KLIK DEZE PAGINA NIET WEG!

Ik heb een unieke kans voor je

om jouw website beter te laten scoren in de zoekresultaten van Google! 

Jij hebt ons eBook waarschijnlijk gedownload omdat je meer resultaat wilt bereiken met jouw website.

Het eBook dat ik zometeen via de mail naar je opstuur gaat je helpen om jouw website te verbeteren, maar als niemand op je website komt heb je niets aan een goede website…

Daarom is het van essentieel belang dat jouw website ook bezoekers heeft en daarbij wil ik je helpen met deze unieke kans. 

Als je deze pagina weg klikt verdwijnt ook dit eenmalige unieke combi-deal.

SEO ervaring

Ondernemers geholpen

SEO trainingen verkocht

Ervaring van anderen

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat de helderheid en toegankelijkheid van jullie uitleg fantastisch is. Jullie stralende enthousiasme heeft me weer een enorme boost gegeven. De training zat goed in elkaar en nu moet ik het gewoon gaan doen. Vooral de structuur die jullie hebben gegeven kan ik goed gebruiken om mijn kennis te gaan kanaliseren in goede blogs, gerichte content die mijn doelgroep aanspreekt en ook nog goed effect heeft op je Google ranking.

Pepijn Zuurdeeg

Acupuncturist

Sinds 2013 leren wij Therapeuten en Coaches hoe ze succesvol cliënten kunnen aantrekken via het internet. In dat jaar zijn wij Websites voor Therapeuten gestart omdat wij zagen dat Therapeuten en Coaches vaak super goed zijn in hun vak, maar er kennis ontbreekt over het aantrekken van cliënten. Dat vonden wij zonde, want wij geloven erin dat complementair werkende Therapeuten een onwijze bijdragen kunnen leveren aan de gezondheidzorg in Nederland.

Ondertussen hebben wij meer dan 10.000 Therapeuten en Coaches mogen helpen bij het aantrekken van cliënten en het verbeteren van hun website. Het lijkt ons onwijs fijn als we jou ook verder mogen helpen bij jouw zoektocht naar de juiste tools, waarmee jij meer mensen kunt gaan helpen in jouw praktijk! 

Goed gevonden worden op Google

Online training  |  9 lessen  |  t.w.v. €147,00

Deze combi-deal bestaat uit de online training ‘Goed gevonden worden op Google‘ en de “Blauwdruk voor het perfecte blog artikel

In de training leer je op welke zoekwoorden je wél en op welke zoekwoorden juist niet gevonden wilt worden! Daarnaast leer je jouw websitepagina’s te optimaliseren, zodat ze beter vindbaar worden op Google. Ook ontdek wat de concurrentie is op Google en hoe je deze verslaat.

In de blauwdruk leer je wat de kracht is van bloggen! Volg elke keer dat jij een blogartikel gaat schrijven deze blauwdruk en maak binnen no-time een blog artikel dat compleet is geoptimaliseerd voor de vindbaarheid op Google!

Alleen nu geen €147,- maar €27,-

* Genoemde prijzen zijn excl. BTW