder gedoe!

Veelgestelde vragen:

Ik ben geen starter, is dit ook voor mij

Jazeker, omdat je als Premium Lid van de Bloom Academy toegang krijgt tot al onze trainingen zit er voor iedereen iets bij.

We hebben trainingen voor starters, maar ook zeker geavanceerde markting trainingen voor doorgewinterde ondernemers 😉

Daarnaast geven de challenges en de live sessies je de mogelijkheid om op regelmatige basis AAN een concreet onderdeel van je praktijk te werken.

Wat is het verschil tussen een Bloomsite en de Bloom Academy

Bloom Online is het bedrijf waar meerdere onderdelen onder vallen.

Zo heb je bijvoorbeeld Bloomsite: het website systeem van Bloom, waarmee je gemakkelijk zelf een website kunt maken en daarin alle marketing technieken toepassen die wij je onderwijzen.

Dat onderwijzen gebeurt in de Bloom Academy, waarin alle Bloomklanten samenkomen. Hier zitten bijvoorbeeld mensen in die een Bloomsite hebben, of een keer een online training hebben gekocht, maar dus ook de Premium Leden, die toegang hebben tot alle onderdelen van de Bloom Academy (met uitzondering van Bloomsite).

Wil jij toegang tot al onze Online Training, Business Challenges, LIVE sessies én de bruisende Community?

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!