Ga jij deze uitdaging aan?

De aanmelding voor de masterclass is gelukt, bekijk de onderstaande pagina:

Op een liefdevolle manier je omzet verhogen!

Ik daag je uit om samen met mij en andere therapeuten en coaches de omzet in jouw praktijk met 30% te verhogen.

Doe mee met de challenge voor maar €4!

Deze challenge is gericht op resultaat

Stap voor stap

Word een week lang stap voor stap begeleid bij het opzetten van een nieuwe strategie die je helpt om de omzet van jouw praktijk onmiddellijk te verhogen.

Komende jaren profijt

De strategie die we je leren kun je direct implementeren in jouw praktijk en levert je niet alleen nu, maar ook de komende jaren meer omzet en verkopen op.

Samenwerken

De challenge volg je samen met andere therapeuten en coaches, waardoor je kunt sparren, vragen stellen, resultaten delen en kunt leren van anderen.

Liefdevolle marketing toepassen

Z

Ontdek hoe een kassakoopje je 30% meer omzet in jouw praktijk kan geven

Z

Leer hoe je met een upsell jouw cliënten betere resultaten kunt laten behalen

Z

Zorg met 1 simpele aanpassing voor een waardevollere dienst en meer omzet

Z

Laat cliënten op een laagdrempelige manier kennis maken met jouw diensten

Z

Krijg inzicht in alle benodigde systemen, zodat je de kennis direct toe kunt passen in jouw praktijk

Speciaal voor Therapeuten en Coaches

In de afgelopen jaren passen wij en de mensen waar we mee werken een strategie toe waarvan we hebben gemerkt dat deze extreem goed werkt bij het verhogen van de omzet in een praktijk en die ook nog eens zorgt voor betere resultaten bij cliënten.

Deze strategie gaan we nu ook op een gestructureerde manier aan jou leren, zodat je hier direct mee aan de slag kunt om jouw omzet te verhogen.

Door dit toe te passen hebben we voor een van onze diensten de gemiddelde orderwaarde zelfs met 45% weten te verhogen en ook jij kunt dit na het volgen van deze challenge gaan opzetten!

Wacht dus niet langer, want dit is het perfecte moment om jouw praktijk de transformatie te geven die ervoor gaat zorgen dat jij dit jaar nog meer omzet gaat maken!

Doe je mee? 

Wat anderen zeggen over onze challenges

We krijgen een 4,9/5 op 96 beoordelingen!

Voor mij de eerste keer om op deze manier te verkopen en jullie strategie is zo compleet dat ik het aandurf om er echt mee aan de slag te gaan.

Anja Reinders

Dankjewel Arthur voor deze leerzame challenge. Fijne methode en fijne manier om dit over te brengen. Ik verheug me nu al op het vervolg.

Esther van den Enden

Bedankt weer voor de liefdevolle schop onder m’n kont, om weer verder te gaan met mijn website en actief te werken aan de groei van mijn praktijk!

Helga van Gemmert

Super bedankt voor deze waardevolle challenge.

Ik heb enorm veel inspiratie en kennis opgedaan en ga er nu mee aan de slag.

Layla Foks

Ben jij ook gemotiveerd om te knallen?

Meld je dan aan voor de challenge!

 

5 livestreams

Elke dag een nieuwe uitgebreide livestream, waardoor je direct aan de slag kunt met de kennis.

l

Concrete opdrachten

Door de stap voor stap opdrachten kun je pas geleerde kennis direct gaan toepassen.

Gratis extra webinar

Afsluitend organiseren we een uitgebreid bonus webinar met extra kennis.

INCLUSIEF 1 MAAND GRATIS BENODIGDE SOFTWARE

Je krijgt de mogelijkheid om onze software 1 maand lang helemaal gratis te gebruiken, zodat je direct alle stappen van de challenge mee kunt doen. Door het kant en klare systeem hoef je minimaal bezig te zijn met de techniek, waardoor het extra makkelijk wordt om de challenge te volgen. Je zit overigens nergens aan vast na de challenge en kunt de challenge ook volgen zonder onze software, maar het is natuurlijk wel zo makkelijk als alles al voor je klaar staat. Na de challenge hopen we natuurlijk dat je klant bij ons blijft en we zullen je dan ook een ongekend goed aanbod doen met een enorme korting.

Wat gaan we behandelen?

Tijdens de challenge zullen we elke dag om 10:00 uur een livestream doen waarin we de kennis en opdrachten voor die dag gaan delen. Vanuit daar kun je direct stap voor stap aan de slag voor jouw eigen praktijk om de strategie te gaan implementeren.

Dag 1: 30% meer omzet (strategie uitleg)
Op de eerste dag van de challenge leggen we je precies uit wat de strategie is die we gaan opzetten en krijg je voorbeelden van sales-funnels om je te inspireren.

Dag 2: High-end product
Wanneer er maar 1 stap uit de challenge is die je kunt volgen, zorg dan dat het deze is. Door dit toe te passen zal je de omzet in jouw praktijk en de waarde die je kunt bieden direct vergroten.

Dag 3: Front-end product en een kassakoopje
Stel dat je vrijwel kosteloos zou kunnen adverteren op platformen zoals Facebook en Instagram om meer mensen kennis met je te laten maken. Hoe dan? Door de onderdelen op te zetten die we deze dag gaan behandelen.

Dag 4: 1-klik upsell
De succespagina na een inschrijving of bestelling is een van meest waardevolle pagina’s op jouw website. Op deze dag ga je leren hoe jij jouw cliënten nog meer waarde kunt bieden en je omzet per bestelling kunt vergroten.

Dag 5: Wat heb je nodig
Je leert niet alleen welke onderdelen je moet opzetten voor deze strategie, maar we nemen je ook mee in welke systemen je nodig hebt om alles op te zetten. Zo kun je direct de hele strategie opzetten.

We zijn jarig en dat vieren we!

Dit jaar bestaat ons websitesysteem Bloom 4 jaar en dat willen we groter dan ooit met jou vieren.

En wat zou een mooiere manier zijn dan om ervoor te zorgen dat jij door de traktatie van onze verjaardag de omzet in jouw praktijk hebt kunnen verhogen?!

Daarom trakteren we je op deze gloednieuwe challenge, waar jij al voor het symbolische bedrag van maar €4,- aan mee kunt doen.

We hoeven geen cadeautje, maar als je ons toch iets wilt geven, doe jezelf dan deze challenge cadeau en ga samen met ons de uitdaging aan om de omzet van jouw praktijk te verhogen!

Een eigen praktijk starten

30% meer omzet (in je praktijk)

Start: maandag 4 oktober
Duur: 5 dagen
Livestreams: elke dag om 10:00 uur
Tijdsinvestering:
 1,5 uur per dag

Binnen 5 dagen een stappenplan om je omzet te verhogen

Wegens ons 4 jarig jubileum nu voor maar  €4,-

Veelgestelde vragen

Ik zit nog in de voorbereidende fase, is dit geschikt?

Wanneer je nog in de voorbereidende fase van jouw praktijk zit, kan deze challenge je juist heel goed helpen om stappen te zetten.

Doordat we je een strategie gaan leren die je de komende jaren kunt gaan toepassen en je dit ook kunt volgen wanneer je nog geen website hebt, past deze challenge goed in de opstart-fase van jouw praktijk.

Hoe lang behoud ik toegang tot de challenge?

De livesessies tijdens de challenge worden direct na afloop gedownload en binnen onze Bloom Academy geplaats. Wanneer je niet bij alle livesessies aanwezig kunt zijn of deze later nog terug wilt kijken, dan kun je bij de aanmelding voor de challenge de opnames bijbestellen. Deze opnames blijven onbeperkt beschikbaar.

Moet ik al een website hebben?

Nee. Je kunt alle kennis vanuit de challenge volgen zonder website en deze zelfs direct toepassen binnen onze software waar je bij de challenge 30 dagen lang gratis gebruik van kunt maken.

Heb je wel al een website staan? Geen probleem, dan kun je deze kennis nog steeds gebruiken.

Krijg ik ook ondersteuning tijdens de challenge?

De challenge wordt gegeven in livestreams waar je direct vragen kunt stellen over de uitleg en opdrachten.

Voor extra begeleiding zullen we aan het einde van elke dag ook nog een extra livestream doen waar we naar ieder zijn persoonlijke situatie kunnen kijken en extra vragen zullen beantwoorden. Deze extra live-sessies zijn tegen een meerprijs bij te bestellen na de aanmelding voor de challenge.

Zit ik ergens aan vast na de challenge?

Nee, je zit nergens aan vast door je aan te melden voor de challenge. De challenge is een eenmalige betaling en je bent niet verplicht om daarbij nog andere diensten van ons af te nemen.

Tijdens de challenge kun je ook 1 maand lang gratis en vrijblijvend gebruik maken van onze software. Hiervoor is een losse aanmelding nodig, waar je meer informatie over krijgt tijdens de challenge. Mocht het binnen deze maand toch blijken dat het niet bij je pas, kun je het kostenloos opzeggen.