Gebruiksgemak staat voorop

Kant en klare pagina’s

We hebben alle pagina’s die je nodig hebt al voor je klaarstaan, gevuld met voorbeeldteksten en afbeeldingen. Deze pagina’s zijn van boven tot onder ingericht met lay-outs die jarenlang zijn getest voor het beste resultaat.

Je hoeft dus zelf niet meer na te denken over de beste opbouw voor jouw website, dat hebben wij allemaal al voor je uitgezocht, getest en klaargezet. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is de voorbeeld teksten aan te passen naar jouw eigen teksten en je bent klaar!

{
“Een website bouwen…? Nee. Daar had ik echt géén verstand van. Veel te ingewikkeld! Ik ben therapeut. Geen websitebouwer… dacht ik hardop. Elke dag. En toch… ik moest een website hebben en graag ook nog eentje waar ik mezelf in terug zag. Dynamisch. Iets wat mee kon groeien met mijn praktijk. Met mijn ideeën. Eerder had ik een website laten bouwen. Leuk, maar te statisch. Een tweede poging, om iets helemaal zelf te bouwen, resulteerde in grote frustratie en bevestiging…”ik kan dit niet…” En toen kwam ik Arthur en Joas, van Websites voor Therapeuten, tegen. Na 8 uur werken in Bloom, verdeeld over een paar avonden, staat mijn nieuwe website er al. Verrassend, dynamisch, precies wat ik wilde. Geweldig!”
Kiki de Jong

Fysiotherapeut, Fysio-Mobile

Speel met een blokkendoos

Door de visuele opbouwfunctie van Bloom, kun je alles wat er op de pagina’s staat gemakkelijk aanpassen. Het is net alsof je aan het spelen bent met een combinatie van een blokkendoos en Microsoft Word.

Alle elementen op de pagina kun je gemakkelijk van plaats veranderen en de teksten kun je aanpassen alsof je in Word aan het werken bent. Dit alles zie je meteen gebeuren op je website, zodat je precies kunt zien hoe het op de pagina’s wordt weergegeven!

Probeer zelf hoe gemakkelijk Bloom werkt!