Strategische coaching sessie

Ben jij er aan toe om de volgende stap te zetten in jouw praktijk, maar weet je niet welke dit moet zijn? Wil je graag groeien met jouw praktijk, maar lukt het niet om winstgevend te worden? Plan dan een strategische coaching sessie in!

Onderwerpen waar we mee aan de slag gaan;

N

Waar sta je nu met jouw praktijk

Samen gaan we kijken waar je nu staat en wat je al hebt gedaan, om te bepalen wat je kunt gaan doen om te groeien.

N

Wat moet de prioriteit zijn

Het fundament voor jouw praktijk bepaalt het succes, door te bepalen wat nu prioriteit moet hebben krijg je structuur.

N

Concreet advies op strategie en ondernemen

Vanuit jarenlange ervaring krijg je advies over de juiste strategie voor jou en de volgende stappen die je kunt zetten.

Heb je andere uitdagingen op het gebied van marketing of ondernemen waar je graag eens over zou willen praten ? Dan is een strategische coaching sessie ook perfect voor jou!

Al jaren ervaring

Joas en Arthur zijn ondernemer sinds 2012, hebben inmiddels tienduizenden mensen bereikt, al honderden klanten geholpen en hebben in de afgelopen jaren tientallen strategieën met succes en met mislukking zelf toegepast. Daar is veel van geleerd!

Met deze ervaring en kennis over webpsychologie, sales, (online) marketing en nog veel meer zijn er altijd wel specifieke adviezen die ze jou kunnen geven bij het laten groeien van jouw praktijk.

Ga dus in een sessie van  1 uur met Arthur aan de slag voor jouw praktijk en bepaal samen de strategieën voor de komende tijd!

I

Ontvang een opname

We maken een opname van de sessie, waardoor je deze altijd gemakkelijk terug kunt kijken. Zo kun je later zelf ook aan de slag met de besproken strategieën en scheelt het een hoop aantekeningen die je gelijk tijdens de sessie al moet maken.

Strategische coaching sessie

60 minuten

Normaal €200

Nu voor maar €125 excl. BTW!