020 24 44 829 info@bloomsite.nl

Het beste Nederlandse e-mailmarketing systeem

Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van verschillende e-mailmarketing systemen (zoals MailChimp) hebben we eindelijk het beste Nederlandstalige systeem gevonden!

Verstuur nieuwsbrieven die wél worden geopend!

MailBlue is de Nederlandse versie van het welbekende ActiveCampaign, een van de meest uitgebreide e-mailmarketing systemen ter wereld. Met MailBlue verstuur je heel gemakkelijk krachtige en gerichte e-mailcampagnes waarmee je jouw bedrijf kunt laten groeien.

Met deze e-mailmarketing software segmenteer je jouw contacten, automatiseer je mailopvolgingen en bouw je uitgebreide klantprofielen op. MailBlue richt zich volledig op het ondersteunen van ondernemers bij het gebruik van het systeem en het behalen van maximale resultaten.

Bespaar kostbare tijd met Marketing Automation

Handmatig e-mails versturen; dat is niet meer van deze tijd! Optimaliseer jouw efficiëntie en automatiseer met MailBlue zowel e-mailmarketing als salesprocessen, zonder dat dit ten koste gaat van jouw persoonlijke touch.

Het automatisch versturen van een welkomstcampagne, opvolgen van een lead na het downloaden van jouw weggever, contacten attenderen op een verlaten winkelwagentje; het kan allemaal met Marketing Automation. Converteer geheel geautomatiseerd jouw contacten van leads naar klanten.

Eat, sleep, automate, repeat! 💙

Ultieme relevantie: personaliseren & segmenteren

Ben geen eenheidsworst en maak jouw e-mails persoonlijk. Contacten voelen zich meer aangesproken en zullen sneller overtuigd zijn. Met MailBlue genereer automatisch gegevens als een voornaam, geslacht of interesse. Of segmenteer gemakkelijk contacten op basis van bezochte pagina’s of aangeschafte producten.

Begeleiding staat centraal

Bij MailBlue staat, net als bij Bloom, kwalitatieve begeleiding centraal. Je kunt dus met elke vraag terecht in de Nederlandstalige kennisbank, waar jij 9 van de 10 keer jouw antwoord zal vinden. Mocht je daarna nog steeds een vraag hebben, dan kun je deze altijd stellen aan de uiterst vriendelijke en snelle support-toppers!

De combinatie tussen het geavanceerde (Nederlandstalige) e-mailmarketing systeem van ActiveCampaign en de super ondersteuning, maakt MailBlue wat ons betreft het beste systeem om te gebruiken voor al je e-mailmarketingactiviteiten!

Voordelen van MailBlue:

N

Uitgebreide en visuele marketing automation, inclusief segmenteer mogelijkheden

N

Geïntegreerd CRM systeem

N

Site-tracking; voor gepaste opvolging op basis van websitebezoeken

N

Je betaalt per uniek e-mailadres

N

Houd schone lijsten door 'engagement' funnels

N

Nederlandstalig systeem met uitgebreide helpdesk

N

Gratis toegang tot uitgebreide e-mailmarketing trainingen in de MailBlue Academy

N

Start al voor €9,- per maand (bij betaling van een jaar)

Probeer MailBlue nu 14 dagen helemaal gratis uit!

In 5 stappen meer bezoekers, klanten en omzet?!

Ontdek in deze gratis gids hoe jij jouw website winstgevend kunt maken, zodat hij aan de lopende band zorgt voor meer klanten.

You have Successfully Subscribed!