Een kleine greep uit 350+ websites die gemaakt zijn met Bloom!

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van Bloomsite + de reacties van onze klanten.

Keerpunt

“Het is echt ontzettend makkelijk om je website te maken met Bloom. De instructiefilmpjes loodsen je stapje voor stapje door het proces heen. Iedereen kan dit! Zelfs voor de cookie- en google instellingen ontvang je AVG-proof instructies. Maak gerust je nieuwe start in zichtbaarheid met een website bij Bloom!”

Beter Zijn

“Ik heb een behoorlijke toeloop van nieuwe clienten die op mijn nieuwe website zien dat ik specialist ben in wat zij zoeken. Andere cliënten blijven ook nog komen, omdat ik nu een veel professionelere uitstraling heb. Op mijn oude website bood ik van alles aan. Nu maar een paar dingen waar ik echt goed in ben. Dat zien mensen en die denken: dat is mijn specialist, die kan mij helpen.

Denk nu zelf: als jij hulp zoekt heb je toch liever iemand die helemaal gespecialiseerd is in jouw klacht ipv gericht op van alles en nog wat?

Dus ik zeg DOEN. Maak een website met Bloom!”

 Lichen Herstel

“Na de start van mijn praktijk direct begonnen met Bloom, want ik had nog geen website en ook geen cliënten. Vanaf het moment dat mijn Bloomsite online stond direct aanvragen!

Ondertussen krijg ik elke maand zeker 6 nieuwe cliënten via mijn website voor een traject van 5, 10 of 15 behandelingen.

Het resultaat is meer dan 5000 euro omzet per maand!

Kom in BALANS

Bekijk website

Wil jij ook zo'n mooie en goede website?

Mooi van binnen en buiten

“Zeer tevreden over het team van Websites voor Therapeuten.
Hun bevlogen en deskundige werkwijze inspireert enorm.

De duidelijke en behapbare training heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels 2 goedlopende websites heb, die ik zelf heb gemaakt!

 

Praktijk Voelmoedig

“Mooie club vakmannen die plezier in hun werk uitstralen.
Zij hebben ook een duidelijke missie, dat merk je als je met hen werkt. Ik vond het maken van mijn website met behulp van hun training heel erg leuk, enorm veel van geleerd en trots toen het gelukt was.

Loop je vast dan heb je snel goede hulp, ze zijn deskundig en geduldig. Ook de community, toegankelijk tijdens de training, is inspirerend en behulpzaam. Aanrader!”

Jouw Stille Kracht

Bekijk website

Conciencia Coaching

Bekijk website

Wil jij ook zo'n mooie en goede website?

New Age Health

“Ik ben een tijd lang op zoek geweest naar de juiste webdesigner, maar niemand kon mij echt tevreden stellen.

Arthur, Tim en Joas doen het alle drie bovengemiddeld goed, ze zijn super klantvriendelijk en hebben het bedrijf ontzettend professioneel opgezet. Dankzij Websites voor Therapeuten heb ik nu een ontzettend mooie website zelf gebouwd, waar ik heel erg trots op ben.

Ik kan Websites voor Therapeuten ontzettend aanbevelen, een betere keuze is er niet.”

Super fijne begeleiding gehad van Tim tijdens het bouwen van mijn website.
Met engelen geduld mag ik wel zeggen, heeft Tim mij door de vaak lastige vragen geleid en uiteindelijk is daar dan toch het eindresultaat gekomen de website is prachtig geworden.

Tim is niet alleen heel kundig maar ook heerlijk menselijk en dat is wat nodig is in het nieuwe tijdperk waarin we elkaar hard nodig hebben om in een mooie samenwerking iets tot stand te brengen.

Lis Reijerman

Energetisch Therapeut

Laten we samen kijken hoe jij een wervende website kunt creëren!

Bespreek de mogelijkheden met één van ons, op de manier zoals jij het wilt.

Plan belafspraak

Je krijgt onze volledige aandacht

Plan belafspraak

Bel ons

Jouw vraag wordt direct beantwoord!

+31 (0)20 24 44 829

Stuur een mailtje

Liever per mail contact met ons?

Stel jouw vraag via e-mail