Maak van 2022 jouw beste jaar ooit!

Krijg tips voor jouw website en ga aan de slag met de trainingen

Wij gaan je helpen

Wij gaan verder dan de rest

Een nieuw jaar begint, 2022 staat voor de deur en dat betekent dat je overal weer webinars, challenges, trainingen en andere gratis diensten vindt om het komende jaar tot een succes te maken.

Wij gaan echter nog een stapje verder dan dat…

De hele maand januari stellen wij onze kennis en bruisende community gratis beschikbaar voor iedereen die deel wilt nemen aan onze tribe. We gaan je begeleiden, zodat jij van 2022 het beste jaar ooit kunt maken op zakelijk en persoonlijk vlak.

Het sleutelwoord daarbij is SAMEN, want samen staan we sterker!

In de laatste sessie van deze maand gaan we websites van deelnemers live doornemen en geven we hier feedback op. Zo kun je zien hoe jouw website en/of die van andere deelnemers nog steken laat vallen en hoe jij dit beter kunt gaan doen op jouw website.

Je kunt gratis meedoen en zit nergens aan vast.

Een eigen praktijk starten
Een eigen praktijk starten

Te mooi om waar te zijn?

Waarom deze ‘Groeimaand’?

In de afgelopen jaren hebben we duizenden therapeuten en coaches geholpen om meer te bereiken met hun praktijk, maar toch hadden we het gevoel dat we meer konden doen.

Met onze website software, trainingen, challenges en live sessies helpen we om meer te bereiken via het internet, maar we willen niet alleen mensen helpen die klant bij ons zijn en vooral niet alleen helpen met inhoudelijke strategieën.

Daarom hebben we de ‘Groeimaand 2022’ in het leven geroepen. Een manier voor ons om gemotiveerde, ondernemende therapeuten en coaches met een eigen praktijk een maand lang gratis te helpen om door te groeien naar een gezonde en winstgevende praktijk.

Het is namelijk tijd om ons leven in onze eigen handen te nemen, om te gaan staan voor onze idealen en om onze persoonlijke en zakelijke doelen te verwezenlijken.

Zo hopen we ook jou te kunnen inspireren en te motiveren, waardoor jij meer cliënten kunt helpen en we zo samen werken aan een gezondere wereld!

Onze belofte aan jou: wij gaan jou in 4 livesessies helpen om een concreet groeiplan te maken voor 2022 en je klaarstomen zodat jij met meer motivatie en succes dan ooit tevoren knallend het jaar door kan.

4 LIVE zoom events

Deze sessies gaan ervoor zorgen dat jij je doelen WEL gaat behalen in 2022.

10 online trainingen

Krijg toegang tot 10 online trainingen die alle onderwerpen behandelen die je nodig hebt.

Bruisende Community

Kom in contact met gelijkgestemde ondernemers. Gezamelijk naar de top!

Dit is voor de aanpakkers, de doorbijters en de mensen die er alles aan willen doen om van 2022 hun beste jaar ooit te maken!

Gratis toegang tot 1/4 LIVE event(s) via Zoom

In januari organiseren we de Groeimaand 2022 met verschillende momenten die je gaan helpen om inzicht te krijgen in jouw doelen voor het komende jaar en je helpen om met 100% inzet een jaar lang te kunnen vlammen. Je kunt alle onderstaande sessies alleen LIVE via Zoom bijwonen. Er zullen geen opnames worden vrijgegeven.

Hoe start ik een podcast

Website review

Live sessie

Maandag 24 januari
Van 10:00 tot 11:30 uur

Het krijgen van concrete tips van een expert voor het verbeteren van je website is enorm waardevol. In deze sessie gaan we een aantal willekeurige websites van deelnemers live bekijken en geven daar concrete tips op om te verbeteren. Zo kun je niet alleen tips krijgen over jouw eigen website, maar kun je ook alle tips voor andere deelnemers gebruiken om jouw eigen website te verbeteren.

Hoe start ik een podcast

De principes voor succes

Masterclass

Maandag 17 januari
Van 10:00 tot 11:00 uur

Een goede techniek en strategie is belangrijk, maar zonder de juiste principes en mindset kan jouw bedrijf niet zijn volledige potentie bereiken. Met de juiste techniek het verkeerde doen, zal alsnog het verkeerde resultaat opleveren. In deze masterclass gaan we daarom kijken naar de belangrijkste principes vanuit waar jij niet alleen jouw bedrijf, maar ook je leven kunt inrichten en hoe je deze principes optimaal voor je kunt laten werken bij het uitvoeren van jouw groeiplan voor 2022.

Jouw groeiplan voor 2022

Workshop dag

Maandag 3 januari
DEZE SESSIE IS AL GEWEEST

Tijdens deze challenge word je begeleid bij het maken van een groeiplan dat jou gaat helpen om te groeien naar een omzet van meer dan €3000 per maand. Gedurende deze dag starten we met een sessie van 2 uur, waarna je vervolgens zelfstandig aan de slag gaat. Om 16:00 uur komen we opnieuw samen om de inhoud door te spreken en alle vragen van die dag te beantwoorden. Aan het einde van deze dag heb je een concreet overzicht voor jouw doelen in 2022.

Hoe start ik een podcast

Groeien met gedachtes

Mastermind

Maandag 10 januari
Van 10:00 tot 11:30 uur

Als ondernemer zijn er continu uitdagingen waar je mee te maken krijgt die invloed hebben op het succes van jouw praktijk. Toch wordt de groei van jouw bedrijf ook vaak belemmerd door jouw gedachtes en beperkende overtuigingen. In deze mastermind sessie gaan we kijken naar de 5 typen belemmerende overtuigingen en vervolgens ga je in groepjes aan de slag om te onderzoeken welke overtuigingen jou nu klein houden in je praktijk en wat jij kunt doen om deze om te vormen.

Een eigen praktijk starten

Alleen maar doorpakkers

Dit is niets voor jou…

Wist je dat maar zo’n 10% van iedereen die zich aanmeldt voor een maand zoals dit er echt wat mee gaat doen en er alles uit haalt dat er in zit?

Wil jij het liefste niets hoeven te doen voor een volle praktijk? Heb je geen zin om elke week uren te moeten besteden aan marketing, sales of andere dingen die bij ondernemen horen? Weet je nu al dat je 1 of meerdere van de bovenstaande sessies niet zult bijwonen?

Dan is dit niet voor jou.

Wij willen alleen werken met echte aanpakkers, met doorbijters, met mensen die willen vlammen en bereid zijn om te doen wat er nodig is om een echte impact te creëren met hun praktijk.

Wil jij met jouw praktijk aan de slag, draai je nu al een omzet tussen de €1000 en €3000 per maand en ben je op zoek naar een manier om meer cliënten te helpen en de omzet in jouw praktijk te laten groeien naar meer dan €3000,- per maand?

Dan ben je op de juiste plek en gaat deze maand jou helpen om echt te groeien.

 

Klaar om samen knallend 2022 in te gaan?

Gratis toegang tot al onze trainingen (t.w.v. €4.120,-) 

Tijdens de ‘Groeimaand 2022’ krijg jij ook nog eens gratis toegang tot al onze 10 uitgebreide video trainingen, waardoor je op alle vlakken bent voorzien van de juiste kennis en tools. Elke training behandelt een belangrijk aspect van het ondernemerschap en alle onderwerpen heb je nodig om jouw praktijk te kunnen laten groeien.

Hoe start ik een podcast

Perfecte Planning

1 Module – 6 Lessen – t.w.v. €47,-

Hoe start ik een podcast

Verdienmodellen

1 Module – 6 Lessen – t.w.v. €47,-

Hoe start ik een podcast

Inschrijfpagina’s

1 Module – 4 Lessen – t.w.v. €47,-

Hoe start ik een podcast

Verkooppagina’s

1 Module – 4 Lessen – t.w.v. €47,-

Hoe start ik een podcast

De basis voor jouw praktijk

7 Modules – 20 Lessen – t.w.v. €697,-

Hoe start ik een podcast

De ultieme website inhoud

8 Modules – 41 Lessen – t.w.v. €497.-

Hoe start ik een podcast

SEO Master(stappen)plan

3 Modules – 29 Lessen – t.w.v. €397,-

Hoe start ik een podcast

SEO Boosters

4 modules – 28 lessen – €447,-

Hoe start ik een podcast

E-mail marketing

9 Modules – 41 Lessen – t.w.v. €897,-

Hoe start ik een podcast

Online trainingen maken

6 Modules – 49 Lessen – t.w.v. €997,-

Klaar om samen knallend 2022 in te gaan?

Gratis toegang tot de bruisende Bloom Community

In de Bloom Community kun je vragen stellen, kennis delen, samenwerken, successen vieren en inspiratie opdoen.
Zo krijg je directe feedback van de andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij het hebben gedaan.

Kennis delen

Leer van andere leden, die al een stapje verder zijn dan jij.

Samenwerken

Door samen te werken kom je sneller bij het doel dat je wilt behalen.

Feedback vragen

Laat andere meedenken, want je hoeft niet alles alleen te doen!

Samen ondernemen = meer resultaat!

Als zelfstandig werkend therapeut, coach of trainer moet je alles binnen jouw praktijk zelf doen, wat je het gevoel kan geven dat je er helemaal alleen voor staat…

Daarom is het zo ongelooflijk belangrijk om een groep met andere ondernemers, die in het zelfde schuitje zitten en snappen in welke positie jij zit, om je heen te verzamelen.

Dit zorgt ervoor dat je gemotiveerd en geïnspireerd wordt om al jouw ideeën uit te werken en om er werkelijkheid van te maken.

Deze gelijkgestemde ondernemers vind je in de Bloom Community, waar nu al meer dan 1500 andere gemotiveerde therapeuten en coaches elkaar stimuleren om het beste uit elkaar te halen!

Samen creëer je meer….

Community leden

Gesprekken gevoerd

Reacties gegeven

Wat anderen over ons zeggen

Een eigen praktijk starten

1 maand lang GRATIS BEGELEIDING

Gegarandeerd succesvol!

Word de hele maand januari gratis door ons begeleid en ga  aan de slag met je persoonlijke groei en de groei van jouw praktijk.

Nog 1 LIVE zoom sessie

10 online trainingen

Bruisende Community

Je krijgt toegang zonder dat je ergens aan vast zit of betaalgegevens hoeft in te vullen. Er is dus geen enkel risico, behalve het risico dat je er niets mee gaat doen. Als jij er in 2022 echt voor wilt gaan en het jouw beste jaar ooit wilt maken, dan is dit de beste start van het jaar dat je, kosteloos, kunt krijgen!

Alleen nu voor  €0,-

Jouw tijd om er echt voor te gaan is nu!

Meld je nu gratis aan en maak van 2022 jouw beste jaar ooit!

$

!

Meld je hier aan!

#

Veelgestelde vragen:

Ik kan niet bij elke sessie zijn, komen er opnames beschikbaar?

Jij bent toch een doorpakker en wilt van 2022 toch je beste jaar ooit maken? Je kunt dan niet het jaar beginnen en direct al in de eerste maand verslappen. Zorg ervoor dat je er toch bij kunt zijn!

Wanneer je nu al weet dat je er 1 of 2 sessies toch niet bij kunt zijn, geen probleem. Je kunt alsnog bij de andere sessies zijn en gebruik maken van de online trainingen waar je toegang tot krijgt.

We zullen alle sessies opnemen, maar de opnames komen alleen beschikbaar binnen ons premium lidmaatschap op de Bloom Academy. Indien je hier geen lid van bent, heb je dus geen toegang tot de opnames.

Wat als ik nog geen €1000+ per maand omzet?

Deze maand is bedoeld voor mensen die echt willen vlammen het komende jaar en die bereid zijn om er alles aan te doen om hun praktijk te laten groeien. Het minimum aan omzet stellen we omdat je dan in ieder geval al wat basis kennis hebt over ondernemerschap en waarschijnlijk al weet dat het hebben van een praktijk meer vergt dan alleen het werken met cliënten.

Als jij de mindset hebt om er echt voor te gaan, dan ben je alsnog welkom, ook al heb je nog een kleinere praktijk.

Zit ik ergens aan vast?

Nee, je zit nergens aan vast en hoeft ook nog niet je betaalgegevens in te vullen. We gaan je een maand lang begeleiden met de 4 live sessies, je krijgt concrete opdrachten mee en je krijgt toegang tot 10 van onze online trainingen. Hierdoor hopen we jou een mega goede start van 2022 te geven.

Na deze maand hopen we natuurlijk dat je graag met ons blijft werken en zullen we je een super goed aanbod doen voor onze Bloom Academy, maar wanneer je dit niet wilt, zit je nergens aan vast.

Gaan we het ook hebben over inhoudelijke strategieën?

Nee, we gaan aan de slag met een groeiplan om je een helder doel te geven voor het komende jaar. Daarnaast gaan we kijken naar belemerende overtuigingen en naar de principes voor succes. In de Website Review sessie zullen wel concrete tips worden gegeven, maar we gaan het niet hebben over strategieën zoals e-mailmarketing of SEO.