Een kleine greep uit de 150+ websites die onze klanten hebben gemaakt met Bloom!

Mooi van binnen en buiten

“Zeer tevreden over het team van Websites voor Therapeuten. Hun bevlogen en deskundige werkwijze inspireert enorm. De duidelijke en behapbare trainingen hebben ervoor gezorgd dat ik inmiddels 2 goed lopende websites zelf in elkaar heb weten te zetten.”

Beter Zijn

“Ik heb een behoorlijke toeloop van nieuwe clienten die op mijn nieuwe website zien dat ik specialist ben in wat zij zoeken. En andere clienten blijven ook nog komen omdat ik nu een veel professionelere uitstraling heb. Op mijn oude website bood ik van alles aan maar nu maar een paar dingen waar ik echt goed in ben. Dat zien mensen en die denken: dat is mijn specialist, die kan mij helpen. Denk nu zelf: als jij hulp zoekt heb je toch liever iemand die helemaal gespecialiseerd is in jouw klacht ipv gericht op van alles en nog wat?

Dus ik zeg DOEN. Maak een website met Bloom!”

Transformatiepad

“Mijn zeer geringe kennis van digitale techniek bleek hier geen enkel probleem. De training vooraf, de duidelijke video’s met een prettig begeleidende stem en een uitgebreide kennisbank ter beschikking, wakkerden mijn enthousiasme alleen maar aan.
Bloom reageert altijd snel en helder op mijn (digibeet)vragen.”

Kom in BALANS

Bekijk website

Wil jij ook zo'n mooie en goede website?

Praktijk Voelmoedig

“Mooie club vakmannen die plezier in hun werk uitstralen.
Zij hebben ook een duidelijke missie, dat merk je als je met hen werkt. Ik vond het maken van mijn website met behulp van hun training heel erg leuk, enorm veel van geleerd en trots toen het gelukt was.

Loop je vast dan heb je snel goede hulp, ze zijn deskundig en geduldig. Ook de community, toegankelijk tijdens de training, is inspirerend en behulpzaam. Aanrader!”

Lichen Herstel

“Na de start van mijn praktijk direct begonnen met Bloom, want ik had nog geen website en ook geen cliënten. Vanaf het moment dat mijn Bloomsite online stond direct aanvragen!

Ondertussen krijg ik elke maand zeker 4 nieuwe cliënten via mijn website, waardoor ik nu volledig van mijn praktijk kan leven!”

Jouw Stille Kracht

Bekijk website

Conciencia Coaching

Bekijk website

Wil jij ook zo'n mooie en goede website?

New Age Health

“Ik ben een tijd lang op zoek geweest naar de juiste webdesigner, maar niemand kon mij echt tevreden stellen.

Arthur, Tim en Joas doen het alle drie bovengemiddeld goed, ze zijn super klantvriendelijk en hebben het bedrijf ontzettend professioneel opgezet. Dankzij Websites voor Therapeuten heb ik nu een ontzettend mooie website zelf gebouwd, waar ik heel erg trots op ben.

Ik kan Websites voor Therapeuten ontzettend aanbevelen, een betere keuze is er niet.”

The Spiritual Gym

“De website van The Spiritual Gym ziet er top uit en dat werpt zijn vruchten af. De boys zijn immer vrolijk en goed te bereiken om je met raad en daad bij te staan. Ik kan iedereen die websites een lastig onderdeel van zijn/haar ondernemerschap vind aanraden zich hier te melden. Kwaliteit/prijs is uitstekend.”

Super fijne begeleiding gehad van Tim tijdens het bouwen van mijn website.
Met engelen geduld mag ik wel zeggen, heeft Tim mij door de vaak lastige vragen geleid en uiteindelijk is daar dan toch het eindresultaat gekomen de website is prachtig geworden.

Tim is niet alleen heel kundig maar ook heerlijk menselijk en dat is wat nodig is in het nieuwe tijdperk waarin we elkaar hard nodig hebben om in een mooie samenwerking iets tot stand te brengen.

Lis Reijerman

Energetisch Therapeut

Wil jij ook zo'n mooie en goede website?