Yes, je bent succesvol aangemeld en je ontvangt het e-book in je mailbox.

LET OP: Op deze pagina vind je een unieke kans op de 1e plek van Google te komen!

Je website in de spotlights bij Google?

Scoor hoger in de zoekresultaten door deze online training: ‘SEO Master(stappen)plan’

#1 positie op relevante zoekwoorden

We zien vaak dat ondernemers gevonden willen worden op zoekwoorden als ‘Marketing’, ‘Stress voorkomen’ of ‘Burnout verhelpen’. Dit zijn zoekwoorden waar MEGA veel concurrentie op zit en dus super moeilijk (lees onmogelijk!) om de 1e plek in Google te veroveren. Wij leren je in deze training om je zoekwoorden slim te kiezen, waardoor je jouw concurrentie te slim af bent! 

Zo worden wij bijvoorbeeld niet gevonden op ‘Website laten maken’, wat op dat zoekwoord zit ontzettend veel concurrentie (140 miljoen zoekresultaten), maar wij staan wel op de 1e (en zelfs de 2e) plek op de zoekwoorden ‘Website voor mijn praktijk’ en ‘E-mailmarketingsysteem website’. Twee relevante zoekwoorden voor onze websites (websitesvoortherapeuten.com en bloomsite.nl).

Jaar SEO ervaring

Top 3 posities in Google

SEO training klanten

Van pagina 364 naar de 1e plek op Google

Je kunt nog zo’n goede website hebben, maar als je geen bezoekers op je website hebt, krijg je logischerwijs ook geen nieuwe klanten via je website. Maar hoe zorg je er dan voor dat je bezoekers krijgt via Google.

Overal op het internet vind je kennis (vaak heel technisch) over SEO (Zoekmachine Optimalisatie), maar niemand legt je precies uit welke stappen je moet zetten en in welke volgorde je dat moet doen om boven in Google te komen…

Hier liepen wij zelf tegenaan toen we ons in 2014 gingen verdiepen in SEO. Onze eigen website had maar een handje vol bezoekers per maand, omdat hij ergens op pagina 354 van google begraven lag ?

We gingen ons verdiepen in het optimaliseren van je website, om beter gevonden te worden op Google en kwamen er al snel achter dat goed zoekwoordenonderzoek cruciaal is! Toch legde niemand echt uit hoe je dit moest doen, dus moesten we zelf maar uitvogelen hoe dit moest…

Ondertussen zijn we 5 jaar verder en hebben we ontdekt hoe het dan wel moet! Met meerdere pagina’s op de eerste plek in Google, kunnen we wel stellen dat we experts zijn geworden op dit gebied.

Nu hebben we ervoor gekozen om niet alleen onze kennis, maar ook ons stappenplan ‘Het SEO Master(stappen)plan’ met je te delen, zodat jij alle kennis krijgt én weet wat je moet doen voor die fel begeerde bezoekers!

Arthur & Joas

Eigenaren van Bloomsite.nl

Uitgebreid, maar toch behapbaar

SEO kan een ongelooflijk moeilijk en uitgebreid vak zijn met veel technische zaken, waar jij natuurlijk niet op zit te wachten (dat snappen wij!). Daarom leren we je de nodige zaken, zonder dat jij je druk hoeft te maken over de echte techniek erachter. Hierdoor kan ook jij snel resultaat behalen, omdat je precies weet welke praktische stappen je moet gaan zetten.

Ik zal niet liegen; je moet er zeker tijd in investeren om het goed op te zetten, maar het resultaat zal dan ook extra bevredigend zijn wanneer jij jouw pagina terug gaat vinden op de 1e pagina of zelfs 1e plek, net als bij Arianne!

“Binnen een half jaar stond mijn website op de eerste pagina op Google.

Uit eerdere ervaring wist ik dat dit moeilijk haalbaar was, maar nu met de hulp van deze jongens ben ik nu goed zichtbaar.

Effect is meer cliënten, YES!!”

– Ariane Sprengers

De training: Het SEO Master(stappen)plan

De training bestaat uit 3 modules met totaal 29 verschillende leerzame video’s.
Daarnaast ontvang je uitgebreide checklists en stappenplannen.

7

Een aantal onderwerpen die worden behandeld in deze training

R

Hoe werkt Google?

Zodat je begrijpt hoe je hoger kunt komen in de zoekresultaten

R

Wat zijn zoekwoorden

Zoekwoorden vormen de basis van Zoekmachine optimalisatie.

R

Zoekwoorden onderzoek

Is cruciaal om resultaat te bereiken met jouw optimalisatie.

R

SEO Strategie

Zodat je met een goed plan aan de slag gaat!

R

Interne linkstructuur

Hoe je jouw website het beste structureert met interne links

R

Pagina optimalisatie

Hoe je optimalisatie doorvoert op je website pagina’s

R

Afbeelding optimalisatie

Hoe je afbeeldingen optimaliseert voor betere vindbaarheid

R

Video optimalisatie

Hoe je scoort in Google en Youtube met video’s

R

Rijke content

Hoe je het content van je website belangrijker maakt voor Google.

Boordenvol met checklists en stappenplannen:

Zodat jij stapsgewijs kunt werken aan een sterke positie op Google!

Checklist voor het verwerken van zoekwoorden op je websiteteksten

Checklist voor het optimaliseren van je titel tag & meta omschrijvingen

Checklist met 6 gouden regels voor zoekwoorden optimalisatie

Stappenplan voor video optimalisatie voor Google en Youtube

Stappenplan voor het optimaliseren van je pagina's en blogartikelen

L

Het meest uitgebreide stappenplan voor een Zoekwoorden onderzoek van Nederland! 

“Nadat jij klaar bent met deze training zul jij jouw concurrenten op Google achter je laten en gevonden worden op relevante zoekwoorden!”

“Ik kan het niet vaak genoeg zeggen dat de helderheid en toegankelijkheid van jullie uitleg fantastisch is. Jullie stralende enthousiasme heeft me weer een enorme boost gegeven.

De training zat goed in elkaar en nu moet ik het gewoon gaan doen. Vooral de structuur die jullie hebben gegeven kan ik goed gebruiken om mijn kennis te gaan kanaliseren in goede blogs, gerichte content die mijn doelgroep aanspreekt en ook nog goed effect heeft op mijn Google ranking.”

- Pepijn Zuurdeeg

SEO Master(stappen)plan

Online training | 29 lessen | t.w.v. €397,-

De beste keuze om te scoren in Google!

In deze training krijg je van ons de kennis die je nodig hebt om Zoekmachine Optimalisatie effectief in te zetten en geven we je meerdere stappenplannen en checklists, waardoor jij precies weet welke stappen jij moet zetten om beter gevonden te worden op Google en meer bezoekers naar je website toe te trekken!

nu van €397,- voor maar  €47,-

Let op: Wanneer je deze training koopt, krijg je direct toegang tot de training. De login-gegevens sturen we naar je op via e-mail.

* Genoemde prijzen zijn excl. BTW

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!