iOrganice

 Esther de Boer

{

Dankzij jullie enthousiaste hulp en ondersteuning, is het gelukt om een top website te maken! Heel blij dat jullie alle technische dingen zo goed regelen, zodat ik me alleen met de inhoud en layout bezig hoef te houden.

Ik raad jullie van harte aan!

Centrum de Spreng

Ariane Sprengers

{

Binnen een half jaar stond mijn site op de eerste pagina in Google. Uit eerdere ervaringen weet ik dat dit moeilijk haalbaar was. Maar nu met de zeer betrokken hulp van Tim en Joas zelf een site gemaakt en ben ik goed zichtbaar.

Effect is meer clienten. Yess!!!

 Lichen Herstel

Bernadette Klepper

{

Na de start van mijn praktijk direct begonnen met Bloom, want ik had nog geen website en ook geen cliënten. Vanaf het moment dat mijn Bloomsite online stond ontving ik direct aanvragen!

Ondertussen krijg ik elke maand zeker 6 nieuwe cliënten via mijn website voor een traject van 5, 10 of 15 behandelingen.

Het resultaat is meer dan 5000 euro omzet per maand!

Het Keerpunt

Arianne van Kleef 

{

“Het is echt ontzettend makkelijk om je website te maken met Bloom. De instructiefilmpjes loodsen je stapje voor stapje door het proces heen. Iedereen kan dit! Zelfs voor de cookie- en google instellingen ontvang je AVG-proof instructies.

Maak gerust je nieuwe start in zichtbaarheid met een website bij Bloom!”

Beter Zijn

{

Ik heb een behoorlijke toeloop van nieuwe clienten die op mijn nieuwe website zien dat ik specialist ben in wat zij zoeken. Andere cliënten blijven ook nog komen, omdat ik nu een veel professionelere uitstraling heb. Op mijn oude website bood ik van alles aan. Nu maar een paar dingen waar ik echt goed in ben. Dat zien mensen en die denken: dat is mijn specialist, die kan mij helpen.

Denk nu zelf: als jij hulp zoekt heb je toch liever iemand die helemaal gespecialiseerd is in jouw klacht ipv gericht op van alles en nog wat?

Dus ik zeg DOEN. Maak een website met Bloom!

Colours of Happiness

Ilaria Caputo

 

Coeurage

Kerstin Willems Energy Healing

De twee uilen

Praktijk Voelmoedig

“Mooie club vakmannen die plezier in hun werk uitstralen.
Zij hebben ook een duidelijke missie, dat merk je als je met hen werkt. Ik vond het maken van mijn website met behulp van hun training heel erg leuk, enorm veel van geleerd en trots toen het gelukt was.

Loop je vast dan heb je snel goede hulp, ze zijn deskundig en geduldig. Ook de community, toegankelijk tijdens de training, is inspirerend en behulpzaam. Aanrader!”

Jouw Stille Kracht

Bekijk website

Conciencia Coaching

Bekijk website

Wil jij ook zo'n mooie en goede website?

Super fijne begeleiding gehad van Tim tijdens het bouwen van mijn website.
Met engelen geduld mag ik wel zeggen, heeft Tim mij door de vaak lastige vragen geleid en uiteindelijk is daar dan toch het eindresultaat gekomen de website is prachtig geworden.

Tim is niet alleen heel kundig maar ook heerlijk menselijk en dat is wat nodig is in het nieuwe tijdperk waarin we elkaar hard nodig hebben om in een mooie samenwerking iets tot stand te brengen.

Lis Reijerman

Energetisch Therapeut

Laten we samen kijken hoe jij een wervende website kunt creëren!

Bespreek de mogelijkheden met één van ons, op de manier zoals jij het wilt.

Plan belafspraak

Je krijgt onze volledige aandacht

Plan belafspraak

Bel ons

Jouw vraag wordt direct beantwoord!

+31 (0)20 24 44 829

Stuur een mailtje

Liever per mail contact met ons?

Stel jouw vraag via e-mail