Ontvang het Doorpakkers Dagboek thuis gestuurd en…

Z

Verbind met de belangrijkste doelen van jouw praktijk

Z

Geef liefdevolle aandacht aan de groei en ontwikkeling

Z

Creëer een structuur voor wederkerende groei

Z

Krijg gedaan wat je van plan was te doen

Het Doorpakkers Dagboek 2022 is een logboek waarin je dagelijks aan de slag kunt om jouw zakelijke doelen helder te krijgen en inzicht te houden in de belangrijkste taken voor de groei van jouw bedrijf.

Iedere dag heldere doelen

Het Doorpakkers Dagboek

Als ondernemer heb je altijd voldoende dingen te doen en voor veel mensen zal het bekend klinken dat de oneindige ’to-do’ lijst eerder langer wordt, dan dat hij stukje bij beetje wordt weggewerkt.

Maar wat is er nou op dit moment belangrijk voor deze maand en welke punten moet je vandaag echt afgerond hebben zodat je een succesvolle dag hebt?

Met het Doorpakkers Dagboek helpen we jou om zakelijke doelen te stellen voor vandaag, deze maand en dit jaar.

Door elke dag een moment te nemen om concreet te verbinden met de belangrijkste doelen voor jouw bedrijf en jezelf in te tunen op wat jouw praktijk nu nodig heeft, neem je een moment om met liefdevolle aandacht na te denken over jouw bedrijf en de toekomst hiervan. Daarnaast zorg je voor structuur en richting en krijg je inzicht in de groei die je doormaakt.

Wanneer jij jouw praktijk serieus neemt, is het stellen van doelen van essentieel belang voor de groei en het Doorpakkers Dagboek helpt je hierbij.

Een eigen praktijk starten
Een eigen praktijk starten

Jarenlange ervaring

Waarom dit dagboek?

In de afgelopen jaren hebben wij duizenden therapeuten en coaches geholpen om meer succes te bereiken in hun praktijk middels onze website softwaren, online trainingen, challenges en nog veel meer.

Toch kwam het telkens terug dat er 1 ding miste: structuur.

Als ondernemer ben je snel geneigd om jezelf te verliezen in de dagelijkse sleur, terwijl het enorm belangrijk is om bewust stil te staan bij wat jouw bedrijf op dit moment nodig heeft.

Door onze jarenlange ervaring in het werken met therapeuten en coaches weten we wat er komt kijken bij het runnen van een praktijk en precies daarop hebben we het Doorpakkers Dagboek ingericht.

Een perfecte combinatie tussen voelen wat er nodig is en gericht doelen stellen zorgen voor meer structuur en helpen jou om stap voor stap te werken aan de groei van jouw praktijk.

Het Doorpakkers Dagboek helpt je bij het stellen en behalen van de doelen voor jouw praktijk.

Een eigen praktijk starten

Richting en structuur

Het dagboek voor jouw succes

Als doorpakker ontvang je het Doorpakkers Dagboek thuisgestuurd. Een uniek ‘logboek’ waarin je onder andere jouw doelen voor elke maand en elke dag in bijhoudt. Dit zorgt ervoor dat je elke dag gefocust aan het werk kunt en precies weet wat de meest belangrijke to-do’s voor die dag zijn.

Daarnaast geef je jezelf hierin ook dagelijks een cijfer op gebied van geluk, gezondheid, energie, stress en productiviteit, waardoor je in de loop van de maand goed kunt zien hoe jij je voelt en hebt ontwikkeld.

Aan het einde van elke maand is er ook plek voor evaluatie, waardoor je inzicht hebt in de groei die je hebt meegemaakt in de afgelopen weken.

Het doorpakkers journal helpt jou dus om helder te krijgen wat jouw belangrijkste doelen zijn en om deze in zicht te houden.

Een simpele maar onzettend handige tool voor de groei van jouw praktijk.

Neem elke dag een moment om met jouw praktijk te verbinden en en krijg inzicht in wat er nodig is om te groeien.

Het Doorpakkers Dagboek

Wil jij in 2022 echt aan de slag aan de groei van jouw praktijk en ben je op zoek naar meer structuur in je bedrijf? Dan is dit echt voor jou!

Je zult het Doorpakkers Dagboek 2022 in de eerste week van januari thuisgestuurd krijgen. Het Doorpakkers Dagboek is niet los verkrijgbaar op de website, dus bestel hem direct!

Alleen nu voor maar 

€27,- €15,-