Yes, de aanvraag is geslaagd!

Lees de onderstaande tekst zorgvuldig door!

Stap 1

“Download het Mini Wiki bestand

Om te weten welke artikelen we moeten gaan schrijven, kun je via de onderstaande knop een document downloaden waarin je de onderwerpen kunt plaatsen. Nadat het document is geopend in een nieuw tabblad, kun je deze downloaden door links bovenaan te kiezen voor “Bestand” en dan ‘Downloaden”.

Plaats in dit document het onderwerp waarover je een artikel wilt, de term(en) waarop je wilt dat er een link in de Linkbooster komt en de categorie waaronder het artikel moet komen te hangen. Ook kun je in de notitie kort uitleggen waar het artikel over moet gaan.

Stuur het document vervolgens ingevuld op naar info@websitesvoortherapeuten.com met als onderwerp ‘Mini Wiki laten maken’

Stap 2

Wij gaan voor je aan de slag

Wij gaan voor je aan de slag om artikelen te schrijven en om hier professionele foto’s bij te zoeken. Deze foto’s zullen we optimaliseren voor het internet en zoekmachines en vervolgens plaatsen we deze, samen met het artikel, in jouw Bloomsite.

Afhankelijk van de hoeveelheid artikelen die je hebt aangevraagd kan dit tot een aantal weken duren. We zullen je hiervan op de hoogte houden.

Groetjes,

Joas & Arthur