Zullen we samen het jaar doorpakken?

Hulp nodig om je doelen te bereiken?

Word een jaar lang onderdeel van een select groepje echte doorpakkers en laat je motiveren tot succes!

l

Elke week actie

Elke week besteed je aandacht aan jouw doelen, zodat je helder hebt wat jouw praktijk nodig heeft voor groei.

Stok achter de deur

De maandelijkse groepssessies zorgen voor een stok achter de deur dat jij met jouw doelen aan de slag gaat.

Doorpakkers community

Toegang tot de meest gemotiveerde doorpakkers om samen te werken aan de groei van jullie praktijk

Een stok achter de deur

Dit is de (liefdevolle) schop onder je kont

Wij weten uit ervaring dat je als ondernemer altijd allerlei mooie plannen kunt hebben, maar dat er nooit echt grootse dingen gebeuren wanneer je geen verantwoording hoeft af te leggen over de ontwikkeling van al deze plannen.

Wanneer je echter je acties (of het gebrek daaraan) telkens verantwoordt aan iemand anders, zal je motivatie veel hoger zijn omdat je die persoon niet teleur wilt stellen. Hierdoor is de kans dat jij jouw doelen behaalt vele malen groter.

Daarom hebben wij, naast het Doorpakkers Dagboek, ook het Doorpakkers Pakket in het leven geroepen. Speciaal voor de echte doorpakkers die graag willen groeien met hun praktijk en het fijn vinden om een stok achter de deur te hebben voor het behalen van hun doelen.

Dit is een pakket waarin we heel 2022 samen ervoor gaan zorgen dat jij helder hebt wat jouw belangrijkste doelen zijn, waarin je wekelijks verantwoording aflegt naar de groep en maandelijks online samen komt om je progressie te bespreken.

Een eigen praktijk starten

Elke maand zal je voor de groep jouw acties van afgelopen maand (of het gebrek daaraan) uitleggen en deel je wat jouw belangrijkste doelen zijn voor de volgende maand

Een eigen praktijk starten

Je staat er niet alleen voor

Wekelijkse verantwoordelijkheid

Aan het begin van elke week word je verwacht dat je jouw doelen voor die week deelt in een besloten groep binnen de Bloom Academy. Doordat iedereen in de groep dit doet leg je niet alleen verantwoording af naar de gehele groep, maar kun je ook inspiratie halen uit de doelen van de andere leden.

Je krijgt dus niet alleen maar een stok achter de deur vanuit ons, maar er is ook positieve groepsdruk om te slagen; je wilt toch niet de hele groep teleurstellen dat je afgelopen week niets hebt gedaan? Let’s go!

Daarnaast zorgt dit er ook voor dat je toegang hebt tot een selecte groep met alleen maar de aller beste doorpakkers binnen ons netwerk. Dit is dus de perfecte groep om hulp aan te vragen als je ergens in jouw bedrijf vast loopt of graag eens zou willen sparren over die gave nieuwe campagne of dienst die je aan het ontwikkelen bent.

Een eigen praktijk starten

Confronterend, maar zo behulpzaam

Maandelijkse stok-achter-de-deur sessies

Elke laatste vrijdag van de maand komen we samen in een groepssessie via Zoom. Tijdens deze sessies deel je niet alleen je successen, maar juist ook je falen en daar krijg je feedback op van de groep.

We zetten je ‘on-the-spot’ en verwachten van je dat je deelt waarom het wel of juist niet is gelukt om de afgelopen maand je doelen te behalen en wat je er aan gaat doen om komende maand beter te presteren.

Dat kan confronterend zijn, maar helpt je juist ook om aan de bak te gaan. We gaan er dus vanuit dat je je huiswerk hebt gedaan en dat je voorbereid bij de maandelijkse sessies aanwezig bent. Hier helpt het Doorpakkers Dagboek bij, zodat je een goede structuur krijgt.

Wil jij een jaar lang een stok achter de deur om echt resultaat te bereiken?

Het Doorpakkers Pakket

Wil jij in 2022 echt aan de slag aan de groei van jouw praktijk, heb je minimaal €1000 per maand aan omzet en kun je wel een stok achter de deur gebruiken? Dan is dit voor jou!

Het Doorpakkers pakket start in januari en loopt t/m december 2022.

Normaal €600, alleen nu eenmalig  €300,-

Veelgestelde vragen:

Wanneer zijn de sessies precies?

De livesessies via Zoom vinden elke laatste vrijdag van de maand plaats en zijn van 11:00 tot 12:00 uur. Zorg er dus direct voor dat je dit voor het hele komende jaar in je agenda zet, zodat je geen enkele sessie hoeft te missen. De dagen waarop het plaats vindt zijn dus:

 

 • Vrijdag 28 januari
 • Vrijdag 25 februari
 • Vrijdag 25 maart
 • Vrijdag 29 april
 • Vrijdag 27 mei
 • Vrijdag 24 juni
 • Vrijdag 29 juli
 • Vrijdag 26 augustus
 • Vrijdag 30 september
 • Vrijdag 28 oktober
 • Vrijdag 25 november
 • Vrijdag 30 december

Ik kan niet bij elke sessie zijn, komen er opnames beschikbaar?

Jij bent toch een doorpakker en wilt van 2022 toch je beste jaar ooit maken? Je kunt dan niet het jaar beginnen en direct al in de eerste maand verslappen. Zorg ervoor dat je er toch bij kunt zijn!

We gaan er vanuit dat je er alles aan doet om bij de sessies aanwezig te zijn. Om je te motiveren zullen we alle sessies opnemen, maar komen de opnames alleen beschikbaar binnen ons premium lidmaatschap op de Bloom Academy. Indien je hier geen lid van bent, heb je dus geen toegang tot de opnames.

Wat als ik nog geen €1000+ per maand omzet heb?

Deze maand is bedoeld voor mensen die echt willen vlammen het komende jaar en die bereid zijn om er alles aan te doen om hun praktijk te laten groeien. Het minimum aan omzet stellen we omdat je dan in ieder geval al wat basis kennis hebt over ondernemerschap en waarschijnlijk al weet dat het hebben van een praktijk meer vergt dan alleen het werken met cliënt.

Als jij de mindset hebt om er echt voor te gaan, dan ben je alsnog welkom, ook al heb je nog een kleinere praktijk.