Ga jij de uitdaging aan?

Over 14 dagen je praktijk online!

Een eigen praktijk starten

In 14 dagen online

Elke praktijk heeft een website nodig

Het aantrekken van cliënten gaat tegenwoordig meer en meer online en ook jouw praktijk kan niet zonder website. Zeker wanneer je net start met jouw praktijk, kun je alle hulp gebruiken bij het aantrekken van cliënten en een website is daar je grootste vriend.

Toch kijken veel therapeuten en coaches vaak op tegen het maken van een website. Het is niet iets waar je ervaring in hebt en het lijkt vaak ingewikkeld of klinkt vrij technisch om te doen. Daar brengen wij nu verandering in!

Wordt 14 dagen lang stap voor stap begeleid bij het opzetten van de basis voor jouw praktijk en lanceer je eigen website, zodat je direct cliënten kunt gaan aantrekken via het internet!

Er is nog nooit zo’n makkelijke, goedkope en stap voor stap manier geweest om na 14 dagen al cliënten te kunnen aantrekken via het internet!

“Iedereen kan tegenwoordig een website in elkaar klikken. Een website maken die ook daadwerkelijk cliënten aantrekt kan je alleen wanneer je weet waar je mee bezig bent”

Jarenlange ervaring met praktijken

Speciaal voor therapeuten en coaches

In de afgelopen jaren hebben wij via ons boek en onze blogartikelen, mailinglijst, online trainingen, challenges, seminars, website software en community tienduizenden ondernemers geholpen bij het aantrekken van cliënten via het internet.

Met onze kennis over ondernemerschap, marketing en sales en de jarenlange ervaring van het werken met meer dan 500 therapeuten en coaches die dagelijks gebruik maken van onze website software, gaan we jou nu helpen om binnen 14 dagen online te kunnen!

In deze challenge hebben we al onze kennis van afgelopen jaren gestopt om ervoor te zorgen dat je zo makkelijk mogelijk je eerste website kunt lanceren.

En dat ook nog eens speciaal ontwikkeld voor therapeuten en coaches!

Een eigen praktijk starten

“Ze weten uit ervaring wat wel en niet werkt op het gebied van marketing en sales en kunnen dat heel helder uitleggen.”

Een eigen praktijk starten

Challenge

Jouw praktijk online in 14 dagen

Wordt twee weken lang stap voor stap meegenomen in het opzetten van de basis voor jouw praktijk en het online krijgen van een pagina waar jij jouw dienst op kunt verkopen, zodat je er klaar voor bent om cliënten aan te trekken!

Speciaal voor jou als starter, nu een investering van maar €14,-

Elke dag een klein stapje

We gaan je letterlijk laten zien welke stappen je moet doorlopen om online te kunnen, zodat je alles stap voor stap in de praktijk mee kunt doen.

Handige downloads met opdrachten

Je ontvangt elke dag een download met de opdrachten, zodat je precies weet wat je die dag allemaal kunt gaan doen.

Doe het niet alleen

De challenge volg je in onze community, waar je in contact komt met honderden therapeuten en coaches die ook aan hun praktijk werken.

Inclusief de benodigde software

Gebruik gratis onze website- en boekingssoftware, zodat je alle stappen uit de challenge direct in de praktijk toe kunt passen.

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Al 517 therapeuten en coaches gingen je voor en hebben met ons een wervende website voor hun praktijk gemaakt. Ga jij de uitdaging ook aan?

Na 14 dagen dagen kan jij online!

Tijdens de challenge ga je alleen aan de slag met de onderdelen die essentieel zijn om je website te lanceren. Hierdoor is het makkelijker om de focus te behouden en heb je geen enkele voorbereiding nodig om de challenge te volgen.

7

Het plan voor jouw praktijk

De basis van je onderneming in maar 7 stappen

Voordat je met een website aan de slag kunt gaan heb je een plan nodig om te weten voor wie die website gaat worden en hoe je deze mensen het beste kunt gaan aanspreken. In deze challenge gaan we niet een suf businessplan schrijven dat je nooit meer gebruikt, maar maak je in maar 7 stappen het plan voor de basis van jouw praktijk dat je jarenlang kunt gebruiken.

7

Het perfecte aanbod

Een dienst die bij jouw cliënten past

De meeste mensen zoeken naar een oplossing en niet naar een methode. Daarom ga jij leren hoe je jouw dienst zo kunt communiceren dat jouw cliënten straks staan te springen om bij je aan de slag te gaan. We gaan bijvoorbeeld kijken naar het grootste resultaat dat jij kunt bieden en welke tools jij tot je beschikking hebt om jouw cliënten zo goed mogelijk te helpen.

7

Jouw eigen website

Een dienstpagina op jouw eigen domeinnaam

Het maakt niet uit of je nog geen logo hebt, de kleuren nog niet hebt gekozen of nog niet weet welke domeinnaam je moet kiezen. Na deze challenge kun jij een pagina voor jouw dienst op jouw eigen domeinnaam lanceren. Zo hoef je nu dus nog niet aan de slag met andere pagina’s zoals de Home of Over-mij pagina, wat enorm veel tijd bespaart. Er is dus eigenlijk helemaal geen reden meer om het maken van jouw website nog langer uit te stellen!

7

De inhoud en opbouw

Je hoeft alleen maar binnen de lijntjes te kleuren

Doordat we aan de slag gaan met een kant-en-klaar sjabloon van de pagina die we nodig hebben, is het schrijven van de teksten en het creëren van een goede opbouw voor jouw website nog nooit zo makkelijk geweest. Jij hoeft alleen nog maar ‘de kleurplaat’ in te vullen en met de begeleidende videos en opdrachten van de challenge vertellen we je zelfs welke ‘potloden je kunt gebruiken’ ?

7

Online afspraken maken

Laat cliënten direct afspraken inplannen

Hoe lager de drempel is om een afspraak met je in te plannen, hoe groter de kans is dat dit ook wordt gedaan. Daarom gaan we direct op jouw dienstpagina een digitale agenda plaatsen waar jouw cliënten een afspraak mee kunnen inplannen. Zo wordt de ervaring voor de cliënt nog professioneler en hoef jij niet te ‘heen-en-weren’ om een afspraak in te plannen op een geschikt moment. Alle boekingen komen ook gelijk in de agenda op jouw computer en telefoon, waardoor je de beschikbaarheid gemakkelijk kunt beheren.

7

Direct toepassen in de praktijk

We gaan stap voor stap aan de slag

Doordat we tijdens de challenge elke dag samen een stapje gaan doorlopen, kun je alle informatie direct in de praktijk toepassen door zelf mee te doen. We laten je precies zien waar je wat moet doen zodat je direct tijdens de video’s aan de slag kunt. Daarnaast geven we je ook tips voor tools en andere handige informatie. Zo kan iedereen de stappen van de challenge volgen zonder enige website kennis of voorbereiding.

7
Het logo van Bloom

Gebruik gratis onze software

Zo makkelijk was je nog nooit online

Tijdens de challenge kun je gratis gebruik maken van onze website software en boekingssysteem zodat je direct alle stappen van de challenge mee kunt doen. Door het kant en klare systeem hoef je niet bezig te zijn met de techniek, waardoor het extra makkelijk wordt om de challenge te volgen. Je zit overigens nergens aan vast na de challenge en kunt de challenge ook volgen zonder onze software, maar het is natuurlijk wel zo makkelijk als alles al voor je klaar staat. Na de challenge hopen we natuurlijk dat je klant bij ons wordt en we zullen je dan ook een ongekend hoge starterskorting geven op onze website software.

Wat anderen over ons zeggen

“Wat mijn inzichten zijn geweest is dat ik heb gemerkt dat er nogal wat nodig is om een goede website neer te zetten.

Dat is dat ik wat dingen juist moet weglaten en aan de andere kant dingen moet toevoegen. Ik heb daar veel van geleerd en ik vind dat Bloom er alles aan doet om mij daarin te helpen en te ondersteunen.

Ik heb nog nooit iets aan marketing gedaan in het verleden, ben gewoon begonnen… Nu realiseer ik dat dit niet meer werkt en ben ik er veel bewuster mee bezig en heb geleerd in de positie van de klant te denken, die met een probleem zit, en dat opgelost wil zien.

Terese (therapeut)

“Ik ben nu een tijdje bezig met mijn website maar kreeg niet echt iets gedaan. Met behulp van Bloom kreeg ik een goed beeld van de punten die al goed lopen en waar ik nog aandacht aan mag besteden. Ik heb mijn website als vele malen professioneler gemaakt door stap voor stap aan de slag te gaan en de tips toe te passen. Met de praktische informatie bij ieder punt kon ik daarmee gelijk aan de slag. Het telefoongesprek dat ik er bij had was voor mij ook prettig en verhelderend.

Ik ben echt superblij met alle kennis die ik van het team heb geleerd en kan het aan iedereen aanraden die de website gelijk goed en professioneel wilt opzetten.

Ingrid (coach)

Een eigen praktijk starten

Jouw praktijk online in 14 dagen

Start: maandag
Duur: 14 dagen
Tijdsinvestering: 1,5 uur per dag

Na 14 dagen online om cliënten aan te trekken!

In deze challenge ga je 14 dagen lang stap voor stap aan de slag om de basis voor jouw praktijk op te zetten en een pagina te lanceren op jouw eigen domeinnaam waarmee je direct cliënten kunt aantrekken. Er is geen voorbereiding, kennis of software nodig om de challenge te kunnen volgen, dus je kunt direct starten!

Voor jou als starter nu voor maar  €14,-

14 dagen niet goed, geld terug garantie!

Is de challenge niet wat we hierboven beweren? Stuur ons binnen 14 dagen een mail en krijg het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Veelgestelde vragen

Ik zit nog in de voorbereidende fase, is dit geschikt?

Wanneer je nog in de voorbereidende fase van jouw praktijk zit, kan deze challenge je juist heel goed helpen om stappen te zetten. Doordat we in de eerste dagen gaan kijken welke behoefte jij met jouw dienst vervult, welke resultaten jij kunt bieden en wie jouw ideale cliënt is, zal dit voor een enorme sterke basis voor jouw praktijk zorgen.

Zelfs onderwerpen zoals een domeinnaam, logo of kleuren voor jouw praktijk gaan we behandelen, dus je kunt zonder enige voorbereiding met de challenge aan de slag.

Wat als ik geen starter meer ben?

Binnen deze challenge gaan we ervoor zorgen dat je een goede basis hebt om een pagina op te zetten waar je jouw dienst kunt gaan verkopen. De kennis is gericht op mensen die nog geen website hebben en nog in de beginfase van hun praktijk zitten. Dit wil zeggen; je bent nog niet begonnen of zit maximaal in het eerste jaar van jouw praktijk.

Hoe lang behoud ik toegang tot de challenge?

Je behoudt onbeperkt toegang tot de challenge en kunt deze dus later altijd nog eens bekijken. De challenge start aanstaande maandag en je krijgt vanaf dan direct toegang tot alle lessen. Zodra de lessen zijn vrijgegeven blijven deze onbeperkt beschikbaar.

Moet ik al een website hebben?

Nee! Sterker nog, het is makkelijker om de challenge te doorlopen wanneer je nog geen website hebt omdat je alle stappen direct mee kunt doen binnen onze website software waar je 30 dagen lang gratis gebruik van kunt maken. Hierdoor is het extra makkelijk om de kennis toe te passen omdat we al een hele website voor je klaar hebben staan.

Heb je wel al een website staan? Geen probleem, je kunt de kennis nog steeds toepassen binnen jouw eigen omgeving. Echter zal je wel zelf moeten uitzoeken hoe dit binnen jouw systeem gedaan moet worden.

Krijg ik ook ondersteuning tijdens de challenge?

De challenge kun je helemaal zelfstandig doorlopen door dagelijks de videos te bekijken en de opdrachten te maken. Daarnaast kun je binnen onze community in contact komen met andere therapeuten en coaches die ook de challenge aan het volgen zijn. Na het doorlopen van de challenge kun je zelfstandig door om de website verder op te bouwen en marketing te gaan voeren om cliënten aan te trekken.

Het is ook mogelijk om bij de challenge een persoonlijke coachingsessie af te nemen, waarin je 1-op-1 jouw vragen kunt stellen aan een van onze coaches. Deze sessie kun je aanvragen na de aanmelding voor de challenge.

Bij het gebruik van onze website software Bloom zit volledige ondersteuning. Zo kun je voor directe vragen terrecht in onze op maat gemaakte kennisbank en als je verder nog vragen hebt kun je deze aan ons stellen en dan beantwoord ons supportteam ze binnen 1 werkdag!

Zit ik ergens aan vast na de 14 dagen?

Nee, je zit nergens aan vast door je aan te melden voor de challenge. De challenge is een eenmalige betaling en je bent niet verplicht om daarbij nog andere diensten van ons af te nemen.

Tijdens de challenge kun je ook 1 maand lang gratis gebruik maken van onze website en agenda software. Hiervoor is een losse aanmelding nodig, waar je meer informatie over krijgt tijdens de challenge. Mocht het binnen deze maand toch blijken dat het niet bij je past, kun je het kostenloos opzeggen.

Wat als ik de challenge niet waardevol vindt?

Niet waardevol? Dat geloof ik niet! 😉

Wij zijn ervan overtuigd dat iedere startende therapeut of coach zeker een aantal zeer waardevolle inzichten zal krijgen die je helpen om je praktijk te laten groeien.

Omdat we complete vertouwen hebben in de kennis die we delen kunnen we jou de garantie geven dat je deze challenge zonder risico kunt volgen: Is de challenge niet wat we hierboven claimen dat het is, stuur ons dan binnen 14 dagen na aanmelding een mail en krijg het volledige aankoopbedrag van de challenge teruggestort op je rekening.