Strategische coaching sessie

Ben jij er aan toe om de volgende stap te zetten in jouw praktijk maar weet je niet welke dit moet zijn of heb je plannen voor een bepaalde strategie en zou je hier graag eens over willen sparren? Plan dan een strategische coaching sessie in!

Onderwerpen waar we over kunnen sparren;

N

Welke stap moet ik nu zetten met mijn praktijk

Staat jouw website online en wil je de volgende stappen zetten om te kunnen groeien, maar weet je niet welke strategie je nu het beste kunt gaan toepassen voor jouw praktijk?

N

Is dit een goed idee om te doen

Heb je een specifiek plan voor bijvoorbeeld e-mail marketing of zoekmachine optimalisatie en wil je hier graag eens over sparren met een professional?

N

Concreet advies op strategie of ondernemen

Op zoek naar iemand die al jaren ervaring in ondernemen heeft en heb je een lijstje met vragen die je graag beantwoord ziet?

Of heb je andere uitdagingen op het gebied van marketing of ondernemen waar je graag eens over zou willen praten ? Dan is een strategische coaching sessie perfect voor jou!

Al jaren ervaring

Joas en Arthur zijn ondernemer sinds 2012, hebben inmiddels tienduizenden mensen bereikt, al honderden klanten geholpen en hebben in de afgelopen jaren tientallen strategieën met succes en met mislukking zelf toegepast. Daar is veel van geleerd!

Met deze ervaring en kennis over webpsychologie, sales, (online) marketing en nog veel meer zijn er altijd wel specifieke adviezen die ze jou kunnen geven bij het laten groeien van jouw praktijk.

Ga dus in een sessie van 30 minuten of 1 uur met een van onze coaches aan de slag met jouw praktijk en de strategieën voor de komende tijd!

I

Ontvang een opname

We maken een opname van de sessie, waardoor je deze altijd gemakkelijk terug kunt kijken. Zo kun je later zelf ook aan de slag met de besproken strategieën en scheelt het een hoop aantekeningen die je gelijk tijdens de sessie al moet maken.

Strategische coaching sessie

60 minuten

Normaal €200, nu voor maar €125 excl. BTW!

Strategische coaching sessie

30 minuten

Normaal €100, nu voor maar €62,50 excl. BTW!