nog een beperkt aantal beschikbaar…

Betaal alleen de druk- en verzendkosten zelf

Creëer een website die klanten aantrekt

N

Meest complete websiteboek (stappenplan)

N

Strategie voor een stabiele stroom aan klanten

N

Meer bezoekers op jouw website

N

Verbinding en vertrouwen met potentiële klanten

N

Een website die jouw dienst verkoopt

L

Actielijst om direct aan de slag te gaan

Boeken besteld

Jaar marketing & sales ervaring

Waardevolle pagina's

Arthur Jansen en Joas Schurer (auteurs)

Een website is veel meer dan een visitekaartje voor jouw bedrijf, het is een marketingtool waarmee je actief klanten kunt aantrekken!

In de afgelopen jaren hebben wij d.m.v onze blogartikelen, mailinglijst, online trainingen, seminars, website software en community meer dan 15.000 ondernemers mogen helpen bij het aantrekken van klanten via het internet.

Met deze kennis hebben wij het A.C.V. model ontwikkeld, dat de basis van dit boek vormt.

Het boek is ondertussen meer dan 3000 keer besteld en nu geven we jou de kans om deze ook te bemachtigen!

Joas Schurer & Arthur Jansen
Trotse auteurs van dit prachtige boek!
{

Wat een compleet boek! 

De schrijvers, Joas en Arthur, weten waar ze het over hebben en delen hun kennis in dit boek. Het omvat alle belangrijke onderwerpen die komen kijken bij het maken van een website én verbinding met potentiële klanten. Het wordt ook nog allemaal uitgelegd in heldere, begrijpelijke taal

Kortom, dit boek is een aanrader voor iedereen die cliënten wilt werven met zijn of haar website!

Rita Woudenberg

Puur en Bewust

{

Ik heb veel verschillende online trainingen gevolgd (gratis en ook betaald). Nog nooit heb ik alle info zo helder, duidelijke en direct toepasbaar in één boek gezien. Echt waanzinnig gaaf. 

Na het lezen van dit boek wist ik 100% zeker dat ik er niet langer onderuit kon komen en ben ik direct aan de slag gegaan. Inmiddels begrijp ik helemaal hoe het werkt en heb ik zoveel spijt dat ik die stap niet eerder heb gemaakt.

Had ik dit boek maar eerder gelezen…

Ingrid Reuvers

Bureau Reuvers

Wil jij een website die klanten voor je aantrekt?

Bestel dan nu ons boek en ontdek hoe jij klanten kunt aantrekken met je website!

{

Mijn grootste nieuwe inzicht is het beschreven trechter model dat je laat zien hoe je bezoekers kunt aantrekken en om kunt zetten naar klanten.

Het is duidelijk geschreven door experts die snappen hoe je online-marketing kunt inzetten voor je praktijk.

Met dit waardevolle boek, met ongelofelijk veel informatie en de nieuwste feiten, heb ik een praktische tool in handen om kritisch mijn website te bekijken en te finetunen.

Een echte aanrader!

Roberto Gutierrez

Conciencia Coaching

{
Fijn en knap hoe jullie deze boodschap, die ik op verschillende plekken eerder heb gehoord, op zo’n rustige en toegankelijke wijze weten over te brengen.

Hoe jullie weinig druk op de lezer uitoefenen en toch weten te enthousiasmeren.

Waardevol boek voor jullie doelgroep (therapeuten en coaches)!

Gabriëlla Schreuder Hes

GSH Coaching

Een voorsprong op de rest

Ga aan de slag en zorg voor meer bezoekers op jouw website, meer mensen die jou zullen gaan zien als expert en meer klanten voor jouw bedrijf!

Wanneer jij de strategieën uit dit boek gaat toepassen zal je een streepje voor hebben op 85% van jouw collega ondernemers.

“De goed presterende website” is het meest complete handboek voor een website die daadwerkelijk klanten zal gaan aantrekken voor jouw praktijk.

{

Het boek heeft mij als startende ZZP-er geholpen om na te denken hoe ik mijzelf zichtbaarder op de markt kan zetten, wat hierbij gaat helpen en hoe ik hierop mijn website goed kan inrichten.

Jullie manier van schrijven maakt de informatie goed leesbaar en begrijpelijk. Er is hierbij duidelijk oog voor de niet-deskundigen op dit gebied.

Het heeft mij in ieder geval verder gemotiveerd om de zeer bruikbare tips in mijn website verder door te voeren.

Bedankt voor jullie stimulerende enthousiasme!

Nicole van Alder

Stap in de juiste richting

{
Als een therapeut of coach een website wil maken is het goed om dit te lezen, omdat het je tools geeft om aan de slag te gaan.

De inhoud is geschreven door mensen die de praktijk van de therapeut kent en begrijpt.

Het boek motiveert mij zeker om aan de slag te gaan met de inhoud. Gezien het bezoekersaantal van mijn praktijk is het absoluut noodzakelijk online te gaan: dankzij jullie boek begrijp ik iets meer van de digitale wereld!

Marie-Thérèse Penders

Wil jij een website die klanten voor je aantrekt?

Bestel dan nu ons boek en ontdek hoe jij klanten kunt aantrekken met je website!

Veel gestelde vragen:

Wanneer kan ik het boek thuis verwachten?

Op dit moment is het erg druk bij PostNL. Normaal garanderen we een levertijd voor ons boek van 2-3 dagen, maar houdt er rekening mee dat het nu misschien tot maximaal 5 dagen kan duren voordat je hem in huis hebt. Heb je het boek na een week nog niet binnen, stuur ons dan even een mailtje! 

Zit ik ergens aan vast als ik het boek bestel?

Nee, je zit nergens aan vast. Zodra jij het boek besteld ontvang je deze binnen het aangegeven termijn bij je thuis. Je hoeft verder geen andere diensten of producten van ons te kopen als je dat niet wilt. Het mag natuurlijk wel altijd 😉

Waarom betaal ik zelf de kosten voor het drukken, verpakken en verzenden?

Het laten drukken van dit boek kost ons een heleboel geld. We zijn bereid om je het boek te geven zonder daar enige winst op te maken, maar als we ook alle kosten nog voor onze rekening nemen, lopen we hierop leeg. Jij krijgt het boek dus compleet gratis van ons en betaalt zelf de kosten die wij maken om het boek bij jou in huis te krijgen, wel zo eerlijk, toch?

You have Successfully Subscribed!