Online training

Start vol zelfvertrouwen de praktijk van je dromen.

Zorg voor een perfecte start en krijg eerder cliënten

Complete begeleiding bij de start van je praktijk

5 waardevolle bonussen (t.w.v. €140,-)

Mijn eerste kennismaking met Bloom was een aangename verrassing. Het is een verademing dat de kennis die je overgedragen wordt, is toegespitst op therapeuten en coaches.

– Heleen Janssen

Starters geholpen

Jaar ervaring

Online trainingen ontwikkeld

Vind jij het ook zo spannend om te starten?

t

Heb je nog geen ervaring met ondernemen?

Als startende ondernemer komt er vanalles op je af, zul je uitdagingen moeten overwinnen en moeten doorzetten.

t

Voelt het alsof je er alleen voor staat?

Het kan enorm spannend zijn om een eigen praktijk te starten, zeker aangezien het soms lijkt alsof je alles alleen moet doen.

t

Weet je niet waar je moet beginnen?

Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken en goed in moet zijn die je niet worden geleerd op jouw opleiding.

Daar komt nu verandering in!

Jarenlange ervaring

Speciaal voor therapeuten en coaches

In de afgelopen jaren hebben wij duizenden therapeuten en coaches gesproken en wat ons het meeste is opgevallen is dat te weinig ondernemers de basis van hun praktijk goed hebben staan.

Wanneer je afstudeert en start met een praktijk, heb je vaak geen kennis of ervaring met het opbouwen van een onderneming.

Hierdoor zien we dat teveel praktijken al jaren bestaan, maar nog steeds aan het aanmodderen zijn, terwijl ze graag veel meer cliënten willen helpen!

Dit komt meestal doordat de fundering van het bedrijf nooit echt goed is opgezet en er geen strategie achter de zichtbaarheid zit.

De beste beslissing die jij nu voor jouw praktijk kunt maken is niet om te investeringen in social media, advertenties of een website, maar om de basis van jouw onderneming goed op te zetten, om zo stap voor stap zichtbaarder te worden bij jouw ideale cliënt!

Een eigen praktijk starten

“Als homeopaat kan ik iedereen helpen, maar tijdens de training is voor mij duidelijk geworden, dat als ik een duidelijke doelgroep kies, ik beter gevonden kan worden. Sinds ik een doelgroep heb gekozen loopt mijn praktijk veel beter.”

– Thea Dudink

Een eigen praktijk starten

De fundering van jouw praktijk

De droom voor jouw praktijk

Wat is de droom voor jouw praktijk, wie zijn de mensen waar jij gelukkig van wordt om mee te werken, wat zijn hun behoeftes en klachten en vooral ook; hoe kun jij jouw diensten zo communiceren dat ze perfect aansluiten op hun wensen?

Het maakt niet uit of je nog in de oriënterende fase zit of dat je al even bezig bent, deze basis is fundamenteel voor jouw succes!

Daarom hebben we de online training ‘Kickstart Mijn Praktijk’ ontwikkeld, die ervoor zorgt dat jij alles hebt om jouw praktijk zo effectief mogelijk op te starten.

Met een goede basis sluit jouw communicatie straks niet alleen beter aan op jouw cliënten, maar wordt het ook veel makkelijker om de juiste inhoud te maken voor bijvoorbeeld je website, social media en advertenties. Jij weet straks namelijk precies wat jouw ideale cliënt nodig heeft en wilt horen.

Honderden starters gingen je voor en hebben samen met ons een succesvolle praktijk opgezet!

De meest waardevolle training voor het succes van jouw praktijk!

Tijdens de training ga je aan de slag met de onderdelen die essentieel zijn voor het succes van jouw praktijk.

7

Module 1: Voordat je start

5 lessen

In de eerste module gaan we aan de slag om te kijken naar wat er allemaal komt kijken bij het avontuur als ondernemer. Zo gaan we het hebben over wat de droom voor jouw praktijk gaat zijn, welke mindset er nodig is voor een succesvolle praktijk en hoe jij kunt doen wat er nodig is om het een succes te maken.

7

Module 2: Keuzes durven maken

6 lessen

In module 2 duiken we vervolgens in het maken van de keuzes die de rest van jouw praktijk invulling gaan geven. Denk bijvoorbeeld aan onderzoeken wie jouw ideale cliënt is, waar zij mee lopen en vooral ook waar ze behoefte aan hebben. Op deze manier weet jij straks precies hoe je het beste naar jouw ideale cliënt kunt communiceren en wordt het schrijven van teksten een eitje.

7

Module 3: De inschrijving

4 lessen

Wanneer jij nog niet ingeschreven bent, weet je na deze module precies waar je allemaal aan moet denken voordat jij je gaat inschrijven bij de Kamer van Koophandel (NL), ontdek je handige en noodzakelijke dingen die te maken hebben met de Belastingdienst (NL) en krijg tips over de voor en nadelen van een zakelijke bankrekening voor jouw praktijk.

7

Module 4: De saaie dingen

5 lessen

In deze module gaan we kijken naar de voordelen van een Medische- of Psychosociale Basiskennis opleiding, wat voor verzekeringen handig kunnen zijn, tips over het aansluiten bij een beroepsvereniging en zelfs over of het wel handig is om jouw diensten te laten vergoeden. Daarnaast hebben we het ook nog kort over een AGB en BIG registratie.

7

Module 5: De nodige dingen

5 lessen

In deze module kijken we naar waar je aan moet denken bij een praktijkruimte aan huis of extern. Ook leer je over dingen zoals Algemene Voorwaarden, een privacyverklaring en cookiemelding, die straks nodig zijn om te starten met een website. Daarnaast gaan we ook kijken naar hoe jij straks het beste afspraken kunt laten boeken en hoe je de betaling en facturatie voor jouw praktijk zo slim en efficient mogelijk kunt opzetten.

5 waardevolle bonussen:

Bonus 1: 12 wekenplan maken

Challenge (t.w.v. €45)

Word uitgedaagd om een plan te maken voor de komende 12 weken om zo lekker mogelijk aan jouw praktijk te werken en zoveel mogelijk gedaan te krijgen. In de opname van 60 minuten leer je het concept van een 12 weken plan en vervolgens ga je zelfstandig aan de slag om dit toe te passen.

Bonus 2: Financieel plan

Masterclass (t.w.v. €45)

Ga tijdens deze sessie aan de slag met het maken van een overzicht van alle kosten die er aan gaan komen en ontdek wat jij straks nodig gaat hebben om winst te maken. Van het aantal bezoekers op je website tot het totaal aantal sessies dat je elke maand gaat geven om een winstgevende praktijk te creëren.

Bonus 3: Luister naar de training

MP3's (t.w.v. €25)

Krijg bij de training ook de audiobestanden van de lessen, zodat je de training zelfs kunt volgen wanneer je onderweg bent of als je geen zin hebt om de video’s te kijken.

Bonus 4: Lees de training

PDF (t.w.v. €25)

Bij de training krijg ook een compleet uitgeschreven versie van alle lessen die je uit kunt printen, zodat je alles na kunt lezen en de training zelfs grotendeels zonder scherm zou kunnen volgen.

Bonus 5: Gelijkgestemd

Community (onbetaalbaar)

Kom binnen onze besloten community in contact met meer dan 2500 gemotiveerde therapeuten en coaches die allemaal aan het succes van hun praktijk werken.

Een eigen praktijk starten

Essentieel voor nieuwe ondernemers

Investeer jij in jouw praktijk?

Bijna alle therapeuten en coaches die een eigen praktijk gaan starten, doen dit zonder een (groot) startcapitaal. Toch heb je voor het opzetten van een bedrijf, dat meer moet worden dan alleen een betaalde hobby, geld nodig. Een website is straks bijvoorbeeld essentieel om zichbaar te worden bij jouw cliënten.

Ik ga er vanuit dat jij gemotiveerd bent om jouw praktijk een succes te maken en dat je dus ook bereid bent om te investeren in dit succes. Als jij namelijk al niet wilt investeren in jouw praktijk, waarom zouden jouw cliënten dit dan wel moeten doen?

Deze training gaat ervoor zorgen dat jouw praktijk direct vanaf het begin een succes gaat worden en je dus zo snel mogelijk cliënten aan kunt gaan trekken. Investeer dus nu in een goede start en zorg dat je binnen een paar maanden een gevulde praktijk hebt staan!

Wat klanten over onze trainingen zeggen

Een eigen praktijk starten

Online Training: Kickstart Mijn Praktijk

Speciaal voor startende therapeuten en coaches

De beste investering in de start van jouw praktijk!

Inclusief bonussen t.w.v. €140

Krijg nu toegang voor maar   €197

Veelgestelde vragen

Ik zit nog in de voorbereidende fase, is dit geschikt?

Wanneer je nog in de voorbereidende fase van jouw praktijk zit, is deze training juist heel erg geschikt. Doordat je aan de slag gaan om een goede fundering te creëren kun je direct goed aan de slag met jouw praktijk en wordt het straks een eitje om je website te gaan maken en zichtbaarheid te creëren.

Wat als ik geen starter meer ben?

Deze training is specifiek gemaakt voor mensen die nog niet zijn begonnen of echt in de beginfase van hun praktijk zitten. Wanneer jij dus al langer met jouw praktijk bezig bent, maar nu nog niet het succes behaald dat je graag zou willen, dan is deze training niet echt geschikt voor jou. Wij kunnen je wel helpen om een volgende stap te zetten en jouw praktijk te laten groeien. Plan in dit geval via deze pagina een vrijblijvende bel-afspraak in zodat we samen kunnen kletsen over jouw situatie en hoe wij je hierbij kunnen helpen.

Moet ik al een website hebben?

Nee! Sterker nog, het is makkelijker om de training te doorlopen wanneer je nog geen website hebt omdat je dan alle kennis uit de trainingen direct goed kunt gaan toepassen. Door de basis die je in deze training gaat opzetten zal de inhoud van jouw website straks beter aansluiten bij jouw ideale cliënten en wordt het ook makkelijker om jouw website invulling te geven.

Heb je wel al een website staan? Geen probleem, je kunt nog steeds met de kennis aan de slag en daarna jouw website aanpassen op basis van de geleerde stof.

Krijg ik ook ondersteuning tijdens de trainingen?

De trainingen kun je helemaal zelfstandig doorlopen op jouw eigen tempo. Daarnaast kun je binnen onze community in contact komen met andere therapeuten en coaches die ook deze training aan het doorlopen zijn.

Het is ook mogelijk om voor een meerprijs een persoonlijke coachingsessie af te nemen, waarin je 1-op-1 jouw vragen kunt stellen aan een van onze coaches. Maak voor meer informatie vrijblijvend een afspraak zodat we kunnen kletsen over jouw behoefte en hoe wij je hierin kunnen helpen.

🖐 Krijgals eerstetoegang!

Black Friday is onze grootste korting met de meeste bonussen van het jaar, en zodra deze voorbij is, komt er pas volgend jaar weer zo'n grote actie! Zorg ervoor dat je je e-mail toevoegt aan onze lijst, zodat we jou direct toegang kunnen geven wanneer de actie live gaat!👇

You have Successfully Subscribed!

Meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!