Wist je dat maar 18,4% van alle (startende) coaches en therapeuten winstgevend wordt?

…en een praktijk creëert waar hij een fantastisch leven door kan leiden.

Ontdek wat jij als eerste moet doen om een praktijk te creëren waar je in overvloed van kunt leven.

Leer wat de 7 grootste valkuilen van ondernemers met een eigen praktijk zijn.

Inclusief visualisatie voor een succesvolle praktijk.

ONLINE MASTERCLASS

60 minuten

Op jouw moment te volgen

Nu geen €49,95 maar GRATIS!

 #ConcreteStappen

Ontzettend inspirerend en motiverende organisatie!

Heb meerdere sessies bij andere business coaches gedaan, maar deze organisatie is veruit de beste! Dit is geen kwestie van inzichten geven, dit is gewoon een kwestie van concrete stappen zetten.

Echt een aanrader als je (nog) weinig van ondernemen weet en wel wilt starten!”

– Miranda Bijlsma

Arthur Jansen

Business coach

“Mijn ervaring deel ik graag met je in de masterclass”

Hi,

Mijn naam is Arthur Jansen, mede-eigenaar en business coach bij Bloom.
Ik wordt ontzettend enthousiast van het begeleiden van coaches bij het winstgevend maken van hun praktijk.

In de afgelopen jaren heb ik duizenden coaches en therapeuten mogen helpen bij het aantrekken van cliënten via het internet.

Daarbij heb ik gezien wat voor zaken bijdragen aan de grootste doorbraken en succesvolle ondernemingen, maar ook wat de oorzaken zijn van het falen van ondernemers.

Aan het einde van deze masterclass weet je precies welke stappen jij moet zetten om een winstgevend bedrijf te creëeren.

Verlamd door alle opties?

Voel jij je soms ook verlamd door alle opties die er zijn? Zoveel zaken die je aandacht vragen, waardoor je niet meer weet wat nou echt belangrijk is en in welke volgorde je het moet doen om winstgevend te worden.

Dus doe je niets… 

Of in ieder geval niet de juiste dingen om structureel meer winst te maken met je bedrijf. Je doet maar wat en bent doelloos, terwijl je diep van binnen weet dat het anders moet.

Maar hoe? 

In deze Masterclass bespreken we de 7 zaken die jij goed moet doen om bij de 18,4% te horen van coaches die winstgevend worden.

Winstgevend in één jaar!

Het doel van deze Masterclass is om jou te laten inzien wat er nodig is om binnen één jaar winstgevend te zijn. Dat betekent dat je meer inkomsten dan kosten hebt.

Let op: Wij zien daarbij jouw salaris ook als kosten! Je gaat dus winst maken bovenop het salaris dat jij voor jezelf bepaalt.

Het doel als ondernemer is namelijk niet alleen om je kosten/investeringen terug te verdienen (dus ook de kosten voor je opleidingen), maar om zelf in overvloed te kunnen leven en te delen me de mensen om je heen vanuit het bedrijf dat jij hebt gebouwd.

Daar gaan wij je bij helpen!

ONLINE MASTERCLASS

60 minuten

Op jouw moment te volgen

Nu geen €49,95 maar GRATIS!

🖐 Krijgals eerstetoegang!

Black Friday is onze grootste korting met de meeste bonussen van het jaar, en zodra deze voorbij is, komt er pas volgend jaar weer zo'n grote actie! Zorg ervoor dat je je e-mail toevoegt aan onze lijst, zodat we jou direct toegang kunnen geven wanneer de actie live gaat!👇

You have Successfully Subscribed!

Meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!