In 7 dagen 10 nieuwe aanmeldingen!

Leer een strategie die je elke dag meer cliënten oplevert, voor een investering van maar €25!

Ontdek een bewezen strategie die iedereen kan toepassen;

Stap-voor-stap uitleg en concrete opdrachten waar je zelf mee aan de slag kunt;

Speciaal gemaakt voor therapeuten en coaches met een eigen praktijk.

180+ mensen zijn je al voor gegaan!

Je krijgt direct toegang en de sessies zijn op jouw eigen tempo te volgen.

Tot nu toe heb ik 9 aanmeldingen gehad waarvan 1 ‘no-show’.

Alle gratis inzichtsessies hebben mij klanten opgeleverd. Die ene ‘no-show’ toonde een onderbewuste boodschap, een blokkade voor mij om op te lossen. Enkele uren later kreeg ik spontaan een aanmelding voor een betaalde sessie van iemand (door het zien van mijn promovideo).

Johan Haagsma

Speciaal voor Therapeuten en Coaches

In de afgelopen jaren hebben we strategieën ontwikkeld die helpen bij het aantrekken van cliënten op een liefdevolle en integere manier.

Zo hebben we al tienduizenden therapeuten en coaches geholpen om hun praktijk te laten groeien.

Deze challenge is inmiddels ook al door honderden mensen gevolgd en de resultaten van de vorige keren waren onvoorstelbaar! Zo had één van de deelnemers op dag 3 al haar eerste verkoop en had een andere na 2 dagen al 10 aanmeldingen voor de sessie die we tijdens deze challenge samen gaan opzetten!

Wacht dus niet langer, want dit is hét perfecte moment om jouw praktijk de transformatie te geven die ervoor gaat zorgen dat jij fantastische resultaten kunt bereiken met zoveel mogelijk cliënten!

Doe je mee?

Een challenge met een bewezen strategie

Dagen aan de slag

Mensen uitgedaagd

Jaar ervaring

Deze challenge is gericht op resultaat

In 1 week meer cliënten

Samen met ons en de andere deelnemers ga je een week lang stap voor stap aan de slag om op een liefdevolle en integere manier cliënten aan te trekken. Zo kun je tijdens de challenge al direct de eerste verkopen realiseren!

Komende jaren profijt

De strategie die we je leren, is niet alleen te gebruik tijdens deze challenge, maar kun je implementeren in jouw praktijk, om op regelmatige basis in contact te komen en vertrouwen op te bouwen met potentiële cliënten.

Samenwerken

De challenge doe je niet alleen met jezelf, maar ook samen met andere therapeuten en coaches. Zo kun je samen gaan sparren, vragen stellen, oefenen en resultaten delen. Kom in contact met anderen en help elkaar verder!

Liefdevolle marketing toepassen

Z

Ontdek hoe jij elke week met meer cliënten in gesprek kan komen

Z

Leer hoe deelnemers al binnen 3 dagen de eerste verkoop hadden

Z

Zorg met 1 strategie doorlopend voor nieuwe afspraken en verkopen

Z

Laat cliënten op een laagdrempelige manier kennis maken met jouw diensten

Z

Krijg inzicht in alle benodigdheden, zodat je de kennis direct toe kunt passen in jouw praktijk

Wat anderen zeggen over onze challenges

We krijgen een 9,6 op 25+ beoordelingen!

Jullie zijn enthousiast en ik ben al helemaal enthousiast!

De challenge is goed opgebouwd en helder uitgelegd. Bij veel andere challenges en webinars ben ik niet echt geboeid en proef ik alleen maar verkoop op de achtergrond. Dat hebben jullie echt wel goed voor mekaar! En dat zorgt ervoor dat ik en vele met mij superenthousiast en gemotiveerd zijn.

Heel erg super bedankt voor wat jullie hebben meegegeven, geleerd en vooral laten doen. Jullie strategie ga ik zeker in de toekomst blijven toepassen, want het werkt!

Sulis Hukkelhoven

Ben jij ook gemotiveerd om te knallen?

Meld je dan aan voor de challenge!

 

Wat gaan we behandelen?

Je krijgt direct toegang tot de 7 video’s van de challenge, waarin we de kennis en uitleg voor die dag gaan delen. Vanuit daar kun je direct met de concrete opdrachten aan de slag voor jouw eigen praktijk, om de strategie te gaan implementeren.

Daarnaast zullen we je vanaf maandag t/m zondag elke dag een mail sturen, om je te stimuleren om met de challenge aan de slag te gaan.

Dag 1: Gratis tijd (strategie uitleg)
Op de eerste dag van de challenge leggen we je precies uit wat de strategie is die we gaan opzetten en krijg je voorbeelden om je te inspireren.

Dag 2: Inschrijfpagina
De tweede dag gaan we samen werken aan de pagina die we nodig hebben om deze strategie toe te passen. Je krijgt van ons een sjabloon om de inhoud voor deze pagina zo makkelijk mogelijk te kunnen maken.

Dag 3: De LIEFDEVOL methode
Nu is het tijd om met de strategie zelf aan de slag te gaan en te leren over de LIEFDEVOL methode. Een verkoopstrategie die op een integere manier voor nieuwe cliënten gaat zorgen.

Dag 4: De eerste aanmeldingen
Op de vierde dag gaan we ervoor zorgen dat jij de eerste aanmeldingen gaat krijgen voor de sessie die we tijdens deze challenge samen gaan opzetten. Hier gaan straks jouw nieuwe cliënten uit komen!

Dag 5: Bezwaren wegnemen
Hoe kun jij zoveel mogelijk mensen gaan helpen vanuit alle mensen die je straks aan de lijn hebt. In deze sessie ga je leren hoe je bezwaren weg kunt nemen en om kunt gaan met verkoopgesprekken.

Dag 6: Gesprekken oefenen
Zodra alles staat wordt het tijd om jouw gesprekken te gaan oefenen, zodat je er straks helemaal klaar voor bent wanneer je jouw eerste potentiële cliënten aan de lijn hebt.

Dag 7: Meer cliënten aantrekken
Op de laatste dag gaan we kijken hoe jij zoveel mogelijk aanvragen kunt krijgen voor de sessie die we tijdens de challenge opzetten en hoe jij na de challenge nog meer cliënten kunt gaan helpen.

Dit is wat je krijgt tijdens de challenge

7 video's

Elke dag een video met kennis waar je direct mee aan de slag kunt.

l

7 opdrachten

Elke dag een opdracht die je helpt bij het aantrekken van nieuwe cliënten.

In jouw taal

Speciaal gemaakt voor therapeuten en coaches met een eigen praktijk.

Dit is een superfijne en zeer effectieve challenge. Jullie geven ons een enorm waardevolle strategie om meer clienten aan te trekken. Veel challenges beloven veel en geven weinig. Jullie geven echter iets waar je écht wat aan hebt.

Iris Boonstra

Een eigen praktijk starten

Challenge: meer cliënten in 1 week

Datum: direct beginnen
Duur: 7 dagen
Video’s: +/- 1 uur per stuk
Tijdsinvestering:
1,5 tot 2 uur per dag

Binnen 7 dagen minimaal 1 nieuwe cliënt!

Nu voor maar  €25,-

Veelgestelde vragen

Ik zit nog in de 'opstart fase', is dit geschikt?

Wanneer je nog in de voorbereidende fase van jouw praktijk zit, kan deze challenge je juist heel goed helpen om stappen te zetten.

Doordat we je een strategie gaan leren die je de komende jaren kunt gaan toepassen, past deze challenge goed in de opstart-fase van jouw praktijk.

Hoe lang behoud ik toegang tot de challenge?

Je kunt de challenge op jouw eigen tempo volgen, want je behoudt onbeperkt toegang tot de video’s en bijbehorende community.

Krijg ik ook ondersteuning tijdens de challenge?

Je volgt de challenge zelfstandig, maar krijgt wel toegang tot een besloten groep die bij de challenge hoort. Hierin kun je vragen stellen en sparren met andere deelnemers, zodat je de challenge niet alleen hoeft te doorlopen.

Zit ik ergens aan vast na de challenge?

Nee, je zit nergens aan vast door je aan te melden voor de challenge. De challenge is een eenmalige betaling en je bent niet verplicht om daarbij nog andere diensten van ons af te nemen.

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!