Tijd besparen en professionaliseren door te digitaliseren?

Met Bloom Booking kun jij afspraken, groepsactiviteiten zoals lessen en workshops maar ook betalingen en facturatie direct via jouw Bloomsite regelen.

Bied jij nu;

N

Individuele sessies

Maar moet je alle afspraken nu nog handmatig via mail of telefoon met jouw cliënten inplannen?

N

Groepslessen of workshops

Maar heb je geen mogelijkheid om deze eenvoudig te communiceren of te laten betalen?

N

Trajecten of losse producten

Maar stuur je hier nog handmatig facturen voor of moeten jouw klanten deze betalen via een overboeking of Tikkie?

Dan is Bloom Booking voor jou de juiste oplossing om direct tijd te besparen en jouw klanten een professionele ervaring te geven.

De volgende stap in gemak

Toen we met Bloom zijn gestart was het doel om jou de tools te geven die je helpen om meer cliënten aan te trekken in jouw praktijk. Nu zijn we aangekomen bij de volgende stap in dit proces.

Wij willen jouw leven namelijk gemakkelijker maken en je helpen om jouw tijd zo efficiënt mogelijk in te richten. Doordat jouw cliënten straks met Bloom Booking volledig zelfstandig afspraken kunnen inplannen en lessen kunnen boeken bespaar jij direct tientallen uren!

Daarnaast is de betaling al vooraf te doen of de cliënt kan kiezen voor betalen op locatie en de facturen worden ook nog eens volledig automatisch gegenereerd, waardoor jij je niet langer dan nodig meer bezig hoeft te houden met de boekhouding!

Een geweldige ervaring voor jou en jouw cliënten

Wanneer jouw cliënten straks altijd zelfstandig een afspraak in kunnen plannen hoeven ze niet meer te wachten op jouw reactie. Dit verlaagt de drempel om een afspraak te maken en geeft ook nog eens een veel fijnere ervaring voor de cliënt.

Doordat jij direct alles in 1 systeem beschikbaar hebt, kun je gemakkelijk kijken wanneer ook alweer die volgende sessie met een cliënt is ingepland en of een factuur al is betaald wanneer de cliënt bij je komt voor zijn sessie.

De afspraak komt bij jou ook direct in je digitale agenda op je telefoon en computer, kan zelfs bij de cliënt in zijn agenda komen en door de herinnering die wordt verstuurd is de kans dat de cliënt de afspraak vergeet heel klein!

Boekingen via je website

Laat jouw cliënten digitaal boeken en betalen met 3 krachtige nieuwe functionaliteiten en bespaar direct tijd!

Online agenda & afspraken laten boeken

Geef een digitale versie van jouw agenda weer en laat jouw cliënten direct een afspraak inplannen op een beschikbare datum en tijd. Zo hoef je niet meer te ‘heen-en-weren’ met jouw cliënt om een geschikt moment te vinden waardoor je een professionele ervaring creëert voor de cliënt en je direct tijd bespaart!

Diensten

Maak een agenda overzicht per dienst of maak een overzicht waar alle diensten die jij hebt direct in te zien zijn en kunnen worden afgenomen.

Zoom integratie

Wanneer je werkt met Zoom wordt er automatisch een afspraak link naar de cliënt gestuurd, waardoor jij niets meer hoeft aan te maken.

Afspraak maken

Herinnering

Voor de afspraak wordt er automatisch een herinnering naar de cliënt gestuurd, waardoor de afspraak niet vergeten wordt.

Google agenda integratie

Te koppellen met een Google Agenda waardoor je gemakkelijk jouw beschikbaarheid kunt inzien op computer, tablet en mobiele telefoon.

Locaties

Werk je met meerdere locaties, dan kun je deze toevoegen waardoor de cliënt zelf kan kiezen welke hij wilt boeken.

Medewerkers

Het maakt niet uit of je alleen bent of met meerdere collega’s, je kunt gemakkelijk per medewerker locaties en lessen toewijzen.

Groepslessen, workshops en andere activiteiten

Wanneer je nu groepslessen, workshops of andere groepsactiviteiten of evenementen organiseert, dan weet je wat voor uitdaging het kan zijn om alle beschikbare data en plaatsen te communiceren op je website. Met de nieuwe Evenementen functie van Bloom Booking is dat opgelost!

d

Overzicht

Geef direct een overzicht van alle beschikbare activiteiten weer of filter alleen de lessen van 1 specifieke activiteit voor een helder overzicht.

Beschikbare plaatsen

De klant ziet gelijk hoeveel plekken er nog voor lessen beschikbaar zijn, waardoor hij weet of hij nog langs kan komen of een andere datum moet kiezen.

g

Geen nee verkopen

Data die al zijn geweest of volle lessen worden automatisch verborgen, waardoor je geen ‘nee’ hoeft te verkopen, wat wel zo fijn is natuurlijk.

Z

Direct te boeken

De bezoeker kan direct een gewenste les of workshop selecteren, aangeven met hoeveel personen hij wilt komen en zijn plekken reserveren.

 Voeg een betaalpagina toe

Bied je nu een traject aan dat in 1 x wordt betaald of heb je een boek geschreven dat je graag wilt verkopen via jouw website? Met de nieuwe betaalpagina’s van Bloom Booking kun je nu een knop toevoegen aan jouw dienstpagina, die direct naar een betaalpagina gaat.

e

Geoptimaliseerd

De betaalpagina is zo ingericht dat het eenvoudig en snel is om jouw dienst of product af te nemen.

Klein of groot bedrag

Het maakt niet uit hoe klein of hoe groot de investering voor jouw product of dienst is, je kunt het gemakkelijk laten betalen.

Oneindig aanbod

Niet beperkt in het aantal betaalpagina’s, waardoor je voor alles een betaalpagina kunt maken.

Betalingen en facturatie

Met alle bekende online betaalmethodes beschikbaar kun je gemakkelijk online laten afrekenen en de boekhouding is nog nooit zo makkelijk geweest.

Geautomatiseerde facturatie

Doordat er automatisch facturen worden gegenereerd bij het boeken van een sessie of afnemen van een les bespaar je direct tijd en kun je gemakkelijk het overzicht bewaren tussen wie wel en niet heeft betaald.

Zelfs wanneer iemand wilt betalen op locatie via pin of contant, kun je gemakkelijk met een paar klikken een factuur naar de cliënt laten sturen.

Worden jouw sessies (deels) vergoed door de zorgverzekering, dan kan je de factuur voor jouw sessies gemakkelijk laten voldoen aan hun eisen. Zo hoef je niet meer handmatig facturen aan te maken en kun jij je bezig houden met de cliënt.

Betaalmethodes en kortingscodes

Door de koppeling met het betaalsysteem Mollie zijn alle internationale betaalmethodes beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan iDeal, Bancontact en PayPal, maar ook Apple Pay, CreditCard en SOFORT banking beschikbaar.

Zo is er voor iedereen de mogelijkheid om te betalen via jouw website, maar je kunt ook op locatie laten betalen, wanneer je bijvoorbeeld werkt met een pinapparaat of contant geld.

Daarnaast kun je voor de feestdagen een leuke aanbieding doen of iemand specifiek een korting geven doordat je kunt werken met kortingscodes.

Bestellingbeheer en rapportages

Met een handig overzicht van alle bestellingen die zijn gedaan kun je aanpassingen doen of gemakkelijk een nieuwe bestelling aanmaken. Daarnaast kun je in een gemakkelijk overzicht zien welke bestellingen er allemaal zijn geweest van 1 klant of binnen een bepaald datumbereik.

De financiële rapportages geven je daarnaast een overzicht van hoe goed de afgelopen periode is geweest, welke dienst beter loopt dan een ander of vergelijk met voorgaande periodes voor meer inzicht.

Dit zorgt ervoor dat je kunt zien hoeveel omzet je hebt gedraaid en zo kun je ook gemakkelijk de boekhouding op orde maken.

“Zelfs als het maar een half uur aan tijd per maand bespaart, is het de investering al meer dan waard”

Bloom Booking add-on

Booking add-on

€40/pm

Z

Online afspraken

Z

Evenement boekingen

Z

Onbeperkt aantal boekingen

Z

Betaalpagina's maken

Z

Meerdere medewerkers

Z

Meerdere locaties

Z

Online betalingen accepteren

Z

Declarabele facturen

Z

Financiële rapportages

Z

Automatische herinneringen

Z

Zoom integratie

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW.

Onzeker of nog vragen?

Weet je niet zeker of Bloom Booking bij je past of heb je nog vragen voordat je wilt beginnen? Neem dan contact met ons op om samen eens te kletsen of Bloom Booking voor jou de beste keuze is.

Bel: +31 20 24 44 829

Veel gestelde vragen: 

Kan ik abonnementen aanmaken of termijnbetalingen accepteren

Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om abonnementen aan te maken of betalingen in termijnen te accepteren.

Kan ik zelf nog mijn agenda beheren

Jazeker, door de koppeling met Google Agenda en Outlook Agenda kun je heel gemakkelijk je beschikbaarheid aanpassen. Ook kun je voor de cliënt een afspraak aanmaken of wijzigen.

Kan ik ook gratis een gesprek aanbieden

Ja, zowel losse sessies als groepsactiviteiten kunnen gratis als betaald aangeboden worden.

Hoe zit het met het rekenen van BTW

Het is mogelijk om per dienst een BTW tarief op te geven. Zo kun je de ene dienst dus tegen 21% BTW aanmaken, maar kan een andere dienst bijvoorbeeld ook BTW vrij zijn.

Kan ik Bloom Booking los opzeggen van mij Bloomsite?

Ja, het is mogelijk om de Booking add-on op te zeggen zonder dat jouw Bloomsite verloren gaat. Echter doordat het een module is binnen jouw Bloomsite is het niet mogelijk om de Booking module te behouden wanneer je jouw Bloomsite opzegt.

Is dit te koppelen aan een boekhoudprogramma

Nee, op dit moment is Bloom Booking niet te koppelen aan boekhoudprogramma’s. Wel is het makkelijk om facturen te downloaden en te importeren in jouw boekhoudprogramma.

Is Bloom Booking alleen te gebruiken in een Bloomsite?

Ja, op dit moment bieden wij Bloom Booking alleen aan als een module die je kunt toevoegen aan een Bloomsite.

Kan ik dit ook toevoegen voordat mijn Bloomsite live staat?

Ja, je kunt ook al starten met Bloom Booking voordat jouw Bloomsite op jouw eigen domeinnaam staat. Zodra je de module afneemt krijg je direct toegang tot alle functionaliteiten.

Kan ik ook een extern betaalsysteem gebruiken voor betalingen via mijn Bloomsite?

Je kunt een extern betaalsysteem gebruiken, maar dit zit niet direct gekoppeld aan het boekingssysteem. Doordat de betalingen binnen Bloom Booking mogelijk zijn is een extern betaalsysteem vaak overbodig.

Kan ik hierin ook een cliëntendossier bijhouden

Nee, op dit moment is er geen cliëntendossier beschikbaar binnen de Bloom Booking add-on.