Website begeleiding bij het maken van jouw Bloomsite

Speciaal ontwikkeld voor Therapeuten en Coaches.

Bloom is speciaal ontwikkeld voor Therapeuten en Coaches, zoals jij! Wij hebben de afgelopen jaren meer dan 150 websites mogen maken en hebben in deze periode ontdekt wat er nodig is om een website te creëeren die werkt voor jouw praktijk.

Omdat wij zelf zijn opgevoed door Therapeuten en sinds 2014 dagelijks nauw samenwerken met Therapeuten en Coaches, weten wij precies wat er speelt en wat er nodig is. 

Daarnaast communiceren wij in dezelfde taal als jij, waardoor jij je op je gemak zult voelen bij ons. Door onze begeleiding wordt het voor jou mogelijk om meer cliënten aan te trekken en jouw droom waar te maken; het creëren van een stralende praktijk!

{

Al onze kennis over websites en het aantrekken van cliënten hebben we gestopt in dit fantastische websitesysteem, wat nu al meer dan 80 Therapeuten en Coaches helpt om cliënten aantrekken via hun website.

Online begeleiding

Door middel van een uitgebreide videotraining begeleiden we je stap voor stap bij het werken in Bloom. Deze training is opgebouwd uit meerdere stappen die je volledig aan de hand nemen tijdens het maken van jouw Bloomsite.

Hierdoor leer je tijdens het bouwen van jouw website hoe alle functionaliteiten binnen Bloom werken, waardoor je gaandeweg steeds vertrouwder wordt met het systeem.

De begeleiding stopt niet wanneer jouw website gelanceerd is, want ook daarna krijg je van ons nog tips in de vorm van artikelen en video’s. In deze tips leer je hoe jij ervoor kunt zorgen dat je meer bezoekers naar jouw website kunt trekken en wat je kunt doen om deze bezoekers om te toveren tot cliënten!

{

Ik geniet over het geheel van de training en het proces en ik kom veel dingen tegen waar ik nooit echt over heb nagedacht.
Het is een leertraject die me op vele lagen ook veel brengt.

Jean Arthur

Doe het alleen onder goede begeleiding!

Goede begeleiding en support vinden wij een van de belangrijkste dingen die er zijn. Daarom staan we altijd voor je klaar om je te helpen bij al je vragen. Kom je ergens niet uit? Dan kun je eenvoudig zoeken naar het juiste antwoord in onze kennisbank. Vind je het antwoord hier niet, of is iets onduidlijk? Dan kun je altijd via de e-mail contact met onze supportafdeling opnemen en zullen we je zo snel mogelijk en met uiterste zorg verder helpen.

w

Professionele begeleiding

In onze online videotraning word je van A tot Z begeleid bij het bouwen van jouw Bloomsite.
I

Uitgebreide kennisbank

De kennisbank is gevuld met video’s over het beheren van jouw website, zodat je snel jouw antwoord vindt.

Grandioze support

Onze service toppers staan altijd voor je klaar om jouw vragen zo snel mogelijk via mail te beantwoorden.

Wij staan altijd voor je klaar

Arthur Jansen
Joas Schurer
Tim Menting

Henrieke over Bloom

Henrieke heeft in de afgelopen jaren meerdere trainingen en websitesystemen uitgeprobeerd. Helaas had dit niet het gewenste resultaat… Totdat ze begon met Bloom!

Wil jij beginnen met Bloom?

Wil jij meer bezoekers op jouw website en meer cliënten in jouw praktijk?